- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck001
tag
válasz Oranos #19300 üzenetére
Sziasztok! Lenne néhány kérdésem! Nemsokára esedékes lenne az autó vásárlás és régóta tervben van az e46
320d (150lovas) 2004-es évjáratú! Mire kell oda figyelni a vásárlásnál? Típushibákra gondolok. Igaz itt osztrákba a szerelő intéz mindent át nézi és garanciát vállal az általa intézett autók főbb alkatrészeire (motor,váltó,difi ilyesmi) de ettől függetlenül érdekelne mire kell oda figyelni kinek mi a tapasztalata ezzel a típussal, mert hát előtte 316i volt de az e30-ba tehát nincs tapasztalatom az e46-al!
Előre is köszi a segítséget! -
-
C.Brigante
veterán
ha van valakinek eladó 17-18" os felnije (garnitúra) az privizzen. thx 3-asra kellene
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #19309 üzenetére
Alternatívának ott volt az 545i, sokkal olcsóbban meg lehet már venni, igazából a járulékos költségei sem olyan nagyok, mint ennek. Csak ugye a majd dupla akkora fogyasztás... Na meg egy ilyen remap után azzal a kevés gázolajjal is megeszi vacsira a V8-at.(bár nem ez volt a fő szempont)
És igaz már most keresgélek, jelenleg nem tudnék megvenni egy facelift-es példányt, 2006-ost meg nem akarok, mivel azzal a motorral és elektronikával még nagyon gyerekcipőben jártak, és van pár olyan hibája, amit nem tudok megemészteni. Nyár végéig van időm vadászni egy szép M packos 2008-asra, hátha egyszer horogra akad egy, normálisan felszerelve, elfogadható áron.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Teejay83
tag
Kedves márkatársaim!
Van itt pár db Teljesen új 82mm-es BMW embléma 1250 ft\db szinte ajándék áron
Tökéletesen illeszkedik,nem gyári de minőségi cucc!
Ha érdekel írj egy privátot!DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Z0mbi
senior tag
Egy kerdes: milyen kerekort celszeru venni? Lattam van gyari is de ezzel az erovel szerintem barmilyet vehetek ra. Melyik a legjobb?
Koszi
Z -
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #19311 üzenetére
Egy baj van vele. Ez nem jobb kormányos.
dragonfx: Igen, mégpedig egyszerű okból. E60-ból nincs 35i. A 3-as túl kicsi, na meg messze nincsenek úgy felszerelve, mint az 5-ös. Na meg abból is a többség az E92 itt kint. Az a coupe meg nagyon kicsi, nem tudnék hozzá szokni a mostani után. E60-ból pedig nincs nagyon más alternatíva, mivel szívó benzint nem akarok. Költeni biztosan kell majd egy 35D-re, vannak bosszantó gyári hibái, amiket nem lehet kikerülni. Ellenben ha egyszer megcsináltatod, akkor utána többet nem lesz vele gondod.
Pl. nagyon úgy kalkulálok, hogy ha 35D, akkor egy vizsgálás után(azonnal megmondják, milyen állapotban vannak) azonnal turbo csere(Csak a nagy, kicsivel nem szokott gond lenni), plusz szívósor szintén lecsó az izzítókkal együtt. Porlasztókat bevizsgáltatom, arra van ember, aki belsőt cserél. Ez így leírva kb. 700.000HUF, de utána járok, ki lehet e olcsóbban hozni. Ezt belekalkulálom az autó árába. DPF még kérdéses, talán kiszedni lenne a legjobb döntés. De az is lehet, hogy megpróbálom kimosatni első körben.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hdman
őstag
-
whitezo88
nagyúr
megint beszart a kézifékem, egyszer már állíttatni kellett. gyakorlatilag semmit se fog, totál behúzva simán gurul egy 1%os lejtőn is. Mindegy majd a már kopogós kutyacsonttal együtt megnézetem...
-
MPowerPH
félisten
válasz Shadowbull #19316 üzenetére
Nincs, jobb kormányos modell nem készült. Amerikai piacra csináltak csak belőle.
Don't Tread On Me
-
félisten
Sziasztok,
autovasarlason gondolkozom (a kovetkezo 3-4 honap alatt valoszinuleg meg kellene lennie), es szoba jottek BMW-k is, konkretan az E90-es szeria -- 5er-rol nem hallottam annyira jokat, es valoszinuleg gond nelkul el fogunk ferni a 3-asban is. E90-bol kb. 2009-2010 a hatar, annal ujabbat nem akarok kifizetni (lehet, hogy E90-bol is csak valamivel regebbit vennek). Nem fogok evi 20k-nal tobbet jarni vele, ez szinte biztos. Benzinesben es dizelben is a sorhatosok jonnek szoba - ha ugy latom, hogy nem akarok ra ennyit kolteni, akkor nem BMW lesz.
Ilyen eves futasteljesitmeny/eletkor mellett ti inkabb benzineseket vagy a dizeleket javasolnatok? A fogyasztas nem annyira erdekel (fokepp, hogy benzinesek olcsobbak), viszont olyan autot szeretnek, amilyen a Honda motorjaim voltak: sose kelljen azon aggodnom, hogy beindul-e reggel (ertsd: nagyon-nagyon megbizhato kocsit akarok, ha kell, koltok ra, viszem szervizbe, megkap mindent majd, de ne legyenek veletlenszeru hulyesegek).
Ja, es bar csak 183 centi magas vagyok, szeretem a tagas kocsikat. 1-esben meg 5-osben ultem, harmasban meg nem, az 1-es az kicsi volt nekem. A 3-as jelentosen nagyobb?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
KINKY_007
aktív tag
Az e90-s sem túl nagy, mindenképpen próbálj ki egyet, márkakereskedésben is van még a használt részlegen tuti. Ha tetszik szerintem egy külföldi példányt válassz ki, mert ott tuti megvolt a karbantartás, aminek a hiányában rakoncátlanok tudnának lenni. Ha élményre vágysz, akkor 335i-t próbálj szerezni, de a kisebbek is bőven elegek közútra.
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
félisten
válasz KINKY_007 #19323 üzenetére
Koszi. Kulfoldon vennem es kulfoldon hasznalnam egyebkent. Tartossagi kulonbseg van a dizel/benya kozott? (Mindenkepp 100k km alattit vennek.)
@wertigo1984: fogalmam sincs. Nincs meg semmi eldontve, az sem, hogy BMW lesz. Probalom felmerni a lehetosegeket.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
KINKY_007
aktív tag
Ha belefér van gyári használt, Premium Selection néven, ott még gyári garancia is van rá. Ha futná rá, én tuti a 335i-t választanám. A nagyobb dízelekról nem hallani sok rosszat, nincs belőlük annyi, mint a 320d-ből.
Erre kérdezz körbe, több az e90-es tulaj, itt kb. 1 van...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #19315 üzenetére
hát az a 700000 az 1700000ft lesz meglátod.
de te tudod én 530d.t vennék már akkor nagyobb a kínálat.
vagy 525i.t.hehe nekem is mondják a jobb oldlai kézifékbowdenem be van rohadva nem fog.....multkor megprobáltam ugy megállni hogy gurultam 10zel és berántottam .és sikerült.szoval kb lexarom. ....amugy meg ja ott a váltó én is ugy használom mostmár.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Shadowbull
addikt
hdman (#19317) aham.
BMW001 (#19319) az lehet, nem figyeltem hogy csak a jobbkormanyosokrol van szo.
emvy (#19322) Nekem volt E90 meg E91 is, 320d meg 318i. A 320d szerintem minden jozan igenynek megfelel, attol felfele mar az elvezeti faktor fokozodik, ami persze szinten indokolhato Vezettem 330i-t is*, az is jo, de pl. a 320d utan ugy tunik mintha nem lenne benne eleg nyomatek. En annyira a sorhatos hangert sem vagyok oda, ugyhogy engem kulonosebben nem nyugozott le. Hathengeres dizelek kimaradtak az eletembol, de pl. a 325d egy jo valasztas lehet, 330d es folotte nekem mar kicsit tulzasnak tunik. A 335i detto, engem nem nyugozott le kulonosebben, szerintem kifejezetten szar hangja van. Nyilvan megy mint az okor.
Megbizhatosagot tekintve nem tudok nyilatkozni, de jozan esszel nezve valamelyik szivo benzines keves kilometerrel jo valasztas lehet. Sok kilometerrel meg mindegyik lutri.
Nagysagra meg szerintem tok megfelel. Mi mindig elfertunk benne, meg ugy is hogy a gyerek akkor meg gyerekulesben volt. Magam mogott is elfertem, 193 centi vagyok. A 5er annyival nem nagyobb SZVSZ. Az 1er meg sokkal kisebb.
* gyakran hasznalok M3-akat, es megvolt az M3 GTS is.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
félisten
válasz Shadowbull #19328 üzenetére
Ertem, koszi. Elegge sokat fog szamitani, hogy kell-e naponta hasznalom a kocsit vagy sem - ha igen, akkor nyilvanvaloan nem fogok ketszazotven loeros benzinest venni.
while (!sleep) sheep++;
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #19331 üzenetére
Mondtam, hogy nincs 535i, szívó benzin meg nem kell.
mod: 30D vagy 35D, teljesen mindegy, ugyan az a fenntartása. Itt kint nagyon rendben vannak tartva az ilyen autók, nincs óratekerészés, végig gyári szerviz, betartva minden olyan dolgot, ami kötelezően elő van írva. Ha meg ki van írva, hogy első tulaj, akkor egyenesen főnyeremény.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Z0mbi
senior tag
Kicsit altalanosabb kerdes:
195/55R16 gumim van. Kerdesem az hogy milyen elonyei hatranyai vannak a 17 colra cserelesnek (azon kivul hogy dragabb a gumi, 205 re cserelnek, peresebb lesz igy a magyar utakon a veseko ki lesz hajtva, valamint talan tobbet fogyaszt az auto de cserebe jobban nez ki es talan egy hagyanyit rovidebb a fekutam)Nem terheli meg jobban a felfuggesztest a nehezebb felni/gumi kombo? vagy ezek az autok azert ugy lettek kitalalva hogy elbirjanak 30kg os kerekeket is? (ja igen 1 esrol van szo e87)
koszi
-
MPowerPH
félisten
Mondjuk ez praktikus. Ráadásul új motorral. És kombiban is rohadt jól mutat.
mod: Most nézem, 16 mérföldre van csak tőlem. Szombaton lehet elvitetem magam, ránézek közelebbről is.(azt a kínt ne tudjátok meg, amikor már lassan 1 hónapja nem tudjátok vezetni az autótokat, mert bevették a jogsitokat )
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
félisten
-
KINKY_007
aktív tag
Szerintem nézelődj még! Ahhoz képest, hogy szinte új, nem olyan drága, a moci elég erős, de van azért jobb is nála. A sportülés nagyon jó, az alap ülés elég rövid ülőlapú. Az alap kormány meg nagyon vékony(M packetes 100e+). Egyáltalán nem alap felszereltség, csak nem sportcsomagos.
Idrive nem téma, egy kínai tablet többet tud, mint az minden csomaggal combosítva...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Próbálj egy ilyet ki...
Az automata is nagyon jó tud lenni (nem hal meg, nem fogyaszt sokkal többet-kicsivel igen), kézzel is tudod kapcsolgatni, de leszokik róla az ember...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
-
félisten
válasz KINKY_007 #19346 üzenetére
Jo, el fogok. Egyebkent a racionalitasra visszaterve: nem csak az imidzse miatt akarok BMW-t, sot, elsosorban nem. Egyszeruen ha
- relative eros
- jo uttartasu
- lehetoleg hatso vagy ossszkerekhajtasoskocsit keresel, akkor nem sok mas van. A mobile.de-n osszeszedett kb. 20 auto (amiknek a jo resze nem igazan realis, csak nezegetem oket) kb. ugy epul fel, hogy sok BMW, par Alfa 159, par Audi A4, ket Insignia (V6-osak), egy Focus ST meg egy Mazda3 MPS. Ezek azok, amik viszonylag jatszos autok is, meg hetkoznap sincs veluk gond.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
KINKY_007
aktív tag
Én is hasonló céllal nézegettem, de a bmw-n kívül még mazda6 mps, meg misu evo, impreza wrx volt. Nálam első kerék kilőve, azzal nem jó kanyarogni, bár egy sportváltozat tuti jobb, mint egy alap bmw futómű...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
C.Brigante
veterán
Üdv. ha valakit érdekel van eladó felni garnitúrám. 1-es sorozat gyárija 17" (BBS) szép állapotban vannak, futásra kész! Kép 80k az ára!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
dragonfx
veterán
azért egy 335i anno 15millios auto volt minimum kb.ezzel ugy számol a bmw te 5 év latt kifizeted ergo évi kb 3 milliot pakolsz bele havi 250k.....azért elhiheted akinek havi 250k törlesztő nem kottyan meg az nem 6 számjegyet keres...szoval igy kalkulálj.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest