- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz Habugi #73749 üzenetére
Mondjuk nálam is ez a reggeli rutin. Én azért egy kicsit tovább bootolok mire felébredek, észhez térek.
De azért jobbszeretem én így.
Másik meg, hogy nem fogok egy vevőnek se átadni úgy egy lapost vagy asztalit, hogy:
"Nesze, a boot ideje 30perc körül mozog, szóval reggelente kapcsold be és aztán ne is kapcsold ki egész nap. + vállveregetés"-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #73748 üzenetére
Érdekes, nálam 1 percen belül megnyílik. Igaz szegény HDD szétkerregi már magát, de megy
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #73738 üzenetére
"nincs kopi-pészt gombokkal" ezt írtam, és az nincs (mivel gondolom ezt is félremagyarázod, leírom ctrl+c +x +v nincs, engedélyezni lehet, pont, ahogy linuxnál) -látom ma is ilyen belekötős vagy, én meg pont leszarom.
hablaty: +1 igazán sok jelentősége nincs a boot időnek, fedoránál annyi, mint win sleep-ből visszatérés. De akármit is csinálhatok, ha az AV nem enged netre, amíg be nem tölt. És win-nél ez így van jól, ha AV kész, akkor mehet csak a többi, az a tuti. De naponta nem tudom ki mennyit kapcsolgatja
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HSM
félisten
válasz ViZion #73753 üzenetére
Én általában csak altatom, ha itthon vagyok. De ha már lekapcsoltam a gépet, de még valami gyorsan kellene mondjuk indulás előtt, akkor állatira nem mindegy, 30, 60 vagy 120s a boot-idő. Persze, reggel nekem is míg felébredek ráérek, bár 60s felett már olyankor sem mindig vagyok boldog. De általában tényleg nem egy kritikus pont.
-
CJ4567
nagyúr
Na, épp a Kaspersky blokkolt egy hálózati támadást
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #73722 üzenetére
Na ez az. Ez nem frankó téma, mindenki ugy csinál mintha minden rendben volna. Ez a világ rendje...a dagadt európai 10 éves kölyök kapja meg a harmadik ájfonját...szudánban haljanak szomjan vagy szomáliában éhen.
Nem frankó ez igy...annyiba jól érzem magam hogy minden hónapban adakozok...adok egy kis pénzt..néha £15 de elõfordul hogy £60 is. Általaban a gyerekeknek....szegény afrikai államoknak...iskola...orvosi rendelõ...ivóvíz vezeték kièpitése, vagy csak egyszerüen étel.
A szivem hasad meg amikor látom mi történik szomáliában...amikor a 3-4 éves gyereknek az utolsó mozdulatait filmezik...aztán örökre becsukja szemeit...a porban...földön fekve. Azokat senki nem síratja...azokért senki sem szolidár...nem teszi ki a zászlót és még a tévében sincsenek benne...
Ott olyan természetes a halál mint nálunk a fogmosás....~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Pickit3
aktív tag
Hát megnéztem most a Fury-t és kereken 30mp alatt tekeri be a gépet. Ebből 10mp amíg felpörgeti a vinyókat majd bios "bíb" után mátrixol még 15mp-ig és a maradék 5mp alatt tölti be a töltőképernyőtől a asztalig használható állapotra a rendszert. Szűz hikomatos win7-tel újkorán simán hozta ezt az időt. 8.1-el, vinyóval gyalázatos volt a boot, de most ssd-vel egész jó. Amíg nem volt ssd-m addig én is alvó állapotoztam, így összejött 4600indulás a sentinel szerint 5 év alatt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MiklosSaS #73757 üzenetére
Nezetek, par kis apro filmecske....es a valosag joval kemenyebb......ez szornyubb mint a francia merenylet. Ezt evtizedek ota nap mint nap megtortenik!
De csak eros idegzetueknek! Facebook manoknak nem ajanlom....ez a rideg valosag...az igazi valo vilag!
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
válasz Pickit3 #73758 üzenetére
Én az SSD-vel is sleep-ezek.... Azzal 2-3s és használható a gép, miközben alva alig fogyaszt és sem is melegszik.
Nekem amúgy régebben az asztali gépemben két gyors 500GB-os winyó volt RAID0-be kötve, azzal is elég hamar betöltött minden.
Amúgy nekem a noti a BIOS-al vakarózik elég sokat, maga a BOOT elég gyors a Samu 840 PRO SSD-vel.(#73759) miklosss2012: Borzalmasan szomorú, hogy ilyen dolgok történnek.
Ugyanakkor azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy ezek a történetek, jelenségek nem veszélyeztetik a szeretteim, családom életét, míg az európai merényletek igen. Nevezz önzőnek, de engem az ő életük sokkal jobban izgat bárminél. -
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #73764 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #73767 üzenetére
Jóvanna, én fiatalabb vagyok nálad, és mégse veszem magamra.
Estét. Hamarosan megyek aludni.
Sasss(#73768)
A 2012 a nevedben nem a születési éved? Bár gyanús lehetett, mert 0-12 hónapos emberek/babák nem szoktak PH-ra regisztrálni.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
Balathruin
veterán
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #73764 üzenetére
Nem hallgatok olyat. Néha egy kis nightcore (de csak ha túl vagyok pörögve )
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #73771 üzenetére
Pasztmek
-
hszilard666
veterán
válasz Jakuskacsa #73706 üzenetére
Most olvasom, tényleg? Basszus a fél lábamat odaadnám ha én ismerném pölö aleska diamondot
Berendeltem egy új fülhallgatót:
Marshall major. Tudom, volt már ilyenem, de picit hiányzikKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Játék?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itthon.
Véleményem szubjektív...
-
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #73767 üzenetére
Nem poén volt.
Sasss Hát mivel most estem ki az iskolapadból így még mindig te vagy itt a legöregebb.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #73776 üzenetére
Positive, TS-en várlak..
20-25perc kb, kaja + ST van..Egyébként lassan cumit meg pelust kell osztani a topicban..
Zsivágooonak voltak erre olyan szövegei hogy lefordultam a székről, volt is miattuk emo, megjegyzem fiatalabb koromban magam is allergén voltam az ilyen jellegű oltásokra.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, hétfő, ma a változatosság kedvéért, megyünk a dokihoz a kisasszonnyal
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #73783 üzenetére
Baj van?
Jó reggelt!
-
Jakuskacsa
senior tag
Na jo reggelt! Főnök nincs a heten szeretem ha igy indul a het...
Lààciika nemtan beteg a törpe? Vagy csak iskolatitisz?A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
Jó reggelt.
Olyan jót röhögtem tegnap. ugye van az adott configom ez a Hulladék FX ( mosoly ) + 7870 OC.
Tudom WOW még tablerten is fut. Viszont Azon Röhögtem ,hogy ugye FULL HD-ban ultra settingsnél úg ymegy akadásmentesen .. Soha meg nem akadt még egy percre sem. 80 Fős Dungeonban sem. Pedig volt ahol 30-30 ppl egyszerre szórka az effekteket.... Úgy,hogy közben a másik Monitor Tv-n a Kedves Párom Filmet nézett. Úgy ,hogy a WOW hangja az ASUS Rog-on szólt a fejemen, A Film meg a HDMI-n keresztűl a TV/monitoromon tette élvezhetővé a filmet kedvesemnek.
Szóval nem húzárkodni akarok ahogy SAS mindig illet. Viszont Nagyon Örültem,hogy ezt képes gépem. és 100 ezer alatt. Tudom 7870 OC-t már cserélni kellene,de nem tudom magam szégyelni. mert már lassan. Szinte szégyellem magam ,hog ynekem FX-em van itt amikor Mindneki Skylakekel meg i7-tel 1000Ghz-en 100000 milliós ponttal rohangál . 8)
ui.. Nem vita téma nyitó HSZ. Csak olyan jól esett hétvgéné. mert kicsit féltem ,hog y Film miatt akadni fog meg stb. és közbe oda vissza netezgettem alt tab stb. Semmi. Egyszerűen rendíthetelenül. És amit kifelejtettem,hog y Maya-ba med Cuda meent a háttérben. Meg sem éreztem.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz Whysperer #73786 üzenetére
Ugyan már, az öcskös egy Phenom II 955 -el és egy Radeon 7770 -el Fifázik.Igaz egy Witcher3 elé hiába ültetném le.Nem olyan mint a nagybátya.
Különben ezt az ultra beállításokat a játékoknál soha sem értettem,picivel szebb csak a High -nál,de háromszor olyan erős gép kell hozzá.
@DonSas : Egy két év és már csak az üres vásznat kapjuk meg.
Jó reggelt!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #73787 üzenetére
Én cask irónikusan.. Mondatam. 8)) mindig cska negatív van róla mindenfele szinte.
Televan : minden ultran megy cska a Anti-aliasing van levéve.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #73789 üzenetére
Ebben a szuper időjárásban ez nem csoda..
Jobbulást Neki.
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
válasz Whysperer #73791 üzenetére
Most nem erre az egy játékra gondoltam,csak általánosságban.
Én ma hajnalban, a Witcher3 -at felraktam 1440 p-re(VSR segítségével),minden csúszkát maxra raktam.Nvidia hajszimulációt is.És lehet hogy csak placebo hatás,de olyan érzésem volt mintha szebben futna mint natív 1080p -ben.
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt! Ismét fejfájással ébredtem. Este a TV-re kötve játszottam, mert röhejes de a fallout 4 nem képes konfig fájl átírogatás nélkül 4:3-on futni. Lehet túl közel voltam, vagy nem tudom, elég ramatyul lettem.
Én most örülök hogy bármi elmegy, sorra próbálom ki azokat a játékokat, amik régen csak alacsony beállításokon, vagy egyáltalán nem mentek. Megéri csak a játék miatt százezreket költeni egy gépre? Számomra nem. Viszont itt többről van szó.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #73796 üzenetére
Az aláírásom színtiszta trollkodás.
Hajszimuláció tökéletesen működik, ha a Witcher3 profilba beállítod a 16x tesszelációt neki.Nem szép de nekem tetszik.Ezért használom Radeonon is
Most elmegyek reggelizni,aztán vár a házi munka.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #73792 üzenetére
& stratova: köszönöm szépen
hát igen, ebben a kötsög időben nem is csodálom hogy előjön, de nem annyira vészes, nem kapott antibiotikumot, csak cseppeket
utalom ezt a globális felmelegedés okozta szélsőséges időjárást
vagy legyen hideg vagy legyen melegebb. de ez hogy reggel hideg van napközben meg meleg, az ember leizzad és már fázik is meg.
ha enyhül az idő akkor 20-22 fok, ha meg lehűl akkor 24 óra alatt is esik a hőmérséklet vagy 15-20 fokot
nem vagyok egy vén talicska, de ezt még én is beérzem, a kisasszony meg léptem nyomon köhög... és már jön is a megfázás vagy ez a légúti majomság
no de végül is lett egy szabadnapon, van azért néha a rosszban is valami jó"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #73799 üzenetére
+1.. nekemis elegem van abbol hogy rrggel fagyoo meg utana sulok meg,hogy nagyon izzados vagyok megfuj a szel s elvagyok intezve..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs