- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
14adam
addikt
Hello mindenki.Az vajon mitől lehet,hogyha benyomok youtube-on egy videot akkor megy kb fél percig és átlépek a másik megnyitott ablakba akkor lefagy,és csak úgy tudom bezárni,ha nyomok egy ctrl+alt+del-t,és ott leállítom a folyamatokba. Nyomtam már ctrl+f5-öt is de nem segített.
FireFox-ba csinálja[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Megcsináltam az előlapi audio bekötését az alaplapba,de valami nem jó.Látja a driver a front panelt de nem érzékeli ha bedugok akármit is.Pedig aszerint a rajz szerint csináltam amit MrPG8 fórumtárs adott.
-
HollyBoni
veterán
Mégegy problem,a mozillában pl a hozzászólások félkövér betűk lettek,a google találatok is,de pl minden többi nem.Tudja valaki mi a baj?
-
Himym
senior tag
válasz Wooh09 #49430 üzenetére
Ilyen jellegű kérdéssel én helyedben ide írnék és naponta elmondják a tagok, hogy felesleges akkora táp. Milyen gépet vegyek ott kiigazítanak téged az tuti.
-
Lenry
félisten
válasz Wooh09 #49430 üzenetére
a HKC egy ipari hulladék. vegyél egy 400-as 450-es FSP-t és mindenki sokkal boldogabb lesz.
nem akarok rá sokat költeni!
majd akkor költhetsz a gépre 5x ennyit, amikor ez a f*s elszáll és magával rántja a lapod, vinyód, procid.
tápon nem szabad spórolni!Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok !
Egy olyan feladatot kell megoldanom , ami a következő : ha az egér pozíciója 15 percig nem változik meg ,akkor legyen végrehajtva ez a parancs :
%windir%\system32\rundll32.exe PowrProf.dll, SetSuspendState. Vagyis lemegy alvóba a gép. Tudom,hogy energiagazdálkodásnál meglehetne oldani (nekem ott nem megy a beállítás, illetve beállítom hogy negyed óra múlva aludjon, de nem teszi)
,ezért kéne egy nyúlfarknyi programocska ,ami a háttérben futna.Ha valaki itt leírna erre egy megoldást, örülnék neki.Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
toza
senior tag
hello! GA 8siml ver 1. lap on nem talalom a system fan 3 pines dugot..pedig nagyon kene.. 3 manualt is neztem,elvileg mind a GA 8siml ver 1. rol,van ahol jobb also sarokban mutatjak,ott nincs,masik manual szerint 20 pin es power plug mellett van,de csak a helyet talatam kb.. szoval akkor lehetseges h megszunt vagy elparolgott?! hazilag hogyan tudom reprodukalni legolcsobban?! lattam atalakitokat neten,de nincs most semmi nyitva kb ahol venni tudnek.. mi a megoldas ?!koszi [link]
elvileg ez az.. ez van rairva lapra..de megseigy nez ki...(itt balra lent van..de valosagban nincs ott) bios ban sem irja sys fan 0 at....igazabol egy artifaktos,csikolodos,3d tol beszaros video kartyara hegesztettem intel proc huto bordat es ahoz kene.. massziv hutes rendbe rakna vga problemat egyebkent vajon??! vagy ha maszatol a kartya akkor mar semmi sem segit,elszalt teljessen?!?
koszi
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Wooh09
csendes tag
Egy újabb kérdésem lenne
Az van hogy most meg azon gondolkodom, hogy melyik tápot vegyem meg
Van egy Coolink 500-as
meg egy FSP 400-as
Mind a kettő 6.000 FT! -
daystealer
csendes tag
Üdv!
Van egy problémám, hátha valaki tud segíteni.
Újraraktam az XP-t, simán működik, de amikor felrakom a wlan driverét (TP Link) kb 2 percenként lefagy. Miután letörlöm, újra normálisan működik, és nem fagy le.
Szerintetek? -
mokus1
addikt
Tudtok valamilyen olyan szoftvert mondani ami használja a CUDA techonogiát és videot konvertál?
-
Rover623
félisten
-
Zoli1222
addikt
Vki megtudja mondani, h az Asrock x58 deluxe-ban SLI-nél hogy néz ki a pci-e kiosztása? A kék slotok x16-ak vagy x8-ak?
[ Szerkesztve ]
-
ádikácska
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy E8500-as cpu-t, egy Giga P35-DS3 lapba és a lapon még a legelső BIOS van, ami még nem támogatja ezt a típust.
BIOS-t kellene frissíeni? Ha igen, hogyan?
Előre is nagyon köszönöm."Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
ádikácska
aktív tag
válasz mokus1 #49469 üzenetére
Köszönöm, de jelenleg nincs olyan procim a lapba, amit támogatna, tehát mindenképp az E8500-ast kell beletennem, nem fog elromlani?
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
7Heads Drago
veterán
Macintosh gépre win nem megy fel?
ádikácska: A bios-ig nem fog lefagyni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Rover623
félisten
válasz 7Heads Drago #49471 üzenetére
A bios-ig nem fog lefagyni.
Pláne ha el sem indul vele...
De legyünk optimisták...primus inter pares
-
ádikácska
aktív tag
válasz 7Heads Drago #49473 üzenetére
Kösz srácok, eddig nem voltam eléggé besz*rva.
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Üdv.
Nagyon sürgős lenne :S
Az asztali gépnél végeztem HDD regenerátorral egy vizsgálatot nem volt hiba...
utána csintam egy memoria vizsgálatot úgy h egyik modult kiszedtem szal volt benne 256mb 768 mb helyett, ekkor kiirta ujrabootnál h CMOS different memori size nyomtam egy f4 et lefuttattam a vizsgálatot nem volt hiba....aztán beraktam a másik memoriát is s utána nem akar elindulni... elkezd krepegni de nem látom h a vinyo pirosan villogna...aztán megáll...fekete képernyő...mintha a vinyo nem pörögne...nem tud bootolni cd ről sem...vmi ötlet? :S
Választ előre is köszönöm
-
mokus1
addikt
Na még egy kérdés.Egy filmbe szeretném beleégetni a feliratot mivel lehetséges ez?
-
7Heads Drago
veterán
válasz N!Tr0v!CS^^ #49475 üzenetére
Szerintem vidd szerelőhöz. Míg nem lesz nagyobb baj.
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van az eszközkezelőmben 2 hardver amihez nem talál a win drivert, az egyik az a vebkam, a mésik pedig nemtdom, hogy mi. Klavra gondoltam, de ahhoz is dobtam fel drivert.Ja igen, az miért van, hogy rányomok hogy driver keresése interneten, és rögtön kiírja hogy nem talált?!?!?!
Vebkamera ledje világít, skypon látja kamerát de fehér a képe, msn meg nem is észleli
Chif Single chip driverrel meg tele a net, de nemtaláok sehol rendeset amit le is lehet tölteni.. -
siti
őstag
-
7Heads Drago
veterán
Nekem a Coolink bevált. Legalább 4-5 éves már. Akkor még az FSP-ről nem nagyon hallottam. MPT 5012P
Igaz a mostaniak ha jól tudom gyengébbek már, és én is inkább az FSP-t ajánlom.
Zefír: Nem ártan tudni a lapod tipusát. Megnézni hogy milyen integrált cuccokat tartalmaz és azok az eszköz kezelőben szerepelnek-e. Az USB-s kütyüket lehuzgálni és egyesével ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Két problémám lenne. Remélem tud valaki segíteni.
1. Van egy Msi M670X notink, amire jelenleg win7 ultimate van telepítve. Amióta ez van, használat közben random időközönként "megfagy" a gép, majd 1-2 perc után megy tovább, mintha mi sem történt volna. Közben csak az egérkurzor működik. A vinyó egy érdekes hangot hallat, amikor visszatér a gép a tetszhalott állapotból. Emiatt én a vinyóra gondoltam, hogy gond van vele (80gb sata seagate, vagy wd, de inkább utóbbi, nem tudom pontosan, sorry).
Hdsentinel szerint teljesítmény 100%, kondíció 99%, és 2 gyenge szektor van rajta. Milyen programot tudnátok ajánlani, amivel esetleg teljesen át lehetne nézni a vinyót? Valamit lehet egyáltalán kezdeni vele? Vagy vegyek másikat?2. A másik kérdésem kapcsolódik az elsőhöz. Ezt a fagyogatós dolgot előtte win xp-vel úgy emlékeztem, hogy nem csinálta, csak a vinyó a hülye hangot. Gondoltam akkor visszarakom az xp-t. Van is egy xp lemezem, amit már régóta használok és karcmentes. A gond csak az, hogy a noti nem volt hajlandó boot-olni a cd-ről. Értetlenül álltam a dolog előtt, mert ilyen gond még nem volt se a cd-vel, se a géppel. Biosban hiába állítottam be, hogy a dvd-íróról boot-oljon, nem tette. Ha kikapcsoltam, hogy vinyóról bootolhasson, akkor meg kiírta, hogy tegyek be boot lemezt. Ezt se csinálta a win7 előtt.
Erre tud valaki valamit mondani?Előre is ezer köszönet.
-
pincehely
addikt
válasz ádikácska #49474 üzenetére
Nyugodtan tedd bele, biosig el fog menni biztosan, és a frissítést is meg fogod tudni csinálni.
Anno még én is voltam ebben a helyzetben, akkor annyi volt a bibi, hogy bios frissítésig csak egy magot látott/kezelt az alaplapom, meg talán ugrált az órajel.http://kefetemap.deviantart.com/
-
-
ádikácska
aktív tag
-
Teszla_
senior tag
Egy pár hete használtam az xp lemezt a másik gépemen, azon hibátlanul telepített. Azóta nem volt használva. Winben meg meg tudom nézni a tartalmát, setup.exe-re kattintva is bejön egy kis ablak (hardver vizsgálata, ilyesmi), de ott szürkével van szedve, hogy telepítés, így nem tudom használni. Mindenesetre érdekes, hogy pont a boot része ment volna tönkre, mert minden más okés vele
A vinyónál majd megnézema kikapcsolást. Bár ezt akkor is csinálja, ha éppen használom a gépet (másolás, video, zene, stb). Meg amióta win7 van, azóta egy baldur's gate-et, vagy diablo 2-t nem tudok játszani, mert szaggat. Olyan játékok, amiknek 200mhz és 32mb ram kell. Ezért lenne jó újra xp, hogy megnézzem, ott is sz*rakszik-e. Meg valami programmal ellenőrizni kéne a vinyót.
-
satu80
csendes tag
Sziasztok! Volna egy olyan problémám, hogy DVD-RW-t nem tudok törölni. LG meghajtóm van, XP oprendszer. Az unlocker sem hajlandó törölni, azt írja hogy a fail írásvédett, és hogy kívánom e a törlést a következő rendszerindításkor végrehajtani, de az újraindítást követően sem törli. Próbáltam már NERO 6-al is, az sem segít. Ha valakinek lenne ötlete, légyszi segítsen. Köszönöm.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy a C partríciómról ahol a windows van miért fogy csak úgy a hely?Törlöm a temp könyvtárakat,ccleanert használok,uninstalláltam a felesleges progikat,de állandóan fogy a hely.Mitől lehet ez?
-
basaharc502
aktív tag
Hali!
Sorry, hogy ide írok, de lenne egy egyszerű kérdésem. Olyan progi kellene nekem, amit fölrakok, és a gépemen beírt felhasználóneveket + a hozzájuk tartozó jelszavakat lementi, megörzi...gondolom létezik ilyen...
-
sirkope
tag
Sziasztok,
Vettem egy ITX-es alaplapot, ami támogat LVDS-t. Kérdésem, hogy tudok hozzá csatlakoztatni LCD-t? Kell valami kiegészítő, vagy direktbe mehet, milyen lcd-t lehet hozzá kötni, hol lehet kapni? Egy kb 7-8" kijelző kellene, 800x600 vagy 1024x768 felbontással.
Üdv,
-
Warek
tag
Igaz hogy a Logitechnél is sorozatszám alapján megy a garancia?
-
7Heads Drago
veterán
válasz Teszla_ #49485 üzenetére
1. Ha garis a noti, akkor hamar gyorsan gariztasd. Illetve lassú formázással kéne megformázni rajta az összes particiót. Ugyanis a vinyón még lehet szektor hiba, de az csak lassú formázáskor feddi fel. Ezt azért kellene megcsinálni mert egy két gyártó bizonyos darab számhoz köti a cserét.
Ha nem garis: A vinyót nézd át a HDD regenrátor-al. Javítja elvileg a szektor hibákat illetve kizárja őket. Persze ez ilyenkor csak fél megoldás, mert egy vinyó ha döglödik nem fog 1-2 szektor hibánál megállni. De egy pár hónapig még húzhatod vele.
2. Az újabb notik satás optikai meghajtója a bünös azért mert nem tudsz az Xp-vel bootolni. A Biosban kéne átállitanod az AHCI-t.
És lás csodát bootolni fog.
3. A win7 nem fogja neked támogatni azt hogy az Xp-vel te felül írd őt. Tudja hogy ő az okosabb és nem engedi. És ezért inaktív a telepítés gomb.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz 7Heads Drago #49496 üzenetére
Az nem igaz, hogy a bad sector terjed igenis megáll sokszor 1-2 sectornál.
Nem 1 hdd-m van amiből le let partícíó kezelővel "vágva" a bad sector és 3 éve ilyen.
Szoftver nem tud javítani sector hibákat, maximum beállítja hogy a vinyó ne használja azokat.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
bubuka71
aktív tag
Hali . Bekapcsoláskor a gép azt irja ki hogy ' Hiányzó NTLDR ' mit jelent ?
-
7Heads Drago
veterán
válasz moha21 #49497 üzenetére
Biztos?
Először én is így gondoltam. De azért néha érdemes egy kicsit utána olvasni mielőtt hülyeségeket írsz: [link]
És hogy megáll-e néhány bad sectornál az vinyója válogatja. Ezt a 3 éve "hibátlan" vinyót megnézném azért lassú formázás után mit mutat. És örülök neki ha nem romlik tovább.
bubuka71 : Töröltél valamit. Vagy egy progi tette helyeted. Vagy tévedésből rossz vinyórol bootolsz. Próbáld az Xp telepítő lemezével helyreállítani már ha lehet.
Ilyent csinálhat egy szektoros vinyó is.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest