- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
sziasztok
Firefox 14.0.1 és a legújabb flash player van fent a gépen. 4 magos gép stb.
a lényeg, hogy mikor youtube-on néznék egy full hd-s videót akad a kép, a hang az jó, de a kép az akad, mint az állat. Internet Explorer alatt tökéletesen megy, de firefox alatt nem. tudna valaki segíteni? az explorer-t nem szeretem, szóval kellene valami megoldás
[ Szerkesztve ]
-
endruboy1
senior tag
válasz #48613632 #21105 üzenetére
Én kényszerből néha használok IE-t és bár elismerem hogy néha a Chrome is csinál hülyeségeket, azért a konstans idegbajnál ami IE használata alatt fenn áll határozottan jobb. FF is jó, Chromeot a fasza szinkronizáció miatt meg megszokásból használom bár már biztosan tud az FF is ilyet.
-
törölt tag
válasz endruboy1 #21111 üzenetére
Nekem FF és Chrome van fent, de gondolkozom az iE-n harmadiknak, mert valami nyűg mindig van velük, hol egyikkel, hol másikkal.
A szinkronizációhoz én Xmarks-ot használok, és lastpass-t jelszóvédelemhez.szerk: ezek a pluginok egyformán elérhetőek mindhárom, de ha jól tudom, az összes böngészőre
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
Üdv.
Van egy Steelseries Spectrum 4XB fejhallgató, és nem találok rá választ sehol sem. Ez tud térhangzást (5.1) vagy csak normál stereo? A hangkártyám nem probléma, 7.1-es.
Válaszotokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
ti hogy tudjátok vagy aki már hazsnálta ezek az ultra akcios repjegyek a ryanair.nél hogy müködnek?
mondjuk egy egynapos kirándulást lehet igy kivitelezni?
va valami specko eltitkolt aprobetüs rész plusz költség vagy cska ami fel van tüntetve?
poggyász mekkora lehet?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Nincs bevezetve a TV (parabola sincs), TV készülékem sincs. Milyen lehetőségem van TV nézésre laptopon (nettv-n kívül)? Létezik valamilyen kis készülék, amit rácsatlakoztathatok a laptopra és antennaként funkcionál?
-
Lompos48
nagyúr
Keress USB TV Tuner után. Számtalant fogsz találni. Csak példának itt ezt.
Kinézete:De az antennától nem fogsz tudni megszabadulni. Van a TV jeleknek egy rettenetes tulajdonságuk: álalában antennán keresztül érkeznek. Az antennát hozzá kell kötni az USB portba dugott kütyühöz.
-
Wollf
tag
sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok ilyen kérdést, de sehol nem válaszolnak/foglalkoznak vele
valaki tudna segíteni??
az a bajom a fifa 12-vel, hogy nem rezeg játék közben a vadonat új Logitech Wireless F710-es gamepadom.
Ez valami beállítást igényel? vagy hogy tudom megoldani?
mert pl: Dirt 1,2,3, ok, Crash Time 4 is ok, és még tudnék mondani sokat, tehát szinte minden játékban rezeg a gamepad csak a fifában nem
pedig néztem hogy milyen gamepadokat támogat a fifa 12 és benne van az F710 is
A segítséget előre is köszi -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Windows 7-re hogy lehet olyat csinálni,hogy a háttérképeket diavetítés szerűen adja be,vagy hol lehet beállítani?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
dragonfx
veterán
válasz molnarpeter #21116 üzenetére
de nincs semmi plusz dij?a kézpoggyász mekkora lehet?egy hátizsák?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Wollf
tag
sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok ilyen kérdést, de sehol nem válaszolnak/foglalkoznak vele
valaki tudna segíteni??
az a bajom a fifa 12-vel, hogy nem rezeg játék közben a vadonat új Logitech Wireless F710-es gamepadom.
Ez valami beállítást igényel? vagy hogy tudom megoldani?
mert pl: Dirt 1,2,3, ok, Crash Time 4 is ok, és még tudnék mondani sokat, tehát szinte minden játékban rezeg a gamepad csak a fifában nem
pedig néztem hogy milyen gamepadokat támogat a fifa 12 és benne van az F710 is
A segítséget előre is köszi -
Dell XPS
veterán
Szia,
Várj egy kicsit, és hátha bejön olyan aki játszik, és tájékozott ebben. Én már nagyon régen játszottam Fifa-át (06,07) egy rumblepad-al és nem emlékszem rá. Gyanítom hogy a beállításoknál keresd a problémát, és talán azt is,hogy mi okból kellene hogy rezegjen.
-Talán amikor felrúgják az embert? Tényleg mikor?Üdv, Dell XPS
-
DJ WOKKY
addikt
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok! Kellene valami ABit quad gt alaplaphoz hasonló új lap, mert valszeg megdöglött... Tudnátok ajánlani valami normálisat?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
tajati
aktív tag
Hali
Ph-n van valami fórum ahol megmondom a gépem felszereltségét és megmondják h mennyit ér
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
endruboy1
senior tag
Mit ahogyan azt írták fentebb, szükséged lesz egy USB-s DVB-T tunerre. Ha Budapesti vagy akkor valószínűleg nem lesz gondod a hozzá adott beltéri botantennával sem, azonban ez nagyon sok mindenen múlhat (kezdve a lakástól), így előfordulhat hogy szükséged lesz egy tetőantennára amit már 6 ezerért megkapsz + a kábel hozzá kb. 2 ezer. Azért azt nézd meg mikor veszed a tunert hogy lehessen normál méretű F csatlakozót kötni rá (a tetőantennához), bár én még nem láttam olyat amire ne lehetne.
Valamint laptopból egy korszerűbb darabra lesz szükséged a HD adások dekódolásához. Korszerű alatt nem a legújabb i7-et értem, hanem mondjuk 1GHz-nél erősebb proci és kb. 1GB RAM a minimum.
Programból meg a Homesyst ajánlom ha nem tetszene amit adnak hozzá. -
Satyricon
addikt
válasz nyunyu #21098 üzenetére
Vízhűtése van nekem is, EK blokk van a 8800 Ultrán... GPU dióda 43 fok, GPU és környezete 35 fok...
Szerk.:Más téma: Tud valaki olyan progit, ami jó minőségbe vesz fel élő youtube videot? lehetőleg a procit ne agyig terhelje... Én a frapsra gondoltam, de az egy teljes koncert anyagát párszáz gigára csinálná...
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
kungzi
veterán
szerintetek mennyire bonyolult egy egeret szétszedni? már nem garis, de kitakarítanám, mert a görgő nem valami ok
-
anonymus89
addikt
Sziasztok,
egyik ismerősöm telepített notira win7-t, telepítés utána töltés közben újraindult. Azóta el sem jut a windows7 betöltőig hanem állandóan újraindul a gép.Szerintetek mi lehet a probléma megsérült az MBR?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dragonfx
veterán
válasz molnarpeter #21134 üzenetére
hehe ez jo trükk.
de olvastam valami 2040es 1 utra szolo regisztrácios dijat vagy az mi?
vagyis egy kis sportatyó belefér a limitbe?
de egy hátizsák mindenképpen."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz kungzi #21136 üzenetére
Nem kell szétcsavarozni, mert az alján, ami a görgőt tartja, van egy gyűrű, azt kb 90 fokkal elfordítva kiesik a golyó. A golyót meg tudod takarítani szappanos vízzel, valamint bent, a házban van 2 tengely, és egy vezető görgő. Mindháromról szedd le a rátapadt szennyeződést, és jobb lesz az egered, mint új korában.
Azért ha tudsz, szerezz be egy infrásat, minden téren megbízhatóbbak a régi, görgős verziónálIstenem, mennyit pucoltam én ilyet
-
Fecogame
veterán
válasz anonymus89 #21140 üzenetére
Melyik résznél indul újra? BIOS infókat kiírja? Ha a win7 töltőképernyőnél akad el, akkor lehet RAM hiba is, nekem is az volt egyszer.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
molnarpeter
nagyúr
válasz dragonfx #21141 üzenetére
Ezt passzolom, ilyenről nem hallottam, és sajnos a jegy megvásárlásánál sem voltam ott, csak a becsekkolást intéztem, meg utaztam Nekünk 2 személyre megvolt a két tatyó. Az egyik egy tökéletesen megfelelő méretű bőröndöcske volt, de az 4kg volt alapból, a másik egy vékony anyagból készült táska volt, ami pehelysúlyú. Gyakorlatban a magasságot nem veszik olyan szigorúan, de ne lépd túl olyan nagyon (egy kis vázszerű cuccba kell felülről beleereszteni a csomagot, ha belemegy, rendben van).
mp
-
dragonfx
veterán
válasz molnarpeter #21145 üzenetére
aha 10kilot nehéz tullépni
hát egy kistáska belefér majd megnézemmekkora a mérete."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dell XPS
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs