Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz BigEvery #8418 üzenetére

    ASUS meghajtót tegyél föl ASUS kártyához, vazze. :) Ha azzal is gond lenne, akkor vagy túlmelegszik a kari, vagy hibás; utóbbi nem zárja ki az előbbit.

    S*Tom*: HD4870-eknél régi hiba ez (szar Powerplay), már 1-1 ablak megnyitásánál is felugrált az órajel. ATT óta nincs ilyen problémám, és néztem 10.2-t CCC-vel, ott sem jött elő. Az ilyesmire szoktam mondani, hogy egyszer kéne végre 1 kompett meghajtót írni, nem hétről hétre ehhez-ahhoz foltozgatni a tessék-lássék összecsapott rutincsomagokat, de úgyis hiába beszélek. :((( Újra és újra csak a foltozgatás marad, és akkor egyik programhoz ez kell, másikhoz az, egyikhez ilyen beállítás, másikhoz olyan...

    Ami érdekes, ha az utolsó HD4870 tesztemet megnézed logout-on, hogy HD5870-et maxra kihajt egy E8400 is (összehasonlító eredmények), viszont i7-tel sokkal magasabb a kihajtási szint (persze ez is bizonyos beállítással :D ), miközben HD4870-nel ez csak alig pár % volt.
    +1 adalék driverhez: az is látható volt Vantage-ben, hogy míg a program kihajtja a VGA-t normál beállításokkal, extrém minőségben csak szalad felfelé a teljesítmény, mintha CPU-limit lenne még 4GHz-en is ott, ahol pont VGA-limitnek kéne lenni. Próbáld majd ki (1680x1050, 8XAA, 16XAF, Extreme Quality). ;)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák