- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz GrandeP #50150 üzenetére
Toshiba Satellite A215-S7422 (PSAFGU)- bár már kopott nagyon az alja, de ezt vettem ki, most találtam, sajnos, egy thread et, ahol írják, cska toshiba szerviz tudja megoladani, mivel egy integrált kis chip tárolja ezt, amit nem lehet "átverni" a battery eltávolítással.:
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
hopimix
tag
Sziasztok!
A laptopomon, ha nem csinálok semmit, akkor is 60-100%-os a proci kihasználtsága. Fogalmam sincs, mi okozza, feladatkezelőben sem látom, hogy futna valami.
Pls. segítsetek... -
-
crazyzozy
tag
Sziasztok az a problémám,hogy folyamatosan újraindul a gépem mikor töltené be a windows-t. Csak sokadik alkalomra indul el. Ilyen hibaüzenetet ír ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 86134510
BCP2: 8DA19C4E
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\020810-23353-01.dmp
C:\Users\Zozy\AppData\Local\Temp\WER-39343-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtEz most memória probléma lehet?
Két darab Kingston DDR3 1GB 1600MHz memóriákról van szó. -
HollyBoni
veterán
Szépjóestét!
Valaki esetleg tudja hogy egy régebbi intel alaplapos gép miért nem ismeri fel a Satás HDD-ket?
-
törölt tag
Helló!
Akadt egy kis problémám egy XP-s gépen ami lehet hogy nem is olyan kicsit.
Az történt, hogy tegnap csináltam rajta egy töredezettségmentesítést és egy víruskeresést a merevlemezeken Avast programmal, ami 3 rendszerfájlt fertőzött vírust karanténba is tett.
Valamint CCleanerrel csináltam egy tisztítást.Ma amikor indítani próbáltuk a gépet, akkor nem jelentek meg se az ikonok, se a tálca. Újraindítottam az explorer.exe fájlt a feladatkezelőben, előkerült minden. Csinálam egy újraindítást és ugyan csak nem jelenik meg semmi. Megint visszahoztam manuálisan, aztán visszaállítottam a tisztítás előtti állapotot. Újraindítottam és ugyan csak az előző probléma.
Már nem tudom, hogy mit csináljak, kérlek segítsetek ha tudtok.
Köszi: hmisi00
-
-
agemate
addikt
-
-
agemate
addikt
válasz GabN73 #50169 üzenetére
Az az érdekes, hogy XP alatt nem csinálja ezt, csak Win7 alatt, és ott sem mindig. Délután rendben volt, estére megint elkezdett recsegni.
Előző lapom, egy G31M-ES2L szintén Giga, ugyanezt csinálta, szintén néha Win7 alatt, de az Asrock 775VM800-as is Vista alatt.
Azóta házat és konfigot cseréltem így is néha visszatér a recsegés. Amit megtartottam, a DVD író és a vinyó, azok nem okozhatják esetleg valahogy?Első körben írok a gigának, nincs olyan ismerősöm, akinek AM3-as konfigja, DDR3-as ramja vannak, szóval nem tudom más alkatrészekkel kipróbálni.
-
aktív tag
hi,
regisztráltam atw-re. Fel is töltöttem pár dolgot rá. Csak fájlokat. Ha bejelentkezek Commanderrel, ott ugye el tudom éri, de ahoz jelszó stb kell. hogy tudják mások elérni a fájlokat böngészőből.?
-
pckownz
őstag
válasz kenesei1982 #50173 üzenetére
Keresel egy file-listert amit feltöltesz az oldalra, és annak segítségével le tudják tölteni.
-
SzalaiG
addikt
A kék színt hogyan tudom átváltani feketére az oldal széli betűknél?
-
SzalaiG
addikt
Melyik az a progi ami beépül a wordbe és lehet vele pdf-be menteni-nyomtatni?
-
vante
aktív tag
esata-s pendrive-hoz milyen kábel szükséges? Mármint itt is van ilyen apa-anya esata-s csatlakozó típus? PC-hez kellene, hogy tudjam használni. Van ugyan nekem pár cm-es esata kábel, de a végén lévő csati ugyanolyan mint a pendrive-on lévő, tehát nem megy hozzá.
-
SzalaiG
addikt
Beload.hu
"Technikai Szünet. - Úgy volt, hogy ma elindulunk, de sajnos még mindig nem tökéletes minden. Így még csúszunk picit.
2010.02.08 20:50" -
FRENK1988
veterán
Ezen az új felületen merre van a közvetlen link a Fórumra?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz SzalaiG #50176 üzenetére
A microsoft is adott ki kieget hozzá. Keress rá itt mivel, verziófüggő.
Bár én NitroPdf-et használok a cégnél, mivel sokszor kell szerkesztenem pdf állományokat. Ez is beépül az officeba.Frenk1988:
Hát a nagy fejléc (fekete rész) alatt rögtön van egy vízszintes menüsáv, abban az 5. hely. Esetleg még rögtön a legfelső hozzászólás felett van egy További fórumtémák legördülő lista is.[ Szerkesztve ]
blabla
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Gmail levelezőt hasznáok és néhány cimzettnél ilyen kérdőjeles krixkraxok jelennek meg az ékezetes betűk helyett, szinte olvashatatlanná téve a szöveget.
Mi a megoldása a dolognak?
-
-
FRENK1988
veterán
válasz WildBoarTeam #50182 üzenetére
Köszi. Még szokni kell az új skint
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
S.O.S.
senior tag
Mit is mondjak.
Nekem ez a felület még nem jön be.
Később lehet ,hogy más lesz a véleményem de most nem vagyok kibékülve vele.
Üdv : -
petymeg
addikt
sziasztok!
ismerős gépét elárasztották a férgek, meg a spyware programok (internet security 2010 meg társai)
a spyware doctor talált 61 fertőzést de a kiirtásáért regisztrálni kéne 30 euróért... van valami ingyenes antispyware progi? mit javasoltok?
üdv.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz petymeg #50188 üzenetére
Ad-awere-rel és SpyBot S&D-t próbáld meg.
Az internet security 2010 megszivatott engem is ismerősöm gépén. Próbálj SpyBot-ból olyan verziót szerezni, ami nem béta, mert könnyen ki/be jelentkezgethet a gép.
(Ezen kívül van online bitdefender oldal, ami megkeresi és kiírtja őket.)
Ha tiszta a rendszer, használj Comodo tűzfalat (ingyenes)[ Szerkesztve ]
blabla
-
SzalaiG
addikt
válasz WildBoarTeam #50182 üzenetére
Ez a Nitro ingyenes?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz WildBoarTeam #50185 üzenetére
Az már rég megvolt. De a megoldás meg lett végül. A beállításoknál a kimenő levelek kódolását át kell tenni UTF-8 -ra.
-
-
Yürei
csendes tag
válasz petymeg #50188 üzenetére
Én a Webroot Spy Sweeper nevű programot ajánlanám.
Egész hasznos kis cucc és ha jól emlékszem ingyenes.
Egyébként a legjobb megelőzés ha nem látogat olyan oldalakat ahonnan ilyen dolgokat gyűjthet be... Nekem fél év alatt soha nem volt egyetlen spyware vagy vírus fertőzésem se.
Nincs is telepítve semmilyen biztonsági program, csak időszakosan mikor ellenőrzöm a gépet.*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************
-
04
tag
Halihóóó!
Van egy Acer notebook-m ami néha bekapcsoláskor néha csíkoz, szürke képernyőt ad, néha bekapcsol normálisan!
Most mi lehet a géppel?
-
WildBoarTeam
senior tag
Lehet kontaktos lett a képernyőd. Sógorom laptopja is hasonlóan kezdte (a sok nyitogatás/csukogatás betett neki), utána már csak picit mozgatta meg és elment teljesen a kép és csak egy adott szögben volt hajlandó képet adni, így asztali gépet csinált belőle.
Ha garos vidd szervizbe, de amúgy is jó lenne megnézetned.blabla
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Újabban az íróm LG GSA 4163B nem adta ki a lemezeket, gondoltam szétszedem, mikor szétszedtem teszteltem, néha kiadta, néha nem, tehát nem lenne ez teljesen rossz... Szerintem a képen ez a fehér a ludas, vagy nagyon feszít egyik irányban a rugója vagy nem tudom. Bár a másik is gyanús, a hosszú fekete alkatrész Valaki találkozott már ilyen hibával? Esetleg valami ragad vagy ilyesmi? Van megoldás?
katt a képre a nagyításhoz
Köszi, üdv: RR
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Hirdetés
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest