- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
Aktív témák
-
flame74
csendes tag
Sziasztok.
Újra visszajöttem. Most egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a vírust kapott Windows XP-s merevlemezemen található videófájlokat Linux live cd alatt átmásolom egy külső merevlemezre, akkor ezek a fájlok is vírusosak lesznek majd? A vírusokat torrenten szereztem be sajnos dvd-író progi letöltésénél, Tehát nem a videófájlok voltak vírusosak, vagy most már azok is olyanok lettek?
-
breiner
aktív tag
válasz szosz07 #45854 üzenetére
akkor küldj először egy prime95 a proci kiszűrésére blend tesztet nyomj az az egész konfigot nyúzza és közben figyeld a cpu hőmérsékletét hogy nem megye fel 80fok fölé, és a procidat is írd már le hogy milyen típusú
[ Szerkesztve ]
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
flame74
csendes tag
Ja igen azt elfelejtettem leírni, hogy nem tudom feltelepíteni az XP-re a vírusirtót, mert nem indul el az XP. Most is Linux live cd-ről netezek.
-
breiner
aktív tag
válasz flame74 #45858 üzenetére
Jaa hát akkor ha átmásolod az adatokat akkor lehet fent áll az a veszély hogy átmennek úgy a vírusok de ha kimentettél mindent és újra telepíted akkor s driverek utána vírus írtó legyen az első és le irtod őket.
-
szosz07
csendes tag
válasz breiner #45857 üzenetére
ezt irta everest:
Mező Érték
CPU tulajdonságai
CPU típusa Unknown, 1600 MHz (16 x 100)
Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Eredeti órajel 1600 MHz
L1 kód gyorsítótár 32 KB
L1 adat gyorsítótár 32 KB
L2 gyorsítótár 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed)Multi CPU
Alaplap azonosítója TEMPLATE ETEMPLATE
CPU #0 Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHz, 1607 MHz
CPU #1 Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHz, 1607 MHzCPU kihasználtság
1. CPU / 1. mag / 1. HTT egység 0 %
1. CPU / 1. mag / 2. HTT egység 0 % -
flame74
csendes tag
Valamilyen trójai vírusok voltak, ilyen-olyan neveken, 6 vagy 7 darab. Jelezte őket a vírusirtó, de mire elindítottam volna a víruskeresést lefagyott az egész XP, és újraindítás után meg már semmi nem jött be...
Igen én is erre gondoltam eredetileg, hogy ha átmásoltam a fájlokat a külső vinyóra, akkor újratelepítem az XP-t, és utána visszateszem a gépre az átmásolt adatokat a külső vinyóról, és gyorsan elindítom a víruskeresést. Csak nem tudom, hogy vajon ezek a fájlok is vírusosak lesznek-e, ez lehet majd csak akkor fog kiderülni... -
flame74
csendes tag
Vagy olyat nem lehet csinálni, hogy a külső vinyóra felteszek egy vírusirtót, és ott rögtön lefuttatom a vírusirtót, amint rákerülnek a videófájlok a külső merevlemezre?
-
breiner
aktív tag
válasz flame74 #45871 üzenetére
szosz07: az már nem túl biztató, volt már ki takarítva a géped? vagy mozgatva a processzor hűtője?
flame74: lehet de akkor a külső merevlemezre kell egy windows
És le vetted a processzor hűtőjét?
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
kedves ph társak, lenne egy kis problémám. a gépemre ráraktam a win7et kipróbálás képen, a számításimat nem találtam meg, így leszedtem. visszakerült az xp. de partició létrehozásakor azzal szembesültem, hogy a két meghajtó (két különálló merevlemez) betűjelét megcserélte. amin a programok voltak C - lett belőle D meghajtó. a D meghajtóból, amin az adatok voltak - lett C. a kérdésem arra vonatkozna, hogy miként lehet megcserélni a két meghajtó betűjelét? mert ugyebár a telepítendő programokat alapból C program filesba rakná, de mivel, hogy megcserélte a C adatra rakja ahol létrehoz egy mappát a proginak és köszöni jól van... tudom meg lehet adni az útvonalat, de sajna b@xa a csőrömet ez az új felállás, így visszacsinálnám a régi jól bevált állapotban, amikor a C-n voltak a programok, a D-n a vegyes felvágottak. nem tudom mennyire értendő a probléma, de tudnátok segíteni?
-
flame74
csendes tag
Értem, hát akkor lehet, hogy ezt a megoldást választom, vagyis rátelepítek egy windowst a külső merevlemezre.
Köszönöm nektek a tanácsokat! Sziasztok. -
whited
addikt
sziasztok
wd passport ess.
320gb-os és nem tok rá felmásolni semmit mert azt irja nincs hely rajt közbe van rajta 200gb mit tegyek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
breiner
aktív tag
válasz flame74 #45875 üzenetére
szívesen hello
szosz07: hogy lett annak ilyen hamar vége? hát szerintem nem jót indítottál prime95 blend azt nagyon sokáig futhat nem tudom hogy mit indítottál de nem jó az a 71-2fok akkor sem le szetted a processzorról a hűtőt mikor takarítottad? mert ha igen akkor ted fel normálisan és nem fog ennyire fel melegedni és nem áll le a gép
[ Szerkesztve ]
-
lizakattila
senior tag
válasz szosz07 #45882 üzenetére
Hali!
"Az a fehér paszta" nagyon is sokat számít, ugyanis az küszöböli ki a proci kupakja és a hűtő talpa közötti egyenetlenségből származó hézagokat és biztosítja a jó hőátadást.
Úgyhogy ha az nincs rajta, akkor ne csodálkozz, ha túlmelegszik a proci (ilyenkor a védelem miatt leáll/újraindul a gép)Csak egy jó tanács (ne a modiknak kelljen szólni), használd a szerkesztés gombot, az utolsó hozzászólásod még 5 percig tudod szerkeszteni..
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
vmaxter
tag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom szétválasztani a front és a rear audio kimenetet. Azt értem ezalatt, hogyan tudom egymástól függetlenül használni. Asus A7n8-x alaplapról van szó. Lényeg hogy egy mozdulattal leszeretném tiltani a gép hátuljába bedugott hangszórókat, ha szükséges, miközben az front panelbe dugott fejhallgatóm használható marad.
köszi
-
szosz07
csendes tag
válasz lizakattila #45883 üzenetére
jah a végéről a kérdöjel lemaradt... kérdés akart lenni. és tudok ilyen pasztát vhol venni?
-
lizakattila
senior tag
válasz szosz07 #45886 üzenetére
Elvileg bármelyik számtech boltban tudsz venni.
Ha nem a legjobb minőségűt akarod, akkor egy kis tubus kb 3-400Ft-ba kerül.
Próbálj meg mihamarabb beszerezni belőle és utána nézd meg majd, hogy változnak-e a hőfokok.(Adataidnál is kitöltheted a cuccok rovatot, lap, ram, proci stb... típusa és ha esetleg további segítség kell valamiért, nem kell külön rákérdezgetni, hogy milyen alkatrészeid vannak.)
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
vmaxter
tag
válasz #65675776 #45885 üzenetére
Bocsánat, Win7-em van, ezt elfelejtettem, de XP-n sem működik.
Nem sztereo/mono problémáról van szó. Alaplapon van a beépített audio kimenet ami hátul jön ki. Plussz van egy connector a lapon ahova opciónálisan bedughatom a házba épített fejhallgató kimenet (és mic bemenet, de ez most nem érdekel) csatiját, ami ugye a front panelen van. Itt van nekem felhallgató, hátul meg a hangszóró.
-
kbalazsa
senior tag
válasz stangli #45874 üzenetére
Én azt hiszem értem a gondodat. Úgy sejtem az történhetett, hogy az XP telepítés során volt egy üres területed, meg egy létező partíciód, s te az üres partícionálatlan területre telepítetted az XP-t.
Az a gond, hogy az aktív rendszer partíció (ahol a boot dolgok vannak) betűjelét nem tudod megváltoztatni. A másikét meg tudnád, de az nem segít most rajtad. Szóval ez egy újratelepítés után tudna csak megoldódni... Szerintem akkor is csak akkor, ha előre létrehozod a partíciót, amire telepíteni kívánsz, s nem üres partícionálatlan területet adsz oda az XP telepítőnek.
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
daninet
veterán
válasz stangli #45874 üzenetére
És a D-re ami régen C volt rakta az XP-t is? Mert én ugy tudom, mindegy milyen a betűjel, alapértelmezett telepítéseknél az a lemez amelyen a rendszer van. (legalábbis mikor régebben két windózom volt két külön partíción így ment)
Betűjelet a vezérlőpult>felügyeleti eszközök>számítógép>lemezkezelés menüben tudsz cserélgetni, de a C-t nemhiszem engedi átnevezni.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Möhe
addikt
Hali
Sürgős lenne a help!Egy olyan programra lenne szükségem, amivel egy routerrel összekötött gépek között tudnék üzenetet váltani. Illetve ha éppen a címzett elérhetetlen akkor utólagosan is megkapja ha csatlakozott a hálózathoz (mivel nem mindig van net,így az email sem működik),ami leginkább fontos lenne ,már ha létezik ilyen.
köszönöm
-
gardener
senior tag
Vista-ban hol tudom beállítani, hogy 20perc tétlenség után jelentkeztessen ki?
Jelszó be van állítva a fiókhoz. -
vlcsko82
senior tag
Hy all.Van már 64bites XP magyarul?
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
kbalazsa
senior tag
válasz zbence #45896 üzenetére
Dejszen válaszoltam én már erre neked egyszer
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
dltpwnz
aktív tag
Helo azlenne a kérdésem hogy mi okozhatja azt hogy pl. wowozás közben kifagy a net de hogyha kilépek a játékbol aztán vissza megjavul.
Amikor kifagyok játékba teamspeak még megy szoval a kapcsolat nem szakad meg.
Wifi netem van.
Válaszokat előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest