- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz kételkedem #45101 üzenetére
Méretaránya / anyaga / márkája / minősége/ kidolgozottsága azonos ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Ötleteket várnék:
- ajándék,
- ma estére,
- ~3000 Ft nagyságrendben,
- egyetemi újság szerkesztőségének fő-korrektorának, aki
- lány.Valami szellemes dolog - ?
Valami jó könyv - ?
Vaaagy, pl az itt közreadott pdf-et hol lehetne kinyomtattatni öntapisan: design-policeMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
kételkedem
addikt
válasz localhost #45102 üzenetére
pckownz egy jelképes ajándékkal szeretne kedveskedni az ismerősének ezért az anyaga / márkája / minősége/ kidolgozottsága háttérbe szorul az árral szemben. A méretarány egyezik
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Valamelyik nap véletlenül bütyköltem a netet és 2400b/s-re tettem (Nem tudom mi ez, de ezóta nem enged fel msnre) Szóval szeretném vissza állítani az alapra ami volt nekem, de nem tudom, hogy hol lehet ezt beállítani stb.! Léccives írjátok meg!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programal tudok egy hibás szektoros vinyót "meggyógyítani"?
Tehát milyen programmal tudom végleg lezárni vagy újraéleszteni a hibás szektorokat?
Köszi: Gábor
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kovaripeti #45080 üzenetére
"Csak a kutya volt otthon....Lehet, hogy Ő volt?"
Ezen hatalmasat szakadtamSk8erPeter
-
kételkedem
addikt
válasz honyike #45107 üzenetére
A hdd regenerátorral megpróbálhatod. Azt ígéri, hogy a fizikailag sérült szektorokat is újjá varázsolja. Én kipróbáltam egy halott merevlemezen, egy napig dolgozott rajta, aztán inkább hagytam az egészet a fenébe.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45109 üzenetére
Rendben, megpróbálom!
Ha félbeszakítom a fojamatot, azzal ugye + kárt nem okozok a vinyónak?
-
kételkedem
addikt
válasz honyike #45110 üzenetére
Én egy olyan vinyóra engedtem rá, amire a hd sentinel azt írta, hogy a várható élettartam 1 hét. ezt már nem lehetett ennél jobban elrontani Szerintem plussz kárt nem okoz, ha félbeszakítod. Az adataidat mentsd el, mielőtt bármihez kezdesz!
-
aero.
veterán
Sziasztok
Guitar Hero-hoz kellene nekem gitár PC-hez, volt valahol a neten ( 6k ), de ott már nincs fent, csak PS2-es. Az XBOX-os is jó, mert az is működik PC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45111 üzenetére
Egy tök üres vinyó, úgyhogy adatvesztés veszélye nem áll fent!
Az ugye nem okoz gondot, hogy SATA2-es laptop-vinyó, és PC-ben van?!
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45114 üzenetére
Érdekes....
Kb. 2 perc alatt végzett a remover, és az alábbi eredményt adta. A fekete ablakban a Hdd Remover "végeredménye", a háttérben pedig a HDD sentinel véleménye a lemezről...
Most merjem használni?
Szerk: Vagy próbáljam meg formázni?
[ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Valamelyik nap véletlenül bütyköltem a netet és 2400b/s-re tettem (Nem tudom mi ez, de ezóta nem enged fel msnre) Szóval szeretném vissza állítani az alapra ami volt nekem, de nem tudom, hogy hol lehet ezt beállítani stb.! Léccives írjátok meg!
-
ArchElf
addikt
Laptopon USB port néhány perc (vagy néhány 10 perc) használat után "lehal". A tünet kb. annyi, hogy a rákapcsolt egér nem működik tovább - nem is világít rajta az "infra" led. Az eszköz ki-bedugása nem segít, csak az újraindítás.
HW hibára gyanakszom (USB vezérlő). Olyan hiba lehet ez, ami esetleg korrigálható (és ha igen tudna valaki segíteni)?
Most pontos notebook típust nem tudok mondani (amúgy elég régi darab). Lehet még remény a "gyógyulásra".AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
marsu
veterán
válasz Sk8erPeter #45116 üzenetére
A kép alapján szerintem Hitachi ...
Press any key to continue ...
-
kételkedem
addikt
válasz honyike #45115 üzenetére
Hogy teljes legyen a zavar, futtas egy chkdsk-et a meghajtón. Jobb klikk, lemezellenőrzés.
A hd sentinelnél is futtas egy új tesztet, ki tudja mit hoz ki. Az azért érdekes, hogy az egyik program szerint itt a vég, a másik szerint minden tökéletes.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
honyike
aktív tag
Sk8erPeter: légyszi egy kicsit pontosabban! Amúgy marsu -nak igaza van, Hitachi.
kételkedem: A Tulajdonségokon bellül az "Error-checking"-re gondolsz? Vagy mire? [Angol Win7-em van... ]
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45123 üzenetére
Most fut, ő már lasabb... Ez bőven meglesz a fél óra... A végeredményt majd Print Screen-nel mutatom Nektek is!
-
localhost
Közösségépítő
válasz ArchElf #45118 üzenetére
AE!
Az ENERGIAGAZDÁLKODÁS is képes kikapcsolni az USB-portokat... Nézz utána, mielőtt HW-gondra kezdesz gyanakodni... Milyen oprendszer?[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz honyike #45122 üzenetére
Hitachi-nál a zero fill-t a Drive Fitness Test programmal tudod végrehajtani, hogy hogyan, arról a manual ad tájékoztatást, konkrétan a 23. oldalon! (Erase Disk)
Ez a program azt csinálja, hogy feltölti 0-kkal az összes szektort. Nem garantált, hogy ezáltal megoldódik a problémád, de így több esély van rá, mint bármilyen más programmal.
Remélhetőleg jó lesz SATA-merevlemezre is.Sk8erPeter
-
honyike
aktív tag
válasz Sk8erPeter #45126 üzenetére
Rendben, köszi! Most a Windows lemezellenőrzése fojik, ha ez után is hasonló állapotok lesznek, nekieresztem ezt a progit. Gondolom itt már a teljes formázás nem igazán segít... Vagy azért próbáljam meg?
-
zbence
aktív tag
Hali.
Vettem egy Fusi Pi 1556 notit.
2 éves, hibás korszakban..
Beletrafáltam, VGA hibás lett.
Go 7600, csíkoz, ha egyáltalán képet ad.
A hirdető telefonja természetesen kikapcsolva.A kérédsem: Van valaki itt PH!-n, aki ért a VGA esetleges javításához?
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kételkedem #45091 üzenetére
De ott nincs olyan, ha alvóba van, akkor mikor kapcsoljon ki egy idő után. Csak olyan, ha nem nyúlok a géphez, akkor mikor kerüljön alvóba.
-
honyike
aktív tag
Próbálom feltelepíteni a progit, és most szól, hogy kell neki floppy meghajtó is... Szekrény mélyéről előásom a meghajtót, másik szekrényből az adatkábelt, és utána tudatosult bennem, hogy a gépemen nincs már floppy tápcsati, mert átalakítottam a kábeleket...
Úgyhogy marad a másik 2 linkelt progi egyike...
Szerk: Ahogy nézem azok is hasonlóak, úgyhogy keresek egy csatit, és gyorsan forrasztok egy tápcsatit az egyik kábel végére...
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
#45104 -re senki??
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Valami okos ember kellene nekem sürgősen, ha van lehetőleg olyat akinek van tapasztalata vagy ért hozzá "Úgy hallottam a barátomnak az anyukájának a kollégájától" tipst kérem mellőzétek, nagyon fontos, több évre szól ez nekem ...
Szeretnék venni a héten valami jó kis fejhallgatót, gondoltam ide belesek hát ha tudtok segíteni
Amire használnám: Dübörgős, elektronikus, sok basszussal teli zenéket hallgatnék rajta, meg játszok is, de mindenféleképpen a külvilág zaját nem akarom hallani. Szóval szép tiszta, sok méllyel teli szerkentyűt keresnék.
10-12k körüliket néztem, de ha valami eget verő a különbség és tényleg isteni hangzása akkor ,20k-ást is veszek ha télleg annyira megéri, de inkább 10-12k amit rászánnék.
Szegeden venném valami boltban,pl. itt .
Sennheiser-re gondoltam elsősorban, arról hallottam róla sok jót, de igazából fogalmam sincs milyet egyek, nem volt alkalmam semmiet se kipróbálni. Hát az még jó ha beteríti az egész fülemet
Mindenféleképpen 3,5mm-s kábeles legyen.
Amiket nézegettem: Pioneer SE-MJ2 és a MJ3 akkor még Sennhesier hd418 és még panasonic meg sennhesier hd428 + hd438 18k-rt és hd448 20k-rt (az utóbbiakat csak akkor venném meg ha tényleg páratlanok)
talán még a Sony mdr-xb500 ami tetszettUi: mit jelent az, hogy "Felépítés félig nyitott" ez fogalmam sincs mit jelent
-
Mach5
aktív tag
-
hans...
csendes tag
Valaki erről a [TÁPRÓL] tud valamit mert árban jó,de ér is valamit vagy hagyjam az egészet?
Esetleg valaki tud ajánlani egy olcsóbb de valamit érő tápot?
Köszi!!! -
thief888
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a böngészőm bizonyos oldalakat nagyon lassan (2-3 perc!!!) tölt be (pl: képesmotor és a PH! bizonyos részeit is)!
Mi lehet ennek az oka?
20 megás digi + a konfigom, csak 2 giga rammal![ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
válasz Csakénvagyok #45140 üzenetére
Windows XP 32bitem van, HD 4850 videokártyám, 1 gép van egész házba, 1 net, juropnetem van!
-
tipuka
addikt
válasz hans... #45141 üzenetére
Valami saját tapasztalat??
Indoklást kérnékUi: Ez igaz
honyike: 2 év gari van rá
mire jó az h 114db a hangnyomása?
csak annyi róla a kialakult képem, h minél több annál jobb
erről a 16Hz-ről is mesélj már kérlek
meeeeg te tudsz vmi ujjat mondani nekem még?
nagyon kell az infó nekem[ Szerkesztve ]
-
thief888
tag
válasz szakalistvan #45144 üzenetére
Ha nem megy a torrent, akkor is ilyen!
LAN driver legfrissebb![ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Üdv.
Elküldtem az egyik ismerősöm valahová, hogy bedobjon egy Sata DVD-RW-t egy gépbe.Nem tudta működésre bírni sajnos mert ezen problémázik!Bios felismeri az írót.
Ilyen lap van benne.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
honyike
aktív tag
válasz tipuka #45146 üzenetére
Kezdjük a Hz-vel (Hertz(herc)). Az emberi fül elivileg 20-20.000Hz között hall, ez egyénenként változó. Ez azt jelenti, hogy az adott hang műásodpercenként hányat rezeg. Tehát minél kivesebb Hz, annál mélyebb, annál jobban "dübörög". Minél nagyobb a basszus, annál mélyebbre kell mennie a hangszórónak. A HiFi-k hangfalai is általában 20-20.000Hz-et szoktak bírni, tehát a füles 16 Hz-e nagyon jó, HA igaz!
A db: Ez a hangnyomást jelenti. minél nagyobb itt a szám, annál nagyobb hangerőt tud produkálni azonos bemeneti jel mellett. Tehát pl beállítasz egy zenét X hangerőre, és meghallgatod 2 fejhallgatóval, akkor az lesz a hangosabb ugyanazon beállítások mellet, amelyiknek nagyobb a db értéke. Ez a 114 db nagyon jónak mondható, az átlagos kocsis mélyládák általában 85-95db között szoktak lenni. Természetesen ne várj akkora hangerőt ettől, mint ott, ez függ még a Watt-tól is, de ez már tényleg nem ide tartozik!
A lényeg: a db-nál az a jó, ha minél nagyobb, a Hz-nél pedig az, ha minél kisebbtől minél nagyobbig terjed!
-
honyike
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest