- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
válasz vitemerius #74301 üzenetére
Csak számítógéppel tudom kipróbálni, na majd megnézem hugom laptopján meg tv-jén. Amúgy 1 belkin kábelről van szó
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
kommunism
aktív tag
válasz vitemerius #74301 üzenetére
Megoldódott nem dugtam be eléggé a kábelt
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Sesy
aktív tag
válasz vitemerius #74304 üzenetére
sziasztok
meg tudom azt csinálni, hogy van a számítógépemen egy mappa (fizikálisan is ott kell lennie, mert a benne lévő fájlokat munkához onnan akarom megnyitni, hogy használható sebességgel lehessen dolgozni velük), aminek a tartalmát szinkronizálja a google/one drive-al? tehát, ha befejezem a munkát valamelyik fájlommal, akkor azt amolyan biztonsági mentésként "fellövi" a felhőbe
köszi
g.Born stupid... Try again!
-
nábob
tag
postai uton utanvetellel feladni termeket nekem, mint eladonak mennyire biztonsagos?
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
Joker_5x
tag
üdv !!
Tegnap felraktam az oldalát a gépnek amit korábban levettem mert a haver lehozta a winyoját pár cuccért !!
Most viszont olyat csinál a gép hogy bekapcsolom felpörög majd leáll utánna ismét kezdi elöröl ....
Mi lehet a baj ? valamit elmozditottam netán?Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
KTU
addikt
Amennyiben a leendő vevő hibásan, hiányosan adja meg a címet, vagy egyéb okból nem veszi át a csomagot,
a visszaszállítás költségét neked kell kifizetni mikor visszahozzák a csomagot.
Ez a díj pár éve egy 800ft feladási díjú csomagnál kb.: 1500Ft volt a pluszban fizetendő díj.Sokan ezért nem utánvételeznek, (én sem).
Postázós topik[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
jozsi0104
tag
Nyiss meg egy flash-videót tartamazó oldalt Firefox-ban. Indítsd el a videót és várd meg, hogy teljesen letöltődjön (közben a lejátszást le is állíthatod). Ha teljesen letöltődött, nyisd meg a Nautilus-t, és keresd meg a "Fájlrendszer"-en belül a "tmp" könyvtárat. Itt lesz a videód "Flash"-kezdetű fájlnévvel. Nincs más dolgod, mint a ctrl-billentyűt nyomvatartva kimásolni az asztalra...
A kérdésem ez lenne:Hol találom a: nyisd meg a Nautilus-t, és keresd meg a "Fájlrendszer"-en belül a "tmp" könyvtárat?
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
Sesy
aktív tag
válasz vitemerius #74309 üzenetére
tényleg? és hogyan?
nem arra gondoltam, hogy van ugye a google drive mappa, és abba pakolászok...Born stupid... Try again!
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék GitHub-ra felölteni különböző nyelveken készült kódokat. Eclipse-hez találtam tutorialt, aminek a segítségével fel tudok tölteni JAVA fájlokat. De én szeretnék pl. VBA kódot is feltölteni és egyéb mást is. Hogyan lehet ezt? Tud valaki valami részletes leírást erről?
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm hívott fel azzal a problémával,hogy van egy officejet nyomtatójuk,ami megfelelően működik,viszont amikor word dokumentumot akarnak nyomtatni,akkor nem nyomtatni szeretne,hanem faxolni.
Ilyenről még nem hallottam,telefonban nem tudtam segíteni,de kérdezem,hogy hol keressük a hibát? wordben vagy nyomtatóban? Esetleg driver vagy eszközkezelőben? -
Sesy
aktív tag
válasz vitemerius #74316 üzenetére
akkor neki futok még egyszer pedig veled van a gond
van egy mappám (mondjuk az asztalon) ebbe dolgozom (és ez nincsen benne ugye a google drive mappában)
ha változik ennek a mappának a tartalma, akkor azt szinkronizálja a felhőbe... nem olyan bonyolult ez szerintemBorn stupid... Try again!
-
zsuzsu823
újonc
Sziasztok, Samsung Smart UE32F550-as TV-nken filmet néztünk netről és másnap nem ment a hang, még mindig nem megy, pedig áramtalanítottuk aztán a Hang baállításoknál gyári beállítások visszaállítását is próbáltuk, de semmi. Kérem aki tud, segítsen, hogy mit kellene vele csinálni, állítólag a TV-nek nincs baja. Nagyon köszi előre is! ...
-
vitemerius
tag
Ha leírod, akkor nem. De ahogy gondolod...
Amit szeretnél, azt meg lehet csinálni pl. a Syncplicity programmal, de a google drive és a onedrive tudtommal csak a saját mappáját szinkronizálja. A Syncplitiy-ben viszont te állítod be, hogy melyik fájlt vagy mappát akarod szinkronizálni. De ha az említett két programnál szeretnél maradni, akkor vagy megszokod, hogy a saját mappájában dolgozol, vagy linkeket csinálsz. Én a onedrive-ban azt szoktam csinálni, hogy berakom a szinkronizálni kívánt mappát a onedrive saját mappájába, s csinálok neki egy parancsikont oda, ahol kézre esik, pl. az asztalra. S innentől kezdve úgy dolgozok vele, mintha egy rendes mappa lenne. Ez a megszokott rendszerezés megőrzésén kívül azért is jó, mert így egy főmappán belül pl. csak azokat az almappákat szinkronizálod, amiket valóban fontos, s így a helyed sem fogy el olyan gyorsan.
-
Vakegérke
félisten
Adott egy barátom gépe, amelyet bűvölgetek, vagyis ez már múltidő, mert visszavittem neki. Bekapcsolás után alacsony fordulaton elindul a procihűtő, cirka 2-3 másodpercenként (azonos ritmusban) kicsit jobban felpörög, ekkor felvillan a winyó ledje, meg a billentyűn a Num Lock, Caps Lock, és a Scroll Lock, többre viszont nem hajlandó.
A gombbal nem hajlandó kikapcsolni, így a tápkábel húzgáltam ki, meg dugtam vissza. Megtettem vagy ötször-tízszer, aztán érdekes módon beindult a ketyere. Reboot, leállítás-bekapcsolás rendben volt. Félre is tettem hétvégére, mivel ma délelőtt vittem vissza a gépet. Mondom ellenőrizzük előtte, újra bekábeleztem, aztán vadul káromkodtam. Visszatért a hiba. Ismét eljátszottam a bekapcsolom-tápkábelt kihúzom-visszadugom-bekapcsolom sorozatot, végül beindult. Innen kezdve nem volt gond a géppel.
Az még ide tartozik, hogy az első sikeres indítás, tesztindítgatás után kipucoltam a gépet, a tápegységet is, újrapasztáztam a procihűtőt, ilyen gond nem lehet. Utána próbaüzem, gond egy szál se.Nem mai gép, a barátom öt éve vette használtan. Két dologra gyanakszom.
1. Kondi probléma. A lapon lévő viszonylag pici kondik púposak. Talán gyárilag ilyenek, nem tudom.
2. Táp.Szerintetek?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a tanácsokat, beigazolódni látszik a táp gyanúm.
A gépet már visszaadtam, de van nekik másik öregecske gépük is, amely szintén nem működik, abban talán jó a táp. Majd kiderül.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Rivaul
addikt
válasz Vakegérke #74327 üzenetére
Attól függ mekkora tápja van a másik gépben. Ha egyik sem elég akkor az egyik tápra kössétek a lapot a másikra minden mást: odd, hdd, stb Így 2 táp elviszi addig a gépet amíg nem lesz másikra pénz illetve egyből ki is derül a probléma. Persze ennek csak akkor van jelentősége ha a régebbi táp kisebb mint amivel most a probléma van.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vakegérke
félisten
-
Sesy
aktív tag
válasz vitemerius #74322 üzenetére
köszönöm, így már minden világos
ez a Syncplicity csak program, vagy tárhelyet is ad, mint a drive?
ingyenes vagy fizetős (már a program)Born stupid... Try again!
-
caprine
senior tag
válasz Vakegérke #74323 üzenetére
Ilyen, hogy gyárilag pupos kondi, nincs. Ha valamennyire pupos attól még lehet jó. Ez természetesen a régi folyadéktőltéses kondikra vonatkozik, ha a szilárd elektrolitos és pupos, akkor az tényleg kuka, de olyat még nem láttam.
Nekem táp hibának tünik, mint ahogy a többiek is írták. Mintha nem lenne meg az öntartása a bekapcsolás után.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
caprine
senior tag
válasz Kiki18 #74318 üzenetére
A wordnek meg van az a hibája, hogy a doksiba a nyomtató beállításokat is elmenti. Pont ezért van, hogy ha másik gépen nyitjuk meg amin más nyomtató van, akkor az oldaltörések elmászhatnak. Minél hosszabb egy doksi, mondjuk szakdoga ez annál durvább lehet. És ha még ugyan olyan nyomtatod is van, akkor is a másik beállításaival fog nyomtatni. A multkor megszivattak egy olyan doksival, aminél be volt állítva a MINTA felírat, és az nálam is megjelent nyomtatáskor, hiába az én beállításaimnál ez nem létezett.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Vakegérke
félisten
válasz caprine #74331 üzenetére
Nem mondtam, hogy gyárilag púpos.
"Ha valamennyire pupos attól még lehet jó. Ez természetesen a régi folyadéktőltéses kondikra vonatkozik"
Kék hengerek ezüstös felsővel, és érdekes módon a kisméretűek lágyan domborúak. Szóval lehet, hogy ez a természetes kinézetük, nem tudom."Mintha nem lenne meg az öntartása a bekapcsolás után."
Túl alacsony a ventilátor fordulatszáma az egészséges induláshoz képest, és ahogy mondtam, pár másodpercenként picit (de csak picit) felpörög, aztán kezdi elölről. Tény, hogy mintha sok lenne a "súly", mintha nem bírná "felemelni". Ha meglódul végre, akkor már hurrá van.Észrevételed, véleményed köszönöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dexter-2000
őstag
MSI-nél a KILLER™ E2200 GAME NETWORKING-nek mennyire van értelme? +előny/hátrány?
Szép napot!
-
VoidXs
nagyúr
válasz Dexter-2000 #74334 üzenetére
Egy ilyesmi hülyeségnek sincs értelme. Akkora kamu, mint az ASRock XFast 555. Persze, van mögötte valami, de a pinged/netsebességed/háttértárolód/teljesítményed/stb nem tudod feljavítani, maximum optimalizálni, az pedig nem ér annyit, hogy ezért vegyél valamit.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
pjen
félisten
Üdv.Lehet nem jó helyre írok,de póba szerencse:Vettem egy Lg smart Tv t amiben nincs wifi,csak vezetékes nettel megy,vagy USB wifi stit kell hozá.Az LG stift 7900 ft.Valami olcsóbb megoldást esetleg tudtok?
-
Winne
nagyúr
Van itt valaki, aki bH-n admin, vagy valakije az? Egy privátot dobjon legyen kedves, ha van. Köszi
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
spiritex
veterán
Mi kell ahhoz, hogy egy munkahelyen egy főnök távolról, a saját monitorján lássa egy alkalmazottja monitorját? Win7 van az összes gépen, közös hálóba vannak kötve. Hogy lehet megnézni, hogy fennáll-e ez az eset? Milyen folyamatokat vagy programokat kell keresni a gépen, amik erről árulkodnak? Vagy a kémlelés már eleve olyan terheléssel járna, hogy akadna az alkalmazott egere, nem? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
VoidXs
nagyúr
válasz spiritex #74338 üzenetére
Egyedül a NetSupportot ismerem, ami láthatatlanul átveheti a géped feletti uralmat, vagy keyloggerként működhet, egy TeamViewer elég feltűnő lenne. Ezt viszont csak rendszergazdaként lehet kilőni, vagy egy folyamatosan ismétlődő taskkillt leadó batch fájllal, ha nem lennél az. Ja, amúgy meg erősen illegális dolog, ha így lenne, perelhetnéd a főnököt.
#74336: kábel
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
GabN73
addikt
Hello!
Adott egy TP-Link TL-WR841N router, amit kölcsönadtam, és most nem tudom az elérési címét. Ami a router alján van, az nem jó, se a 192.168.1.1. Valahogy ezt lehet resetelni?
-
stopperos
senior tag
válasz GabN73 #74340 üzenetére
Be kell nyúlni tűvel a pici lyukba. Azt hiszem ez olyan, hogy amíg bekapcsolva van akkor be kell nyomni, ki kell kapcsolni 10-15 másodpercre, de addig is nyomva tartani, és bekapcsolni, és még mindig nyomva tartani 15-30 másodpercig. Csak akkor csinálja meg a resetet.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Rivaul
addikt
válasz GabN73 #74340 üzenetére
Pedig ami az alján van az jó kéne hogy legyen. Kábellel dugd össze a géppel és úgy próbálj rá csatlakozni. Reset egy kis luk rajta hátul ha minden igaz. Google is ad rengeteg leírást róla.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
De4d
őstag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, (mivel nem vagyok biztos a dologban) pendriveról windowst feltenni semmivel sem másabb mint dvdről, csak olyan "verzió" kell hogy legyen(mint pl memtest)? Vagy ha mondjuk isoból elég csak pendrive-ra kibontani és úgy bootolni róla? Egy szinte teljesen updatelt win7 ultimate mekkora dvd-n, pendriveon férne el?Minden jó, ha a vége jó!
-
Rivaul
addikt
Használd ezt benne van a leírás is. Iso-t kell rátenni, mérete nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest