Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BitRider

    aktív tag

    válasz BitRider #143735 üzenetére

    Telepíteni nyilván net nélkül érdemes (egy csomó faszságot így nem telepít elő), utána viszont rá kell ereszteni a Windows Update-re. Néhány laptopnál a frissítés sok körös szokott lenni: újra kell indítgatni a megszakadt letöltéseket, a frissítések keresését, illetve magát a gépet is újra kell indítani párszor, mire kiürül a lista (ktasztrófa, hogy még mindig itt tart az MS).

    Következő lépésként meg kell nézni, hogy a Speciális beállításoknál marad-e bármilyen választható frissítés. Onnan is jöhet minden, BIOS-szal együtt. Újraindítás.

    Utolsóként megnyitod a Store alkalmazást és ott is lefuttatod a frissítéseket, vannak köze fontos, rendszerközeli dolgok is (pl. Alkalmazástelepítő). Ez nem automata máskülönben.

    Ha ezekkel megvagy, akkor jó eséllyel kellene lennie hangnak. Ha bárhol eltérsz a telepítési folyamatban, akkor lehet, érdemes felülvizsgálni, hogy te mit csinálsz máshogy. Bocs, ha ezek tök alapok neked, csak gondoltam, egyszer leírom, hogy miként érdemes hozzáállni.

    Nálam annyi a plusz, hogy a frissítések előtt le szoktam szedni a fölösleges MS store alkalmazásokat Geek Uninstaller-rel (a menüben kell átváltani a Store alkalmazásokra), illetve lefuttatom az O&O ShutUp10++-t az ajánlott beállításokkal, hogy kiiktasson egy csomó fölösleges reklámot és egyebet.

    Nagyon ritka eset az, amikor a Windows Update által felrakott hangkártya driver nem jó, ez esetben a gyártói support oldalról leszedett lesz a megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák