- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
h_mate
tag
bizonyára.5 vagy még több éves szval lehet h csere lesz.
Egész eddig tette a dolgát csak nemrég alaplapot meg procit kellett cserélni a gépben = windows újra telepítés.Na azóta nem ad ki hangot a gép. A vezérlőpulton is driver hibát írt ezért kezdtem el keresgélni.
Ja everest progi nincs. De ha megmondod melyik kell akkor felteszem..[ Szerkesztve ]
Suhognak a Fuck.
-
Blaze71
őstag
válasz Kagemusha#9 #39689 üzenetére
Mivel nem írtad a tápegység típusát, felhívom a figyelmedet arra, hogy a gyengébb, de mégis valamilyen védelemmel felszerelt tápok az 5 V-os feszültséget veszik figyelembe és ahhoz viszonyítva működtetik a védelmi eszközöket. Tehát a stabil 5 V hiánya vagy arra utal, hogy nincs megfelelő védelem a tápegységedben, vagy nem működik rendesen. Természetesen amennyiben egy minőségi darab, csak megfáradt, akkor a kolléga által írtak a mérvadóak.
Látom, hogy közben írtad, hogy LC Power. Akkor csere.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene linux hálózat beállításában.
Van 3 gép mindegyikben 2 Db hálókártya az egyik amit 192.168.1.x ip címet kapnak ezek egy 1Gbit-es switch-el vannak összekötve itt nincs semmi más a hálózaton csak ez a 3 gép, a másik kártyájuk rá van dugva egy másik switch-re ami a 172.20.16.x es ip címet kapják ahol nincs dhcp szerver így magamnak kell beállítani mindent a dns szerver címét beírtam a /etc/resolv.conf fájlba (nameserver ip), és itt jönne a gond, ha kiadom a route add default gw 172.20.16.254 eth1 parancsot akkor kilát a netre viszont a másik hálókártyán nem érik el egymást a gépek, úgy kéne megoldani , hogy mind a két hálózat működjön. -
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Az mennyire szokványos ,hogy másolás közben teljesen belassul a gépem?
Szóval miközben másol, minden rohadt lassan tölt be.
Pedig néztem az erőforrás-kezelőt, és ott a procihasználat sem volt nagyobb 50%-nál, a memória meg 60%-on volt. Most éppen 2 gb ram van a gépemben, mert a másik 2 modul szervízben van. -
Kommy
veterán
válasz dangerzone #39707 üzenetére
Szerintem azért van a belassulás mivel a vinyót lefoglalod és amit akarsz használni azért a fejnek helyet kell változtatnia ami időbe telik
-
honyike
aktív tag
válasz Kagemusha#9 #39703 üzenetére
Nálam ezt a problémát egy Enermx Liberty 500W-os moduláris táp csinálja, úgyhogy inkább megpróbálom javíttatni...
Van itt Prohardveren egy illető,aki vállalja tápok javítását. Nála kérdezősködtem, még nem kaptam választ... Ha gondolod, elküldhetem a nevét, és hogy hol lehet elérni...
-
persil
nagyúr
válasz honyike #39710 üzenetére
Hali!
Leírnád nekem is ennek az illetőnek az elérhetőségét? Vagy legalábbis egy prohardveres nick-et, amin tudnék vele váltani két szót.
Egy barátomnak tönkrement valami 18ezer forintos csodatápja, és az egész városban nem foglalkoznak ilyesmivel, addig tart csak a szakmai hozzáértés, hogy "áh mi nem javítunk, ki kell cserélni" Persze mindezt úgy, hogy meg sem kérdezték milyen táp és mi baja van.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
total90
veterán
Hello!
Tudnátok ajánlani néhány szegedi PC-s üzletet, akiknek van terméklistájuk is a weboldalukon?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
madkill669
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy számítógép egy webkamera szélessávú nettel, dinamikus ip-vel meg egy laptop.
Azt szeretném, hogy a számítógépre csatlakoztatott webcamot bárhonnan elérjem. Egyszerűnek tűnik, de én már belebonyolódtam.Ha lehetséges a következő feltételekhez kellene igazodnia:
Gépindításkor automatikusan induljon
csak akkor kezdjen feltölteni ha azt én távolról nézni akarom
lehetőleg videó legyen, ne képeket küldjön, még az is belefér ha pl 30mp-s késleltetéssel jön.Ha valaki leírná részletesen (no-ip, gép beállítás, laptop beállítás stb.) hálás lennék.
Köszönöm
Agressor -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #65675776 #39675 üzenetére
Hát igen, én is így gondolom. Pl. a Media Player Classic Home Cinema lejátszónak elég kevés olyan formátumot tudsz mutatni, amit ne játszana le. Persze nyilván még ezernyi ilyen lejátszót lehetne felsorolni.
Sk8erPeter
-
marsu
veterán
válasz Sk8erPeter #39719 üzenetére
Köszi a linket!
Ahhoz képest, hogy ingyenes progi, és csak 3MB elég sok mindent lejátszik.
Pontosabban eddig még mindent lejátszott, mi a gépemen van!
Press any key to continue ...
-
8nemesis8
veterán
válasz Sk8erPeter #39719 üzenetére
Én is ezt használom, mindent megeszik kellően egyszerű és jó kezelni is.
-
Pörp
senior tag
Hali!
Hogyan tudom a Turbo Pascal-t futtatni win7 64bit alatt?
-
Pörp
senior tag
válasz 8nemesis8 #39724 üzenetére
Igazából még nem is próbáltam, csak így nem feltételezem, hogy egy régi dos-os program, amiket annó 386-osokon tanultunk, fog menni csont nélkül most.
Van egy másik kérdésem!
Van egy Saitek gamepadom. NFS-Underground 2 esetében azonban nem tudom használni, mert ha be van dugva az USB portba a gamepad, akkor a menükben folyamatosan léptet felfelé magától, ha kuhúzom akkor megáll a menüben léptetés, de akkor ugye nem tudom bekonfigurálni... Ugyanez van a COD5-ben is, kiugrok az ejtőernyővel, és forog körbe-körbe a fószer magától, bár ott nem is akartam gamepadot használni, de ott is ki kellett húzni az USB-ből, és akkor megállt a forgás... NFS-nél meg azért jó lenne a gamepad, de ott is kiakad. Valami ötlet? -
8nemesis8
veterán
Van itt valaki aki szokott rise.fmet hallgatni???
Van egy fasza szám, Deborah Cox - Beautiful U R és ottani mixes feldolgozását keresném, jó minőségben.
Youtubon van egy Yinon Yahel Club Mix ilyesmit keresek, esetleg jobb minőségben, remélem tudtok segíteni. -
Vagtam
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi ügyben.
A gépemen olykor fura hangok jönnek a hangszóróból, olyan mint amikor az autóhifinél a generátor hangja belerondít a hangfalakba, a nem megfelelő zavarszűrésnél. Nem állandó a dolog, de amikor előjön baromi bosszantó. Talán mintha a vinyó forgását lehetne hallani vagy nem is tudom.
Pedig a konfigom nem rossz, most vettem egy zsír úl Corsair tápot, az alaplapom Giga, a vinyóim pedig Samsi és WD.
Nincs valakinek valami 5lete, h mi a fenéért van?
KÖszönöm a válaszokat :Tomi
[ Szerkesztve ]
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
Hugo85
aktív tag
Valaki el tudná nekem röviden magyarázni, hogy miért kell a PWM-es ventiken 4 tűs csatlakozónak lennie? Egyáltalán miért PWM-es venti, és miért nem tud az alaplap PWM-el bármilyen ventillátort szabályozni?
Vagy a PWM elektronika magában a ventillátorban van (ez szerintem elég nagy butaság lenne) és csak egy vezérlőjelet kap a negyedik szálon, és ott maga állítja be a fordulatszámát? Nem lenne egyszerűbb a lapon a PWM ami működne akárhány tűs ventivel és a lap változtatná a kitöltési faktort?
Nem igazán értem a megoldást. (hogy mi a PWM az teljesen világos)
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Adott egy külső vinyó. A gép felismerte rendesen, aztán egy másolás során lefagyott a Total Commander. Újraindítottam, azóta nem ismeri fel a külső vinyót, pedig az eszközkezelő szerint tökéletesen működik. Ezt írja ki a biztonságos hardvereltávolító: nem távolítható el (L mert egy másik program még használja.
Pedig ez nem igaz, mert azóta már újraindítottam a gépet és semmiféle program nem fut.
Hogy lehetne ezt megoldani? -
RootRulez
félisten
válasz Hugo85 #39738 üzenetére
Amennyire én tudom a 4. szálon megy a jel (impulzus), ami szabályozza a ventit a forgásban és a ventiben van az áramkör. De ha minden igaz létezik olyan megoldás is, hogy egy sima 3 tűs ventit is lehet szabályozni, feszültséggel, ha gyorsabban kell forogni több feszt kap...
═════════════════════════════════════════
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Valaki ajánljon legyen szíves, korrekt s egyben olcsó notebook szervizest Bp.-n, a notis topikok halottak.
..vagy akár jelentkezhet magánszemély is. Számla nem kell..
Köszi.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vagtam
tag
válasz hdanesz #39739 üzenetére
Hi!
Nekem ugyan ez van a külső rack-es vinyómmal. Az elején 2-3-szor lefagy másolás, de akár megnyitás közben is, akkor--> ki-be kapcs és utána F@szán megy minden.
Szerintem vagy meg kell szokni vagy nem kell külső vinyót használni
Erre a kérdésre dobjon valaki megoldást légyszike
[ Szerkesztve ]
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
marsu
veterán
Be van lassulva a gépem ...
CPU használat: 100%
Futtattam SpyWare keresőket, de még mindig lassú és még mindig 100% ...
Press any key to continue ...
-
Spet
addikt
válasz Vagtam #39734 üzenetére
Nekem meg olyan hangot szokott kiadni a gép mintha egy kocsi kerékcsikorgással indulna Próbáld meg megkeresni a legújabb programot az alaplapi hangkártyádhoz (ha azt használsz). Vagy nézd meg hogy nem-e rakódott-e valami a dugalyba, vagy nincs.e megtörve a vezeték etc. Ha így is felmerül akkor lehet hogy hibás a hangkari.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest