- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74740 üzenetére
Ja, %temp%-et ürítettem - de a registry-be nem néztem. A java help viszont felajánlott egy MS fixit-et, amit kipróbáltam az újraindítás után (de szerintem semmit nem csinált).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
JSHammer
tag
válasz daredar562 #74748 üzenetére
Szia!
nem érdemes előre nagyot venni, mert mire beújítasz addigra majd jön az hogy bár elég erős, és végülis átnázásre szorul csak,de már az új szabványnak nem biztos megfelelő...
lásd 500fsp táp, bőven elég szinte mindenhez, (persze azért van kivétel),de mégis a cpu +12 voltosa csak 4 pines nem 8 pines, így egy i7-es rendszerben tesztelve a tuningpotenciál drasztikusan lecsökkent, itthoni tesztek alapján...
szóval én a helyedben +30% potenciálkülönbséggel vennék tápot ha egy két hardver változna, full új cfg-hoz már viszont dukálna egy "friss " táp.....
Egyébként is egy 700as táp már kb 3 utas sli hez kell, csak mondom
MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74753 üzenetére
Ohh köszönöm a részletes infókat hát új cfg-hez , annyi kell h alaplap+ proci ..de majd jövő év elején, mert ahogy elnézem ennél a procnál ami most van, újabb athlon nem hiszem jönne ki...de akkor azt mondja a többség hogy a tápom a hunyó ?
Asrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
JSHammer
tag
válasz daredar562 #74754 üzenetére
ez bőven lehet, mivel hoztak hozzám már giga és fsp tápot is és hasonló tünetek voltak, illetve random fagyás újraindulás, és legtöbbször elkó volt a ludas.... szóval a többség +1
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74755 üzenetére
hát most már bebizonyosodott ...előbb 1 vinyóval, ami rajta volt eddig is .. pont ironikusan jött le , mert tápokat nézegettem, és paff, sekép se hang lekapcsolt... modnom táp lekapcs mert a hifi hogy rá van kötvee a hirtelen off-.tol zúgott vagy mit csinált,
Mondom bekapcs, megfordul a venti, semmi ..vagy 2-3x ugyan ez, nah akkor memória kivesz lefúj, foglalat kitakarít, vissza a mem...semmi, nah akk lehúztam a vinyót, csak a vga maradt a tápon, úgysem, de a LAN led sem világított..utánna nagy nehezen bekapcsolt, de kedves régi lomis tápom elhalálozott hivatalosan isAsrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
leslieke
Jómunkásember
Van 2 db M393B1K70DH0-YH9 SAMSUNG 8GB PC3L-10600R típusú memóriám.
Hol érdemes, lehet ezeket eladni?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74755 üzenetére
még valami, kikapcsolt állapotban ugye az usb egerem világit nah most...bedugom az usb be világít, bedugom másikba nem világít, bedugom vissza ahol az előbb volt nem világít... az usb nem rossz, életre bírtam a gépet és megnéztem pendrive-al és ment minden... ami engem arra enged következtetni hogy nem elég a nafta :S
Sajna kicsiny kis városomban amit lehet kapni tápot, és nem 400as az m-tech 500W ...ami tudomásom szerint nem egy neves márka
Asrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
JSHammer
tag
válasz daredar562 #74758 üzenetére
Figyu attól egy 300as fps-is többet ér
én a múltkor 3 mtech áldoztam hogy havernak készítsünk nikecell habvágót..
javaslom a prohardver /hardverapro részleget, ott azon belül tápok 400w és alatta, ott pedig nézz körül olcsón kapsz jót, mivel itt legtöbben akik felrakják legtöbbször kinövik..
ne vegyél:
mtech
codegen
hkc
colink stb... ezek szoktak boltban lenni ezért írom csak ezeket...jó minőség amiből sokkal kevesebb van:
chieftech(ez inkább jobb minőségű de nem a legjobb)
fsp
corsair
seasonic
ezekből keress használtatMINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Adott egy egy esprimo p3510 [link] gép. Barterba kaptam. A problémám, hogy nem kapcsol be ill. amíg nyomom a bekapcsológombot addig felpörög, amint elengedem kikapcsol. Mi lehet a probléma? Alaplap? Vinyó, táp biztosan jó. Ebben kérném segítségeteket.
Köszi
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom a DVD rom betűjelét módosítani.
A lemezkezelőben azt nem lehet és jelen pillanatban nem találom, hogy hol (win7 64 bit).Üdv: Olaj
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad S10 433328g típusú gép.
Próbálnék rendszert rakni rá, de a gép nem boot-ol, folyamatosan hibát ír ki.
Windows XP esetén INF fájl x. sora hibás, 7 esetén megáll.
Próbáltam USB-ről is és külső optikai meghajtóról is.
Mi lehet a probléma?Üdv,
GBoy[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74752 üzenetére
MSI hibának tűnik, de ezzel nem jutottam előrébb:
MSIac8fc.LOG
Error 1359.An internal error occurred.
=== Logging stopped: 2014.08.14. 20:28:01 ===MSI Verbose logban ezt találtam:
MSI (s) (9C:7C) [20:35:13:072]: SECREPAIR: A general error running CryptAcquireContext
MSI (s) (9C:7C) [20:35:13:072]: SECREPAIR: Crypt Provider not initialized. Error:1359JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #74771 üzenetére
Ilyen van még a logban:
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:613]: Doing action: CostInitialize
Action start 21:01:38: CostInitialize.
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:613]: Machine policy value 'MaxPatchCacheSize' is 10
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:613]: PROPERTY CHANGE: Adding ROOTDRIVE property. Its value is 'D:\'.
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:613]: PROPERTY CHANGE: Adding CostingComplete property. Its value is '0'.
Action ended 21:01:38: CostInitialize. Return value 1.majd egy csomó property-t szar könyvtárra állít:
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:628]: PROPERTY CHANGE: Adding TARGETDIR property. Its value is 'D:\'.
MSI (c) (B8:48) [21:01:38:628]: PROPERTY CHANGE: Adding USERPROFILE property. Its value is 'D:\'.majd:
MSI (c) (B8:48) [21:01:41:270]: Switching to server: TARGETDIR="D:\" ALLUSERSPROFILE="D:\" JAVA="c:\Program Files\Java\" INSTALLDIR="c:\Program Files\Java\jre7\" USERPROFILE="D:\" CLIENTPROCESSID="2744" CLIENTUILEVEL="0" CURRENTDIRECTORY="c:\Windows\Installer" ITANIUM="Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.80GHz" ARPREADME="c:\Program Files\Java\jre7\README.txt" IEXPLORER="1" ODB="c:\Windows\Installer\2c0e2c4.msi" USERNAME="dc7100" SOURCEDIR="c:\Windows\Installer\" ACTION="INSTALL" EXECUTEACTION="INSTALL" ROOTDRIVE="D:\" EULA_JAVAFX_ACCEPT="yes" SECONDSEQUENCE="1" ADDLOCAL=IE,jrecoreJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Ha telefonvásárlásra adom a fejem Hardverapróról - konkrétan egy Sony Z1c-ot akarok venni -, akkor mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók? Elméletileg 0 perces, zsír új, és azért kerül eladásra, mert nincs rá szükség.
-
Apollo_21
addikt
HA részletre hozta ki előfizus számmal, akkor az lehet buktató sajna én x...ul jártam..
Megvettem olcsón egy telót akkor jónak számított..tökjó is volt 4hónapig..aztán emberünk úgy gondolta h miért fizessen a tmobilnak részletet a telefonra..meg egyébként.., és kaptam finom imei lockot Úgyh mehetett ágyásba kődarabnakMondjuk ha van annyi ész..ami nekem akkor nemvolt, h nem írattam papírt
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
k0pasz
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy TP-Link TL-WR842ND router, szeretném egy kicsit felerősíteni, ezzel a csingcsung antennával megoldható? : [link]
Valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Üdv
-
Apollo_21
addikt
Azon kívül h beleteszed a kártyádat, megpróbálsz minden funkciót..előcsalni hogy mennyire müködő képes...esetleg próbatelefonálás bárkinek ...én így szoktam. Hirtelen más nemjut eszembe, de biztos a többieknek is vannak 5leteik dögivel, csak épp nem ide figyelnek
De ha türelmes vagy kapsz még választ hogy mire kell odafigyelned.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
mezis
félisten
-
JSHammer
tag
válasz gameresboy #74769 üzenetére
Biosban nézz szét, hogy a merevlemez a megfelelő módban van-e , illetve az usb beállításoknál mi a helyzet
xp milyen verzió?
ez az sp22 re volt jellemező
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74785 üzenetére
Simán elindítom és leállítom. Most visszagondolva talán az lehet a probléma, hogy a lemez, amin most az OS van korábban adatlemez volt ebben a gépben. Amikor a régi system lemezt kidobtam erre raktam át az OS-t (partícionáló programmal) és egy másik adatlemez került a gépbe. Lehet, hogy a VDM-ben vagy a registryben elrejtve ez a disk valahol, valamiért D: meghajtó néven fut (ami egyébként akkor sem volt D:, hanem G....
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Rivaul
addikt
-
Dexter-2000
őstag
Ha boltban veszek valamit akkor azt hány napig kötelesek átvenni?
tudtommal 3 ha jó ha nem
egy usb wifi stick ről volna szóSzép napot!
-
Met
nagyúr
válasz Dexter-2000 #74790 üzenetére
Mármint visszavenni? 3 de hogy milyen indokkal akarod vissza adni azt egyedileg szokták megszabni.
Pénzt se adnak nagyon vissza, le kell vásárolni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
KTU
addikt
válasz Dexter-2000 #74790 üzenetére
Tévedés a 3 nap.
Nincs 3 nap csere, a jogszabályokban.Csak ha hibás akkor cserélik, de azt se 1.-re köteles.
Ha nem hibás, a csere csak a kereskedő jóindulatán múlik.
Erre kár alapozni.
Semmi alapja ennek a tévhitnek, már.Persze ha nem webshopos vásárlásról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem,hogy telefonrol wifin netezve hogyan tudom beallitani,hogy mas magyarnak erzekeljenk egyes oldalak?kulfoldon vagyok es nem enged a sportfogado oldal beepni mondvan ebbol az orszgbol nem lehetseges.
Elore is koszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
bicajoskema
tag
Sziasztok.
A családban az egyik gép (s1156-os i5 +4gb ram+valami gyengébb hd4000-es Ati kártya) tervezésre van főként használva, teljesen rendben is van, nem lassult be, avaístal többször is átnéztem nincs rajta vírus, de valamiért néha Chrome os böngészés alatt, megfagy teljesen, a kép kimerevedik, ctrl+alt+del sem működik. Illetve néha az egér képe egy fekete kockává alakul át, amely egy fél perc mozgatás után a rendes nyilacskára visszaáll.
Mi okozhatja ezt a 2 problémát? WinXP van a gépen.
üdv -
Dexter-2000
őstag
köszi ezeket jó tudni
Szép napot!
-
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Óriási gebasz van, felülírtam egy régebbi excel fájlal az újat, csomó meló elveszett!!! Vissza lehet ezt valahogy hozni vagy ennyi volt?
Thx
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs