Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Lehet tul maradi, vaskalapos vagyok, de ez a rengeteg szinesen porgo-forgo ventillator… haaaat… erosen velemenyes.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
nexplo
őstag
Uhh van amelyik nem tud fehéret? Az érdekes lehet, a mai világban ez annyira alap pedig... Nekem kékre van belőve a masina, ami este nem zavarja annyira a szemet. Inkább abba futottam bele hogy kék és kék között is lehet szín vagy árnyalat különbség gyártók között sajnos.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
D.Va
senior tag
Nagyon sok RGB fényű dolog, a led szalagok is, csak RGB, ezek fehéret nem tdnak max világos kéket.
Én is beszívtam korábban, a magam kárán okosodtam.
Léteznek RGBW vagy RGB+W ledek, led szalagok, amikben van külön White azaz fehér led.
És a legtöbb led "dolog" főleg az olcsóbbak, nem tudnak fehéret...
Az RGB cuccok 90 százaléka biztosan nem tud fehéret. És most nem a számítógép alkatrészekről beszélek, hanem ez a világ összes RGB cuccára igaz.
Múltkor kerestem olcsó led szalagot egy óriási kínai boltban, ott is egyik világítás sem tudott fehéret. Külön fehér színű szalag az volt...
Sajnos sokszor fel sincs tüntetve a csomagoláson, vagy nem egyértelműen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- A csúcsmodelleket akarja zavarba hozni a Realme Neo7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.