Aktív témák
-
user12
őstag
válasz HUNNIA1920 #45692 üzenetére
Hű....xp-nél megoldotta, hogy az ntldr-t javítókonzol alatt copy paranccsal visszamásoltuk a gyökérbe. Általában szakavatatlan userek tüntették el "rendszertakarítás" vagy "szabad terület felszabadítás" okán. Bár ha csak úgy eltünik , az mögött lemezhiba állhat. De ami ennél is furcsább, hogy Win7 alatt már nincs ntldr (vagy azt még az előző oprendszerre értetted?)
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Ati9500
senior tag
Help ME!
Adott egy Laptop, azon egy Windows 7, illetve legújabb MSN. + Tmobil korlátlan mobilnet
Probléma:
MSN online módban állandóan ledob, bejeletkezés után kb 10 másodperc, és kapcsolatot bont..Ami érdekes, offline módban (nem látható kapcsolat) vígan lehet MSN-ezni..
többi módban (nincs a gépnél, elfoglalt, stb stb ) kb. 10 másodperc után ledob.. mi lehet a gond???
KÖSZI
ZOLI -
pumatom
aktív tag
válasz Ati9500 #45702 üzenetére
Cseréld le az msn-t... Sok barmolt msn van neten...
Messenger.live.com-ról tölts le egy jót!
[ Szerkesztve ]
-
kosarob8
aktív tag
válasz localhost #45686 üzenetére
Vírusmentes az tuti, mert friss telepítés, előtte partíció törlés volt szal az nem lehet gond. Valami alap VGA driver van, amit win alapból felrak, azzal nem lenne gond - eddig egyik gépnél sem okozott ilyen gondot az alap driver. Ha hagyom magában akkor semmi gond, amint rányomok Start-ra, vagy bármi restart... X-akta nme értem... de lehet h végülis mindegy lesz...
-
Tompo92
senior tag
Hali all!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy Asus m2n-e sli alaplapom és gondolkodtam
hogy belevágok 2 darab gtx260-at az ugy menni fog?
Gépem paraméterei: proci: AMD Atholn64 x2 6400+ 3,2ghz
Ram:2*1gb G.skill 1066 ddr2 + 2*1gb kingston
Táp: igény esetén veszek nagyobbat a kártyák miatt.Üdv:Tompo92
-
Vitus
őstag
válasz Tompo92 #45706 üzenetére
Ha ennyi pénzt ölsz bele akkor sokkal jobban jársz teljesítményben, ha 1db gtx260-at veszel és a másik árából egy ütős tuning intel s775-ös lapot és egy jó magas órajelű 2magos procit bele. Feltételezve, hogy játékra kell. Szerintem az az AMD proci még az 1 gtx260-at sem tudja kihajtani rendesen. De majd írnak itt mások is.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
rii
nagyúr
hello
hol lehet venni olyan 12 V-os csatlakozót, amire mondjuk 3 db ventillátor köthető?
és nem rendelős botl :-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
csl1982
tag
Üdv,
kaptam egy saitek P3600-as kontrollert. Az normális (úgy értem minden kontroller úgy működik-e), hogy minden csatlakoztatásnál újra kell kalibrálni (azt még nem figyeltem, de lehet, hogy kikapcsolás után is) (Xp is, W7 is)?
Köszi
-
daninet
veterán
válasz csl1982 #45712 üzenetére
egyáltalán nem normális. próbáld más driverrel. törld ki az eszközkezelőből majd újratelepíted. ha esetleg van szoftvere mindenképp tedd fel
ha esetleg más gépen is ezt csinálja egyedi hiba lehet[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Tompo92
senior tag
Ja és az igaz hogy sli ben a két kártya gpu-ja nem tudja követni egymást?
-
-
Tompo92
senior tag
Hát én avval tisztába vagyok hogy azonos kártya kell hozzá de én hallottam olyat hogy nem mindig tudják a GPU-k követni egymást..:S
-
Tompo92
senior tag
Meg hogy szerintetek megérné 2 gtx260-at pároztatni..mert eléggé rámentem az ötletre..
-
user12
őstag
válasz Tompo92 #45725 üzenetére
1. használsz egy viszonylag jó vga kártyát a jelenlegi alaplappal
2. beszerzel 2 általad megnevezett gtx260-at, alaplapot cserélsz és esetleg már procit isDe a jelenlegi elképzeléseddel csak beleölöd a pénzt a gépbe...aztán meg vered a fejed a falba, hogy hol maradnak az fps-ek
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Vangelis
félisten
Hát fórumtársak, hátha van valakine ötlete,
Adott egy gép amit összetoltunk és eladtunk.
MSi P45T-C51 alaplap
e6800
2gb ram 2*1066mhz kingmax
vga: 9800gt msi sima mezei
táp 550w HKC elég xar de elmegy.Tehát 3D ben xar a gép.
Nem lehetett rá telepíteni, (ram hibás volt bioszban hülyeséget írkált pl 41000mhz, ezt írta ki en ment a ram) Csere 800mhz esre és azzal már nem írkált hülyeséget.Win ok, programok települnek.
Játékok alatt 3d hiba, dx is panaszkodott..
Uj vga eleinte jó aztán kampeca azzak a kártyával is.. de kártyák jók.
3D hiba jelentkezik
Mésik vga 8600gts volt.
Uj táppal is hasonló... ugyanaza hiba,.Meguntuk,.. tettünk bele egy másik lapot MSI P43 neo (ilyen volt kéznél)
Az a gép még azóta nem votl tesztelve,
A kivett alaplapot hazahoztam be gépembe.. (nekem is P43 as lap volt benne eddig)
Modnom kipróbálom.
Nekem ezek vannak benne:
Q6600
2*1gb PQI turbo ram 800mhz
VGA: 3870 X2 sapphire.Ezzel a konfiggal már a 3d mar se fut le első tesztnél kampeca.
UJ biosz
Uj intel driver
uj vga driverEz az alaplap kukás lesz-----
Nem találkoztam még iyen hibával pedig pár száz gépen túl vagyok
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok legegyszerűbben/legolcsóbban kábel nélkül videójelet küldeni?
Egy fő számítógép képét kellene egységesen 3 plazma tévére továbbítani HD felbontásban.Üdv.:
Misi -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a JDownloader programba hol lehet beállítani hogy ha mindent letöltött akkor kapcsolja ki a gépet?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
DjPremier
aktív tag
Joestét.Van egy közeli ismerös barátnöm akinek Wireless-en router-en kapja a netet,és X idönként ledobja a netröl,felhivta öket és bentröl semmit nem láttak, minden ok.Egy honapja csinálja és friss XP-nél is ez volt.TP-link Tl-WN550G/TL-WN551G 54M wireless ilyen van neki.Mit tanácsoltok mi lehet a gondja vagy mit nézzek rajta? Fontos lenne,elöre is köszi.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
rigo88
aktív tag
már tényleg megőrülök!
p5b lapba hogy létezik hogy nem megy bele (nem fizikailag, hanem nem bootol be egyáltalán.) a celeron d420?
igen, kipróbáltam, és közvetlenül előtte és utána ment vele a q6600.
megmozgattam, megtisztítottam, másik gépbe működik.
bios nincs húzva állítva etc.[ Szerkesztve ]
Dirr
-
Kvazár
őstag
válasz Zoli1222 #45742 üzenetére
Félig meddig, most van egy 9800gt-m, és a mellé szeretnék majd egy "társat".
És azt, hogy mit fogok majd akkor venni, majd a keret fogja megszabni. És 2 jobb mint 1 elven a régit ekkor sli-be kötöttem volna vele, de azt mondtad ezzel most, hogy az az út nem lesz járható.Eladó cuccaim: -
-
Zoli1222
addikt
válasz lakatosturbo #45734 üzenetére
Beállítások-->Pluginok és beépülők-->Kiegészítők-->JD Leállító(kipipálod) és ezek után a bal oldali menüben már tudod állítani, h mit csináljon a letöltések után.
-
DjPremier
aktív tag
LOG filet merre találja és eltudja esetleg menteni?
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest