- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #73100 üzenetére
fáradt vagyok jó, kápís?
A lényeg, hogy agyon OC-s 280X és Űber8320 veri az én eredményem is.
Ezt eddig is tudtam.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #73102 üzenetére
Egyébként nem, nem veri ha megnézed mind az össz mind a Graphics score több nálad, egyedül a Physicsem jó de az az 5.2 miatt.
Mint FX Offos önjelölt háziorvos, felírok neked is egy nagy adag erős házi kávét!!(#73103) hackeeeee:
Azt valószínüleg a DMark féle systeminfo csinálta, nem maga a Vantage..és jah, elmaradt restart okán.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Habugi #73104 üzenetére
"Mondanám is hogy ásd el magad szégyenedben de nem teszem mert egy ilyen szép orcára korai volna még földet szórni..
Zomg.., ezt most tényleg egy középkorú, családos, hordóforma, borostás családapának írtam?
Csak hogy egy mai telefonos klasszikust idézzek.., "már a jövő sem a régi.." "
ezt még nem is olvastam
és a válasz rája, hogy én SOHA nem fogok felnőni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Ilyen nincs pasztmek... A jó édes prostituált anyjukat!
Profin meg volt tervezve a meet with crush.... Indulok ki a suliból, be vagyok zárva az emeletre. A takarító mindig megnézi van e fent valaki. Most valamiért kihagyta és bezárta a szintet. Üvöltök telefonalok a sulinak, másodikon hallom hogy csörög a földszinten. Semmi reakció. Már megyek vissza faltörő székért mire megjelent valaki de onnan még 10 percet, nem túlzók, köröztek hogy melyikkel zárták be a szintét...
Szóval ja a busz indulása után 10 perccel engedtek ki
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #73108 üzenetére
Ebben csak az a szomoru hogy nem egy huncot tanar nenivel voltal bezerva az emeleten
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érik az AMD saját dízelbotránya.
/facepalm.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #73105 üzenetére
Ha engem kérdezel elvtársUram addig jó, addig jó!
(#73107) stratova:
Sárkánykoma, ezek szerint kereshetek Kryptonite bevonatú suspensort?!
(#73110) norbert1998:
Pasztmek az ilyen dumáidtól kész leszek, egy hónapig nem lehetne levakarni a képedről a vigyort ha egy ilyen, a Sasbá' által linkelt földrajztanár "néni" társaságodban szeretné elűzni az unalmát..!
Sőt, legyen inkább matematika, sanszosabban sz@rnál fí szögben arra mikor indul a busz..
Maradjunk annyiban hogy fogalmad nincs!Btw.., mai dafuq világban élünk..
Állok sorban az utcánkban az éjjelnappaliban hogy fizethessek, vagyunk vagy 6an a sorban én leghátul, szűkös a hely. Előttem kettővel egy 70-75éves nyugdíjas néni miközben sorban állt, le akart venni egy hónalj stiftet a polcról, véletlenül elejtette. Látom hova esik, ő még keresgéli, hajolok le érte, felveszem és nyújtom neki sűrűn köszöni. Mondja hogy a kupakja beesett az egyik polca alá, mondom neki semmi probléma, kicsit enyhül a sor akkor majd benézek alá, lesz helyem. Oké, nézem sehol semmi.
Kétségbeesett arccal mondja nekem hogy hát nem baj, akkor elveszi/kifizeti..
Érdeklődöm hogy amúgy is meg akarta-e venni, azt mondja nem. Mondom neki hogy akkor eszébe ne jusson emiatt megvenni mert beesett a kupakja a polc alá/valahova, zavarban van, mondja hogy hát így mégsem lehet visszatenni a helyére.
Oké, mondom neki hogy adja ide /nyújtom felé a kezem/ majd azt mondom én vertem le, elmondom kb hol lehet a kupakja és odaadom nekik, elpirul, sűrűn köszöngeti..Telik az idő, fogynak előttünk az emberek, én türelmesen summázom a pénztár fölötti heavy/tömény cuccokkal/italokkal megrakott polcot mikor megfordul és közli hogy adjam neki oda na, micsoda dolog hogy magamra vállalom, rázom a fejem, mondom neki ne vicceljen már ez semmiség, oké.
Sorra kerül a pénztárnál, bogarászik a tárcájában, közben látom hogy sír, törölgeti a könnyeit. Kérdezi a pénztáros mi a baj, azt válaszolja hogy semmi, oké.
Sorra kerülök, nyújtom a kupak nélküli stiftet, mondom hogy figyelmetlen voltam, levertem és a kupak az eltűnés tárgyává vált. Kicsit méltatlankodik a pénztáros de végül megköszöni / félreteszi.Bepakolok a kosárból, lépek ki a kisboltból, na a néni ott kempel, már nem csak a könnyei hullanak de zokog és jön felém. Kérdezem tőle hogy most mi a baj, mi történt.
Mentegetőzik hogy semmi-semmi, csak milyen rendes ember vagyok..( ), milyen kedves, hát ő nem is tudja mit mondjon, teljesen meg van hatódva és nagyon köszöni az emberségem, majd elkapja a bal kezem és elkezd belegyömöszölni 4db karamellás cukrot..
Mondom neki hogy erre igazán nincs szükség, nem-nem fogadjam csak el -szipogja-, oké elveszem, még felnyúl a vállamra közli hogy legyen szép napom majd sarkon fordul és elmegy..Jó.., mondom time to koporsószög, ott helyben elszívtam egy cigit, kellett..
Indulok a ház felé, elmegyek zavartan a néni mellett gyors léptekkel (közben már betoltam az egyik karamellás cukrot.. ), cirka 30méterre megelőzőm, mennék át a túloldalra várom hogy átférjek a kocsik között, állok ott vagy 2 percet mikor is utolér és hallom hogy úgy sétál el a hátam mögött (utána néztem) hogy még mindig szabályszerűen zokog, lehajtott fejjel..!!Most kérdem én, ez mi az atttya úúúr isten ?!
Hogy lehet valaki ennyi idősen ilyen mély depressziós lelki állapotban, hogy egy ilyen abszolúte nulla dolog annyira megrendíti hogy nemhogy sírva fakad de nem tudja abbahagyni ?!
Mire beléptem a kapun az eset után cirka 5percel, már konkrétan lelkiismeret furdalásom volt az egész miatt..
Rohadtul nincs ám rendjén szerintem az, hogy annyira szét vannak csúszva az idősek idegileg/lelkileg, hogy egy ilyen semmiség okán ennyire meghatódjanak.., Magyarország én így rohadtul nem szeretlek![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz stratova #73115 üzenetére
Igen, erre írtam tán két napja, hogy Abu az AMD vs NV-ben már egymaga széttépte elméleti/szakmai síkon ezt a beadványt/peranyagot, ebből kb semmi nem lesz, vihar a biliben.
Mondjuk ha az amcsi "mikró kontra mikróba macskát nem teszünk" ügyet nézzük akkor lehet némi ok az aggodalomra de.....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Ma többet voltam a fiammal az ölembe mint nélküle...
Pocakfájás ON!~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
otto14
őstag
Milyen hírportálokat követtek? Mindegy milyen témájú, magyar, angol nyelven jöhet.
asd
-
MrM94
addikt
válasz Habugi #73114 üzenetére
Nem csak az öregek vannak szétcsúszva.
Tapasztaltam sok nálam fiatalabb,vagy akár velem egyidős lánynál.
Főleg azt hogy szoronganak,félnek.. de nem is akarom nyújtani a témát.Csak annyit szerettem volna,hogy fiatalabb generációknál is kialakul ez.AMD hírhez:
Hát b+ én nemtudom,amúgy is hanyatlik..Pont most kell b#szakodni vele?Ez valami hihetetlen..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Nah, egyrészt le lehet szállni az orrmányomról!
Másrészt ez már tényleg vicc, amit AMD-vel művelnek. Kik perelnek? Miben csalódtak? Miért vártak ennyit? Miért nem perelik a többi fake gyártót (tápok, SSD-k, vinyók is... van egy halom megtévesztő)?
Én inkább csendben kussolnék, hogy nem néztem meg a terméket vásárlás előtt és "rászedtek". Amúgy rengeteg cikk volt a működésről, a lehetséges hátrányokról... Jah, nem olvasnak PH!-t? Kapják be...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #73125 üzenetére
+9999
ezzel én is egyet értek alapvetően, mert akkor a Mercury-t, Codegényt és a társait is lehetne perelni, miért írnak a tápokra "névleges" W értéketés ahogy mondod is, nagyon sokat lehetne perelni
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
inspiroyhome
senior tag
Olvasnivaló: [link]
-
inspiroyhome
senior tag
Na, próbáltam egy kis OC-t máma:
sasbá beállításaival windows betölt, viszont indítása után megfagy.
4500 | 1.265 LLC 50%
Amit most tesztelek, és eddig jónak tűnik: 4200 | 1.230, viszont LLC csak 25, így CPU-z 1.76 körüli értékeket mutat.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #73132 üzenetére
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
CJ4567
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #73135 üzenetére
A fesz 1.76 V ? Azzal már tüzet lehet csiholni nem?
Estét!
Ma meggyőződtem véglegesen arról hogy mekkora patkány osztálytársaim vannak. Az a lényeg hogy nekem idén érettségi év van és ma lett volna számonkérésem 3 tételből (Adi, Moliere, Szigeti Veszedelem) De mivel vasárnap délben mondta meg a tanár hogy melyik tételekből kell felelni, bátorkodtam ma egy nap haladékot kérni. Na órán úgy kitört egy hülye picsa hogy én mekkora béna gyökér vagyok hogy nem tudok fél nap alatt megtanulni 12 oldalt (nem esett le a brazil ku.vának hogy otthon sem voltam egész nap) és hogy mekkora gáz vagyok, meg elhordott mindennek, míg a haverom kikelt magánból le ronda kurvázta és kisétált a teremből. A magyartanár csak nézett Az a durva hogy a csaj azonnal nekiállt sminkelni szóval a kegyelem döfés pontosan a szívébe talált. Aztán egy másik hülye picsa is nekiállt pampogni, aki ellógta múlthéten a saját számonkérését, hogy én miért nem kezdtem el kidolgozni a tételeket. Konkrétan számonkért hogy nekem miét van magánéletem. Erre jött egy hülye pöcs akit rühellek mint állat hogy én a facebook szerint egy rendezvényen voltam. Tudjátok hogy ebben mi a durva? Hogy a srácot 2 éve letiltottam facebookon, mert akkora egy faszcibáló köcsög. Megkérdeztem hogy akkora no lifer e hogy azt lesi hogy én mikor mit csinálok, és erre azt mondta hogy "neem csak hallottam az egyik haveromtól" na most ezt úgy tudom elképzelni hogy a srác egy mocskos buzeráns fasz és nem bír leakadni rólam.
Az egészben az a durva hogy én mindig segítek mindenkinek aki megkér rá és a 4 év alatt soha nem basztam ki senkivel, szóval még okot sem adtam nekik hogy patkánykodjanak. Az lett a verdikt hogy kaptam még 2 napot, szóval jah. De legalább kiderült hogy kiket kell kigyomlálni a mindennapjaimból...De amúgy tegnap este 10 körül Tesómmal megnéztük az új 007 es filmet és ezen is fent akadtak hogy én hogy merek moziba menni Vicc.
Délután találkoztam egy pszichiáter ismerősömmel, elmeséltem neki az esetet és azt mondta hogy valószínűleg nem elégedettek az életükkel azért viselkednek így. Úgy néz ki valamit jól csinálok hogy ennyi ellenségem akad!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
inspiroyhome
senior tag
Öhm, mit rontottam el ha c1e és speedstep enabled, de mégsem veszi vissza feszültséget és órajelet?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Estét.
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #73143 üzenetére
Nekem meg fordítva, mindkettőt disabledre rakhatom de akkor is megy
No Sana No Life
-
HSM
félisten
válasz Mahrenburg #73142 üzenetére
Áhhh, tökéletes lett köszi!
Hihetetlen, hogy minden témára tudsz valami frappánsat alkotni!
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #73141 üzenetére
Az úgy kicsit más
E8400-em kap 1.264-et, van aki(PH-n) elért 4GHz-t 1.076-al, meg 1.1xx-el
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #73140 üzenetére
Akit utalnak, az valamit nagyon jól csinál. Ez van sajnos. Én is valamit jól csinálhatok, mert az osztály gyökér fele állandóan piszkalodik valami hulyesegen...
Egyiknek konkrétan az anyja mondta, hogy azért csinál ennyi hülyeséget a gyereke, mert az hülye és irigyel engem. Wtf?
Es tényleg ezt mondtaBár nem tudom mit irigyel... Napi kemény 10-20 percet tanulva vagyok majdnem kitűnő. És nem puskazok*, és a számonkérés sem éppen festő szakmunkás képző szint. Csak nekem az a 10-20 perc az tanulással telik nem olvasok két sort és facebook majd újra. Neki is csak azt kéne csinálnia hogy a tanulni valóra figyel. Ennyi. Másra nem tudom, miért lehet irigy.
Ja meg azzal szoktak még bacctatni nehanyunkat hogy a gyurosok meg a kondisok. Persze ezek azok akik bérletet váltottak rendes konditerembe és szedik a fehérjéket (csak basznak rendesen edzeni, tehát eredmény zéró)... Szóval ja. Wtf egy generáció ez. Degeneráció.
*illetve de, ott, ahol leszharom.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #73141 üzenetére
Az ilyen tévedések miatt a biosban egyszer hazavágtam egy 2600K-t. 1.81 V-ot kapott 1.18 helyett...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest