- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Habugi #73905 üzenetére
Jaja, persze.
Elvtárs: DE ENNYIRE? Honnan szedte ezt ez a szerencsétlen IQ betyár?
MaCCSkáák:
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Ja és ez aktuális:
-
-
Methionyl
senior tag
válasz inspiroyhome #73874 üzenetére
Van
Btw ki megy a PlayIT-re? (BP Nov. 28-29)
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
ÁÁÁ kész végem!
Kommenteket is olvassgassátok!
[link] -
mackosajt
addikt
Gyorsan ki tudna szétnézni, hogy aprón, amik vannak, 30-40 közötti notebook-ok, mit érdemes megvenni?
A 40 a max., de az is már nagyon.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
SP4C3
veterán
válasz mackosajt #73919 üzenetére
Enyém, illetve én árulom őket. Mindj megkeresem a kiskönyvet és megmondom én mennyiért kapom.
130 euró.
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
Gyáááá, az a bajom, hogy ez így is felette van a határnak, meg még a posta is rájön.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #73924 üzenetére
Lehet simán, hogy javított volt, vagyis pl. alaplaphalott. De ez csak tipp. Lehet, hogy csak el akarja adni minél hamarabb, és ezért ennyi.
Mondjuk ha esetleg ad rá garit, akkor már nincs gond.
Érdemes lenen 1-2 webshop-ban körbenézni, ahol árulnak ilyeneket. 40-50 körül is lehet már esetleg találni, latitude-öt is, és lehet, hogy Thinkpad-et is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
caindwan
aktív tag
-
stratova
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #73928 üzenetére
[link] Mivel ti tőlem sokkal "porfibbak" vagytok, hirdetései között akad olyan, ami feltételeimnek megfelel szerintetek?
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #73929 üzenetére
Innen én a T400-at vinném némi terepszemle után, ha számotokra is elfogadható mértékü a karcolás a fedlapon. De ehhez az árhoz hozzájön még egy HDD. nem ritka egyébként, hogy nem magyar a billentyűzet, itt konkrétan ha jól látom német, bár matricázható, mert a T400 még thinklight-os (a kijelző káva felső részéről világít egy kis lámpa a billentyűzetre).
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Komolyan veszek egy tabletet ehhez 8))
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #73932 üzenetére
Én se de vannak fent youtoben olyan videók ahol külön kontrollel van csatalakozva. .. Érted simán el GTA-zol vagy hasonló 8) Így akár regy rendes tableten vagy telefonon. 8) Otthon fut a gépeden és így meg tolod 8) Kérdeztem Tabletes topicba. álíltólag midnen tudja egy 17-20 ezres tablet is.... Mármint,hogy símán fut.
Vagy rárakok egy Kontrollert a telefonomra ami 10 gombos és símán WOW-om vele. vagy nem rakok rá és mondjuk vannak oylan dolgok a WOW-ba ,hog ycsak oda megyek és beszéleke karakterrel és elkell küldözgetnem kalandozni. azt símán tudom vele.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #73934 üzenetére
De nem azon fut a játék. hanem a tableten csak ez a program fut. Ezt a progit felrakod a tabletedre. és a program másik férszét meg az asztali GIGA i7-s gépedre. és a telefonodon megjelenik a azstali géped kijelzőse. iconk minden. ráböksz és az asztali gépedne elindula játék. a tableteden csak a kéept látod meg rá tudsz hangolni egy kontrolert.
Mint itt a videón [link]. De asztalidon fut a játék. nem telefonodon/tableteden.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Whysperer #73936 üzenetére
Mi értelme van?!? Leülök a gép elé a kényelmes székembe és játszom.
Abban már jobban látnám az értelmét hogy lent, a nappaliban androidos teve lenne, mellé bill. és egér esetleg kontroller,és lent játszhatnék. Már ha a család többi tagját nem zavarom.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MrM94
addikt
válasz Whysperer #73936 üzenetére
Ez szerintem hihetetlen nagy marhaság.
Max parasztvakításnak jó.
Én rühellek tipitapis dolgokon játszani.
Utálom a tapogatós játékokat,ezért nincs egy játékom sem a telefonon a solitairen kívül.
Se giroszenzorosokat sem képernyőt tapogatót nem szeretem.Sőt,értelmes játékok sincsenek mostanában kínálatban.(#73937) Televan
+1
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
Én szerintem meg nem hülyeség. Érted valamikro napközben itt ülök és várom az 1 órás szimulációt. közben meg elszórakoznék. Nem kell tipitapizni . mivel fogsz szépen egy [link] Xbox kontrollert. Én ezzel tök jól elszórakoznék.
Vagy tovább megyek.. nem kéne bejárnom a céghez hanem ezzel a progival összekötöm a benti gépemet és otthonról a otthoni 2 kijelzőmön tudnám irányítnai a benti gépeimet és Otthonról dolgozhatok. Én látok benne fantáziát.
"Utálom a tapogatós játékokat" pont ez az nem kell a telefonodon legyen egy játék sem. otthoni gamekat tolhatsz rajta. amúgy youtube-on van regeteg videó vele. szélessávú internet meg van ezerrel itt is meg otthon is.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #73940 üzenetére
Jó neked. 8) Én nem mehtek el a gép elöl mert figeylnem kell ,hogyha leállt vagy ERROR- akkor ot tlegeyk javítani 8) .. Amúgy tök jó lenne. kint ülnék a lapotopommal meg a huskymal.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
@DonSas Laza vagy még a melóhelyen is tudod,hogy kell élni.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Whysperer
addikt
Egyik srác már fel is rakta és működik rendesen 8) [link]
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Pedig a recept egyszerü:
-csináld ugy a munkát ahogy más nem tudja. Írd meg a programokat bonyolultan hogy senki se tudjon belemászni, a jó szakembereket forditsd a te oldaladra és legyél jóban velük. Gyere be kicsivel korábban, menjél el utolsónak de ne írd le túlóraként. Dolgozz mindig elõre, ha valamit kérnek akkor mond hogy már készen van. 1-2 év alatt érd el azt hogy a cég azt gondolja rólad hogy majdnem pótolhatatlan vagy.
Ezek után ha ki szeretnél ugrani egy kávéra akkor még a nagyKutya sem szól.Ez egy nagyon jól bevált receptem, amikor ezt sikerül elérni akkor már kicsit lazábban lehet venni mindent. Amikor meló van akkor ott vagyok, de ha laza a nap én is lazább vagyok. Elvégre minden hónapban 10-18 %-al többet csinálok az elvártnál.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #73947 üzenetére
Haha erről jut eszembe. Képzeld rám írt a Chelsea-s Főnököm. Mondom neki aztán , hogy vagy minden rednben erre Ő. Haha nem akarok vissz amenni . Jól elvagoyk itt csak mondjuk ott 3x annyit kerestem mint itt, Ha még tavaszzal megkrédezte mennyiért mennék vissza mondjam meg. 8) Tök jó az ilyen
"No, when can you come back? "
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest