- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
tááo
aktív tag
A minap a Lencsési bekötőn jöttem befelé picivel hatvan alatt. Az enyhe kanyarban észrevettem (nyilván későn) a fehér VW bora-t hát persze,hogy mértek. Na gondoltam ez fizetős lesz három hét múlva. Itthon felmentem erre az oldalra, hogy mégis mennyire számítsak. Ott lepődtem meg, hogy 50-es sebesség határnál 15 km/h a tolerancia. Ha mákom van nem fognak megujjazni 30k-ra.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
littlelion21
addikt
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #27711 üzenetére
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Digger
senior tag
Traffi Hunter és Waze!
Ezekkel sok-sok büntit el tudsz kerülni! Kell hozzá egy jobbfajta smart teló, rajta mobilnettel. A szembejövőknek való villogtatás már elavult kőbalta! Ezekkel tudsz jelezni a sorstársaknak, a Wazeel még le is fotózhatod és meg is oszthatod a bujkálót, ha éppen arra van kedved. A Traffi Hunter a police.hu-ról veszi az alapadatokat, na meg a bejelentésekből. Ez nem navi program, ha egy beállított sugarú körben van traffi akkor jelez, ami lehet akár másik úton is.
A waze meg főleg nagyvárosban hatalmas, ingyenes navigációs program! Bármelyik profi taxist megszégyenítve tudsz az úti célhoz jutni, mivel automatikusan kerüli a dugókat! Nem kell hónapokat várni egy-egy új szakasz térképre kerüléséhez, akár egy-két nap is elegendő. Egy ideiglenes lezárás, vagy forgalomelterelés sem probléma! Jöhet Putyin, Merkel vagy Orbán, lezárják a fél várost, akkor is simán tudsz közlekedni! Amúgy ha sokkal többen használnák ezt a navit, azzal az ország is sokkal jobban járna, mivel hatalmas mennyiségű üzemanyagot és időt lehetne megtakarítani, nem beszélve a kevesebb káros anyag kibocsátásról! A Waze már a Google tulajdona és alapból rajta lesz az Androidos kütyükön, úgyhogy rohamosan terjedni fog! Minél többen használják, annál jobb lesz a hatásfoka. Nemrég közzétették, hogy Európában Budapest a harmadik helyen van a Waze felhasználók számát tekintve! Hacsak egyszerű felhasználó vagy és kézzel nem küldesz bejelentéseket, akkor is sokat segítesz a többieknek, mivel a haladási sebességedből is következtetnek egy útvonal járhatóságára. Ha meg valamiért lelassulsz, máris kérdezik, hogy torlódás van? A bejelentések témája meg lehet a trafin, rendőri ellenőrzésen kívül veszélyes helyekről szóló is. Baleset, hó, jég, köd, vagy akár kátyú jelzése és máris megkapják a Wazerek az infót és automatikusan kerülik az útvonalukkal!
Hajrá Waze! -
ZetorGumi
addikt
-e-
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Huhh lesz ujra Ferihegy csak villamossal?
...
-
Devid_81
félisten
Oh, hello!
...
-
Digger
senior tag
Jó ez az Ogre!
Qrva drága, de fájintos!
Csúszik!
Főleg húsvéti sonkával!
Mondjuk amit én puszilok az csapolt![ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
válasz Morris #27685 üzenetére
Csütörtökön jöttünk Békéscsabára vonattal. A 17.10-es járatot értük el a Keletiben, Szolnokig nem volt semmi gáz, ott viszont beállt minden. A vége az lett, hogy minket összekapcsoltak a 16.10-es vonattal és együtt döcögtünk tovább - személyvonatként, mindenhol megállva. - Valamikor 21.45 körül sikerült is belavírozni Békéscsabára. Hív a vasút,
váráll a MÁV?Másnap három cikket találtam arról, hogy elvágtak egy kábelt Szajol és Szolnok között - és 50-60 percet késtek a vonatok. Miiii?! Milyen időszámítás szerint?! - Nekünk volt az 120 perc is, a 16.10-es vonaton ülőknek meg 180.
Csak ennyi bajom van. Kész szerencse, hogy hoztunk vizet és ennivalót - már rutinosak vagyunk.
A párom persze kiharcolta, hogy csak holnap menjünk haza - én ma akartam, hogy ki tudjuk magunkat pihenni, ha megint balul sül el valami. - Ok. Legyen holnap, de legkésőbb az 13.00 körülivel elmegyünk - inkább hamarabb, mint később. Kell a MÁV-nak a ráhagyás.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
mezis
félisten
Ismét hozta a MÁV a szokásosat. Nem akarják tudomásul venni, hogy a mai világban 5 perc alatt le lehet bukni az ilyen dezinformációval. Azt hittem tanultak az elmúlt évek egyik karácsonykori havazás miatt beállt káoszból.
Akkor is ennyit tudtak kinyögni, hogy 50 - 60 percet meghaladó késés is lehet. Ha jól emlékszem egyik szomszédomnál ez 720 azaz hetesszázhúsz percet jelentett.Jobb nekik a pletyka ?
(A 70-es évek vége felé Szt. Péterváron (idősebbeknek Lényingrád) az Izsák Székesegyház tornyára fel lehetett menni, körbe lehetett nézni, de tilos volt fényképezni. Mert hát ott van valahol az Admiralitás. Demonstrative sétáltak kazettából kihúzott filmekkel az ellenőrök (bárisnyák). Ekkor már ismert volt, hogy a műholdak felbontóképessége 50 cm körüli....)
mezis
-
Pacák
senior tag
válasz Morris #27726 üzenetére
Akkor Csabán láthattam a kobakodat, ahogyan kinéztél a szerelvény közepén?
De akkor sem értem. Itt vagyunk a XXI. században, a vasút meg órákra beáll tehetetlenül, ha elvágnak egy kábelt. Van mobiltelefon, rádió, számítógépek, műholdak. Azt is el tudom képzelni, hogy teszünk jeladót minden mozdonyra és nem vezetékes jeladókra bízzuk a nyomkövetést, hanem műholdakra vagy drónokra. De neeeem, inkább több ezer ember idejét rabolják feleslegesen.
Nuclear launch detected
-
tááo
aktív tag
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
tááo
aktív tag
[link] Csabán a csárda soron lesz az egyik de hol a másik?
-
oil
tag
VGA-t vegyetek!
-
Devid_81
félisten
Hellllooo!
...
-
tááo
aktív tag
Én nem szoktam követni a reality showkat, de az origón olyan linkre bukkantam (amit persze tilos linkelni) ahol "édenádám & édenmelanie" full poreszt nyomnak majd tizenöt percen keresztül.
Nem vagyok prűd, nem tudom ezeket leszokták adni a TV2 éjszakai műsorában is? Mert ha igen akkor elmondhatom, hogy jó irányban halad a televíziózás.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz moha bácsi #27737 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a harmatos fűben most szedett virágot, elég tiszta a talpa.
mezis
-
doberman
senior tag
TV Guruktól kérdeznék:
adott egy 37LG3000 Tv. nem egy mai darab, nem is okos, de legalább nagy, de az anyósom nekünk adta....
hazahoztam, gyári beállítások visszaállítva, tv automatikus hangolás végigfut - talál egy analóg csatornát( a tányéros digi koaxra konvertálva 43-as csatorna), meg talál egy "szatyor" DTV csatornát - gyakorlatilag az összes MindigTV adást.
Na itt jön a bibi... a MindigTV adásoknak nincs képe-hangja... csak annyit ír ki a tv, hogy HD szolgáltatás....
Ugyanakkor az EPG-t szépen letölti, aktualizálja...ja, tetőantenna van... ugyanezen a koax-on a lányom tv-je jól muzsikál....
hol a bibi??
8lnu
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #27737 üzenetére
Megszagolnam alulrol Ibolyat...
Akarom mondani szep viragja van...
-
doberman
senior tag
avöröss*gg*ördög... ez a tv nem ismeri az mpeg4-et!! lőttek a tv funkciónak... marad a stream...
8lnu
-
tááo
aktív tag
A TékéPH! funkció működik még? Akár hányszor ráklikkelek annyit ír, hogy a kiszolgáló nem található.
-
Devid_81
félisten
Ha mar TV...
...
-
Devid_81
félisten
...
-
Tybee21
senior tag
Van itt olyan aki vásárolt tőlük?
Minden rendben volt?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest