- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz marcusa #21299 üzenetére
mire reggel vagy meló után odamentem, ki volt kapcsolva, és ha be próbáltam kapcsolni, akkor csak felpörögtek a ventik, majd leállt. kb fél órára áramtalanítottam, utána elindult.
Nagyon ugy tunik, mintha a tap valamelyik vedelme avatkozna be.
Nem melegszik tul a tap kis terhelesnel, amikor alig jar a ventije?Ezt meg ezt elnezve nem tul biztato az a tap, inkabb a kinezetre gyurtak, nem a muszaki tartalomra.
70% hatasfok kombinalva egy nem tul combos bordazattal+minimumon jaro ventivel nem egy eletbiztositas, nem csoda, ha tulmelegszik.Mondjuk a Tt marka sosem a minosegrol volt ismert, inkabb tularazott gamer kellekeket arulnak.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
marcusa
addikt
-
Melack
veterán
Tudtok nekem olyan szolgáltatót javasolni, aki egyedi domaint regisztrál, és biztosítja hozzá a tárhelyet is? Gyakorlatilag egy e-mail tárhely kellene, nem honlapot akarok csinálni. Csak szeretném a dolgaimat egy helyre összeszedni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
marcusa
addikt
válasz nyunyu #21309 üzenetére
Belenéztem, nem tűnik porosnak, a porszívóval elől-hátul megszívogattam, de megbontani nem merem. Felraktam apróra, hátha valaki bátrabb, és bevállalja:
http://hardverapro.hu/apro/thermaltake_tr2_550w_elado_olvasd_el_a_leirast/hsz_1-50.html:-)
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Szeretném tudni a Ti véleményeteket is: Ti melyik SSD-t választanátok.
Kingston HyperX 3K 120GB SF-2281
OCZ Vertex 3 120GB SF-2281
OCZ Vertex 4 128GB Indilinx Everest 2
Corsair Force GT 120 GB SF-2281Ezeken kívül még gondolkoztam a Samsung 830-as sorozat 120GB-os darabján is, viszont nem igazán értem, hogy miért rajonganak érte olyan sokan!?
A válasz -igazság szerint- sürgős: még ma, de legkésőbb holnap szeretném leadni a rendelést.
Esetleg nem tudtok egy olyan weboldalt vagy táblázatot, ahol a fentieken ugyanazt a tesztet végezték el? Ugyanis itt, PH-n is vannak tesztek, de egyrészt hiányzik a Corsair, másrészt pedig nem mindegyikből ugyanazt a méretet tesztelték.
Mindenkinek köszönöm a segítségét és válaszát!
Antivirtuoz
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
molnarpeter
nagyúr
válasz antivirtuoz #21311 üzenetére
mp
-
Met
nagyúr
válasz antivirtuoz #21311 üzenetére
Grat, 3 topicba beírtad.
Csak a Milyen SSD-t vegyek miért nem volt jó? Direkt erre van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves! Elállítódott a Total Commander-em. A bal oldali panel megjelenítése szűrve van, miszerint kizárólag .exe, .com, .bat, .pif, .cmd file-okat jelenít meg. A szűrés látszik az adott könyvtár elérési útvonalát jelző soron is. Itt egy kép róla. A jobb oldali panel nincs szűrve - az rendben van.
Hogy tudom kikapcsolni a szűrést?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
törölt tag
válasz antivirtuoz #21314 üzenetére
Azt hiszem igaza van, olyan bazi nagy különbség nincs az SSD-k között, ha tudja a trim-et, minden vélemény meglehetősen szubjektív, szal bátran vágj bele akármelyikbe. Legyen döntő az ár, és a garancia ideje. Ha szintetikus mérésekkel lehet is különbséget tenni, azt a gyakorlatban úgy sem veszed majd észre.
Peace -
nyunyu
félisten
válasz Melack #21308 üzenetére
Tudtok nekem olyan szolgáltatót javasolni, aki egyedi domaint regisztrál, és biztosítja hozzá a tárhelyet is? Gyakorlatilag egy e-mail tárhely kellene, nem honlapot akarok csinálni.
Melohelyem azt hasznalja a sajat domainjevel.
Regebben csak a Google Appson belepve lehetett elerni a ceges email fiokokat.
Kb. ~1 eve a Gmailrol is lehet levelezni, csak loginnevnek meg kell adni a teljes emailcimedet. (akarki@cegnev.hu)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Melack #21320 üzenetére
Webes feluletuk tenyleg nem a legjobb, plane, miota tavaly bevezettek az uj, fekete feluletet, azota nagyon atlathatatlan lett.
Elozo, kek dizajnjuk szerintem jobb volt.En inkabb Outlook alol levelezem, de nincs megkotve, milyen levelezoprogramot hasznalj a Gmailhoz.
Google elott Virtualoso eMailt probaltunk hasznalni, de az remenytelen volt.
G olcsobb is, meg mukodik is, nem all fel napokig a levelezes a szolgaltato hibajabol.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
aero.
veterán
Ryanair-nél vannak ilyen potom pénzért járatok, pl. london 1500ft. [link] Itt is van ... de hol az életbe lehet ezeket foglalni?
Ha rákeresek ilyen 20-40 ezres jegyek jönnek ki, ennél szarabbul nem is lehet weboldalt tervezni.[link] itt is 6 méteres betűkkel van kiírva, rákeresve meg nyoma sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nemrég volt egy kis problémám a laptopommal leesett és az alaplapról levált a töltő csati, szétszedtem, kicseréltettem a csatlakozót, eddig minden rendben is van, működik is rendesen, viszont visszaszerelés után a billentyűzet felső három sorának pár billentyűje nem működik.
Szétszereléskor nem érte semmi sérelem, viszont a bill szalagkábele eléggé gyűrötten volt berakva már gyárilag is.
Mi lehet a baj, hogy lehetne házilag orvosolni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dell XPS #21325 üzenetére
most mozgatta, erre más betűket nem érzékel.
Viszont ez gyárilag volt már ilyen gyűrött. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
válasz Zirowe #21324 üzenetére
Ha szalagkábel, akkor elsőre nézd meg, rendesen a helyén van -e a csatlakozóban. Ha igen, akkor sanszos, hogy kell venned egy másik billt. Ahhoz természetesen jár a szalagkábel is. De mivel a forrasztás helye messze esik a csatlakozótól, majdnem biztos, hogy csak ferdén kicsúszott a helyéről.
Ha mégsem, egy billentyűzet pár darab ezres -
Zirowe
nagyúr
válasz Dell XPS #21328 üzenetére
msi gx600
próbálok vadászi egy haszáltat, hátha.. :S
Köszi mindekiek a segítséget.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Pár igen láma kérdésem lenne, de sehogy se nem jut eszembe, álmos is vagyok, meg másnapos is...
tehát:
- internet explorelben hol tudom elmenteni a favoritokat vmi fájlba, amiből újratelepítés után vissza tudom importálni ill chrome-be is át tudnám importálni?- hol tudom beállítani az jelszó mentés opciót ie-n?
köszönöm!
-
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Tud valaki linkelni vagy adni egy hivatalos Mobil adás-vételi szerződést letiltáselleni garanciával, amit elfogadnak ha véletlen szükség lenne rá ?
Lehet privátban is !
Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
törölt tag
válasz Zirowe #21329 üzenetére
ITT találtam Neked, de US layout, amit az otthoni, meglévő billentyűzeted segítségével könnyen magyaríthatsz.
A posta 15-30 nap, ha sokallod, van Angliából is, de drága, viszont 1 hét alatt a kezedben van.kerlac
Javaslom, fokozatosan térj át az X-Marks nevű bővítményre. Elérhető az összes nagyobb böngészőhöz, és gyakorlatilag a könyvjelző/előzmény ... stb szinkronizációjáért felel.
Az adatbázist a neten tárolja, és gyakorlatilag, mivel minden böngészőhöz kompatibilis, otthon úgy folytatod a munkát a firefoxon, ahol a munkahelyeden abbahagytad a chrome-val.LastPass jelszó managerrel kombinálva ideális, szintén minden böngészőhöz. Ingyenes és premium verzió egyaránt elérhető, én az ingyenest használom, és bőven elég minden szituációban.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Lehet, hogy nagy hülyeség, amit kérdezek, de létezik olyan wifi adapter, amihez vezeték nélkül lehet csatlakozni? Mondjuk egy olyan bluetooth wifi adapter, melyre akár több eszköz is tudna csatlakozni? pl.: "buta" telefonok is...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz #48613632 #21338 üzenetére
Nem egészen. Olyan wifi adapterre gondoltam, amit nem kell közvetlenül a gépre dugni, hanem wireless kapcsolódik hozzá, mint mondjuk egy BT egér, vagy billentyűzet, vagy akár egy nyomtató. Így egyetlen adapterhez több eszköz is tudna csatlakozni, amiken csak BT van, de wifi nincs. (pl, gps, telefon, stb.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
vilmaboy
őstag
válasz pocokxx #21340 üzenetére
szóvas te egy blootouthot akarsz, ami wifin kapcsolódik a gépre és valszeg elemes vagy akkumulátoros, mert ugye táp sem ártana... hát nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem hogy találni fox ilyesmit. usb pcimci stb-ben bizosan van több 100 fajta és az usb-s kb 3-4 centi lehet.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
csendes tag
Sziasztok!
Egy teljesen egyszerű kérdésem lenne. Ha egy laptop biosán tudjuk, hogy nem tettünk jelszót és mégis kéri, de a bios update sem oldja meg, akkor mehet a kukába?
Nagyon idegesítő, hogy hiába nyomom meg az f1-et a load setup defaulthoz, még ahhoz is jelszót kér :/szerk: Asus K50IJ
[ Szerkesztve ]
[Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz vilmaboy #21341 üzenetére
"szóvas te egy blootouthot akarsz, ami wifin kapcsolódik a gépre"
Hát inkább fordítva: Egy olyan WLan adaptert, ami bluetooth technológiával kapcsolódik egy adott eszközhöz. Tehát nem USBs meg PCMCIA meg PCIe Wlan kártya/adapter, hanem BT, azaz vezeték nélküli Wlan adapter.
(#21342) jim333:
Próbáld meg ezt beütni jelszónak:
DDA4A10D[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz jim333 #21342 üzenetére
hál isten nem... resetelhető. a legjobb barátod segít neked ebben...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
csendes tag
válasz vilmaboy #21344 üzenetére
Köszi a válaszaitokat, de vagy már 3 órája bújom a guglit.
Aki meg tudná mondani, az nem mondja meg, mert nem nála vettem a laptopot....
Rengeteg progit, cmos törlőt, hirens cd-t próbáltam, de semmi eredmény :/[Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen régi lap került a kezembe,rákötöttem egy satás hdd-ét de nem ismeri fel.
1.2 Bios van rajt,érdemes lenne frissíteni hogy felismerje a satás hdd-ét?nem vágom amugy se a bios frissitést.esetleg vki help?!
kösziA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
spista222
addikt
Nem érdemes frissíteni mert a déli híd miatt nem ismeri fel.
A SATA-s HDD-t vissza kell jumperelned SATA1-be(álltában az5-6-osra kell rakni a 2x4 es tüskesorból).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest