Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Van egy e: és egy j: meghajtóm. A j: teljesen üres, az e:-n zenék vannak. Hozzá tudom adni a j: meghajtót az e:-hez úgy hogy arról ne törlődjön semmi? Fizikailag egy winchesterhez tartozik mindkét partíció. Partition Magic-el csinálnám.
Köszi!
-
Zoli1222
addikt
Van egy tápom, aminek a ventijét az alaplapra lehet dugni. Biosban mire állítsam a venti vezérlést?
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Egyik haveromnak sikerült hűtővel együtt kitépnie a PhenomX4 9600-asát a lapjából.
3 lába elferdült, de visszahajlításnál az egyiket letörte. Van esély arra, hogy ne legyen a proci kuka? Vagy tuti elbukta?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Lenry
félisten
válasz Zoli1222 #45907 üzenetére
szerintem csöndesre. ha huzamosabb használat után úgy érzed túl forró levegő jön a tápból. akkor kicsit feljebb
(#45908) Klemens láttam itt PH!-n valakit, aki foglalkozott lábvisszaforrasztással, megkeresem, hogy ki volt az
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ALI_G
veterán
Valaki cserélt már zárat? Nekem most muszáj, most megyek venni zárat, hagyományosat, de tudna valaki mutatni egy videót, hogy hogy kell ezt kicserélni?
-
Lenry
félisten
az egész zárat ki akarod venni vagy csak a zárbetétet?
utóbbit nagyon egyszerű, mindössze egyetlen csavar fogja, az ajtó oldalán, a zárnyelv fölött, annak oldása után egy bizonyos állásba forgatod a kulcsotúgy, hogy az a fekete cucc teljesen belemenjen a betétbe (a legtöbb zárban kb így áll, mint a képen, úgyhogy láthatod, hogy nem sokat kell fordítani), ezután egyszerűen az egész kihúzható
berakás ugyanez fordítva
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
bubuka71
aktív tag
Hali ! Vett a barátom egy 64 gb-os pendrive-ot . A gépe látja de nem csinál vele semmit . Mi lehet a baj ?
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Egy Asus M3N-HT Deluxe/HDMI az most támogatja az am3-at vagy csak az am2-őt?
A gyártó oldala nem ír ilyet, a dobozán pedig rajtavan, hogy támogassssa az am3-at is.
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
vlcsko82
senior tag
válasz Klemens #45922 üzenetére
Néz utána itt viszont nem szerepel.
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
veterán
válasz user12 #45929 üzenetére
"Megfelelő biosfrissítés után"
Természetesen.. én így is kezdtem az első hsz-em a kérdésre válaszolvaHa már itt járok:
mióta felraktam a win7-et, és az új utorrentet azóta véletlenszerűen naponta párszor leállnak a torrentjeim azzal a hibával, hogy nem tud a file-hoz hozzáférni, mert valamelyik másik program használja.
Találkozott már valaki ezzel? A NOD-om is új. lehet az kavar be valamit?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom feltelepíteni a PCSX legújabb verzióját, mert a következő hibát írja ki:
Mit lehet ilyenkor tenni?
B.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Utao
csendes tag
válasz devpernull #45778 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, meg fogok próbálkozni vele! Csak most távol vagyok a gépemtől. De rémlik, hogy a memóriát nem a legelső helyre tettem, hanem a másodikba...
-
Klemens
őstag
válasz Pulsar #45926 üzenetére
Én az Asus oldalán ezt találtam:
"AMD Socket AM2+ / AM2 Processors
AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon™ / Sempron™
AMD Cool'n'Quiet™ Technology
AMD Live!™ Ready
*Support CPU up to 140W
Support 45nm Phenom™ II CPU "user12: Nem tudom most így hirtelen, nem az enyém a lap, egyik haveromé.
Egy Athlon II-es AM3-as procit akar beletenni amúgy.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
veterán
válasz Klemens #45937 üzenetére
Ezért linkeltem be az oldalt a #45928 hsz-be. az direkt olyan ASUS lapok listája, amik támogatják az AM3-as procikat. gondolom nem hülyeségből írták ezt össze
Cicero a legtutibb ha kiírod, lecsekkolod az eredményt, ha ok, egyesíted a két partíciót. Ha minden ok, akkor lemez eldob, vagy elrak, ha nem, akkor visszamásolod.
kb ez az ötletem van csak. -
Cicero
őstag
válasz Pulsar #45939 üzenetére
Jelenleg azt csinálom hogy átmásolom egy 1 tb-s vinyóra az összeset. (1 óra múlva meg is lesz...) Gugli szerint a mergelés nem okos dolog, főleg nem ha bootos a vinyó, az marad hogy leformázom mind a kettő vinyót, letörlöm a partíciót és egyesítem őket.
Köszi hogy felhívtad a figyelmem erre!
-
ANT
addikt
válasz Cicero #45940 üzenetére
Azért a jelenlegi partíciós varázslattól függetlenül is célszerű lenne azokról az adatokról egy másolatot csinálnod (ha még eddig nem volt).
Ugyanis az egy példányban meglévő adat tulajdonképpen nincs is meg.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Csapi007
veterán
Hy
CPU csere elött/után mit kell mindenképp megcsinálni?
BIOS frissítés már megvolt, OS-t nem akarom újrarakni.[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
-
SzalaiG
addikt
Ingyenes biztonsági mentést csináló progira lenne szükségem ami minden pénteken lementi a rendszert egy másik partícióra. Létezik ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest