- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
turkf
csendes tag
válasz Sk8erPeter #40446 üzenetére
Ó Nag Fehér Sk8erPeter!
Nézd el tudatlanságomat.
Tudom ugyan hogy nem pericionálás, hanem PARICIONÁLÁS, de tudod 16 óra munka után szerintem egy pár hibás leütés már elfogadható.
De az a bizonyos diskmgmt.msc konkrétan ha jól tudom nem túlzottan alkalmas ennek a hibának a megoldására. Az már egy másik dolog, hogy Én anno próbáltom "pericionálni" vagyis particionálni egy flash drive-ot és nem igazán boldogult vele. Elismerem a rendes merevlemezekkel lehet boldogulni, de pl. az életbe nem lehet ott se növelni egy partició méretét, vagy helyét a lemezen belül.Egyébként meg legalább adtam a kollégának valami támpontot, hogy mivel lehet próbálkozni nem csak szekálom a többieket.
Mert szerintem a "mennyél fel a netre szeggyé le valami ilyen programot osz jóvan" segítség nem túl sokatmondó. Voltam már ilyen helyzetbe és tudom milyen rosszul tud esni ha nem érted mit is kelle csinálni. Ráadásul ha jól láttam az eredeti üzenetet felvető kolléga már másodjára kérdezett vissza.U.i.: Nem haragszok senkire, csak segíteni szeretnék.
-
tag
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem!
Tud valaki Pest belvárosában egy helyet, ahol olcsón lehet kapni CO érzékelőt/riasztót?
8.5k-ért találtam itt szállítással együtt, ennél hátha ki lehetne jönni olcsóbban.Köszönöm!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Blaze71
őstag
Jobb egérkatt a Sajátgép ikonra, aztán a menüből a kezelést választod. A megnyíló ablakban kiválasztod, hogy lemezkezelés és már partícionálhatsz is. Ráadásul van lehetőség a meglévő partíció zsugorítására, vagy kiterjesztésére is.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
turkf
csendes tag
válasz zsolesz010 #40453 üzenetére
Itt 4200 Ft
-
aero.
veterán
újraindítottam a gépet, és nincs net. a másik 3 gépen meg van, ez így van idestova 4 éve, szóval nem nyúlt bele senki. próbáltam alaplapi, meg pci kártyával is.
a win7en a hálózati ikon mellett nincs felkiáltójel ( olyankor szokott, ha nincs net ).ilyenkor mivan?
-
marsu
veterán
válasz Westnotebook #40452 üzenetére
Ha a táp jó, akkor nem fog kiégni a gép ...
Nagyon nagy gebasznak kell lenni ahhoz, hogy egy gép kiégjen. A jó táp azért szükséges, hogy megbizonyosodj arról hogy a gép működőképes maradt. Mert egy táp ha túlfeszültséget ad a lapnak, az képes kinyírni. Szerencsétlenebb esetben nem csak az alaplap, hanem a proci, memóriák és a VGA is meghalhat.
Célszerű egyesével tesztelni őket.
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
FRENK1988
veterán
válasz philoxenia #40457 üzenetére
hogyan lehet olyat szerezni?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
zsolesz010
senior tag
Szállítással együtt 5.5k-ból megvan, nagyon köszönöm!
Nem tudtam nem észrevenni a hasonlóságot az általad linkelt és általam linkelt cégek honlapjai között. Gyálon van mindkettejük telephelye is.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
turkf
csendes tag
válasz Blaze71 #40454 üzenetére
Ismerem a lemezkezelést, csak az úgytudom nem támogatja a "cserélhető meghajtókat"
De persze lehet, hogy tévedek.De amúgy más is hasonlót írt:
"[I]Csabee.
Winyó a dvd íróban?
töröld a partíciód, majd formázd le NTFS-re ezt akár win xp telepítő cd-vel is könnyedén megoldhatod!"[/I] -
Sanyabá
senior tag
A notebook-ról szeretnék filmet nézni az új Lcd tv-n,össze kötöttem de nincs kép pedig elsődlegesen van bejelölve a monitor.De ha újból bekapcsolom a gépet van kép.Valami tipp?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
tag
-
turkf
csendes tag
válasz zsolesz010 #40462 üzenetére
Szivesen!
Ugye-ugye!
Észnél kell lenni!Biztos a te linked "a méd in csájn" az enyém meg a "sok vól ócsó vót" nagyker forgalmazza
De amúgy a somogyis cuccokat legalább 6 cég árulja saját termékként.
-
turkf
csendes tag
válasz Blaze71 #40467 üzenetére
Én nem boldogultam vele csak ezt tudom. Elhiszem hogy jó is szép is, de nekem nem jön be mindenre. + a partició méretét hogy tudod növelni ezzel? Csak törlés és új létrehozásával nem?
A másik érdekessége hoyg pont multhéten jártam úgy 1 ilyen kártyával, hogy particionálás után semmit se tudok vele kezdeni. Annyira nem is érdekel, majd ha időm lesz ránézek hogy mi lehet a baja.+ Ha itt mindenki ilyen okos akkor miért nem írta már le korábban az eredeti kérdést feltevő kollégának? Itt valami szokás, hogy ha az ember segítő szándékkal valamit leír akkor azonnal lehurrogják? Miért nem lehett ezt már 1 nappal ezelőtt leírni az eredeti kérdés feltevőnek?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
40464-re plizzz
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
tomiika
tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a számítógépemet valahogyan rákötöm a házimozi erősítőre, csak azt nem tudom, hogy hogyan tegyem. A hangkártyán a szokásos 3db jack csatlakozó van, illetve digitális kimenet, a házimozi erősítőn pedig csak rca bemenet. Esetleg, ha valaki csinált hasonlót, vagy tudja hogyan lehetne ezt megoldani, akkor várom a tippeket
-
marsu
veterán
válasz tomiika #40474 üzenetére
Gondolom a házimozid 5.1 ...
A hangkártya is tudja az 5.1-et?
Mert ha a hangkártya zöld csatlakozójába bedugsz egy olyan kábelt aminek az egyik vége 2,5" jack a másik vége 2db RCA (jobb és bal oldal) akkor az erősítőn keresztül szólni fognak a hangszórók, de csak sztereóban ...
-
marsu
veterán
válasz tomiika #40477 üzenetére
Akkor a hangkártyádon lévő csatlakozókból Jack dugós - RCA-s kábelen keresztül csatornánként át lehet vinni a hangot az erősítőbe. Az erősítőn is van külön csatlakozó az első hangszóróknak, és külön a hátsó hangszóróknak, és külön a mélynyomónak?
-
lakatosturbo
aktív tag
Embrek a google chrome-ban hogy tudok kimenteni minden jelszavat meg könyvjelzót ha esetleg újrateszem a rendszert?
És hogy lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzőt?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
pincehely
addikt
válasz lakatosturbo #40479 üzenetére
Keresd ki az aplication data-ban a mappáját, odament mindent!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem elég egyszerű, de vicces kérdésem lenne, volt régen egy smileyom amit keresek, annyi volt hogy fekete fehér és egy kis csávó elkezdte a kezével majd a fejével szétverni a számítógépet és minden csupa vér lett aztán kezdődött előröl.
Nincs meg valakinek véletlen?
-
válasz Babetta-X #40481 üzenetére
Pl itt: http://winnerhun.uw.hu/
Kétféle változat is van.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
FRENK1988
veterán
válasz philoxenia #40473 üzenetére
Olyat nem lehet hogy Modi leszek és csendesen lemondok róla, hogy VIP legyek?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Blaze71
őstag
Nos, marhára egyszerű a dolog. Azért nem válaszolok valakinek xx napon, mert nem vagyok mindíg itt. Ha meg jövök, megnézem az utolsó 10-20, esetleg 30 hozzászólást és ha van mire válaszolni, akkor írok. Nem lehurrogás, hanem próbálok segíteni.
Más. A partíció méretét a partíció zsugorítása, illetve a partíció kiterjesztése menüpontok segítségével lehet változtatni. Tehát ha van mondjuk egy 4 GB-os SDHC kártyád, amire csináltál két 2 GB-os partíciót, akkor ezekkel a menükkel meg tudod változtatni a méretüket. Ergó lehet egy db 1 GB-os és egy db 3 GB-os partíciód. Bár ez a lehetőség lehet, hogy csak Vista alatt van meg és XP még nem tudja. Nekem Vista van a gépen és ezzel a meglévő partíciókat is át lehet méretezni. Csak előtte nem árt egy töredezettségmentesítés, mert ha valami a zsugorított partíció azon területén van, ami a kiterjesztetthez fog tartozni, az ugrik egyből. Na, erre már ráillik, hogy csak óvatosan.
-
Zenebohoc
tag
válasz Blaze71 #40454 üzenetére
Örülök, hogy ennyi Agyat megmozgatott kérdésem.
Annak már kevébé, hogy az indulatok is hangot kaptak.
Mindannyiótoknak köszönom a tippeket.Blaze71!
Neked válaszolok, mert innen indultam kérdésemmel, amit ajánlottál.
A leírásodban említett lehetőség nem aktív. Azzal indítottam a hsz-t, hogy ki tud tippet az aktiválásra. Onnan kanyarodtunk a particionáló progikhoz.
Féltem az adataimat. Hosszas lenne mindent kimenteni egy kártya miatt.
Ezért nem próbálkoztam particionálók telepítésvel.A jobb egérgomb stb tűnt a legegyszerűbbnek.
A GOND, hogy nem aktív a lehetőség!!!!!
Tök szabályos, munkahelyi XP-n nem. Gondoltam azért, hogy a pógár má nehogy belebarmoljon. Otthon a piszkált XP ugyanúgy tiltott, Legális Win7 u.a. a helyzet.TEHÁT tudsz-e valami beállítási lehetőséget, mely aktívvá teszi ez az utasítást?
Köszi előre is!
Míg pötyögtem soraimat, látam, hogy részben már válaszoltál.
Vista-d van, azzal nem próbáltam[ Szerkesztve ]
Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Segítsetek help!!
Most vettem egy 2443BW monitort, és a jobboldalán alul és felül egy barna folt van, olyan mintha mágneses lenne, és elég zavaró.
Szerintetek mi lehet a probléma????
Ez garancia?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
(Darkwood)
őstag
SSD tulajok: Nektek is van olyan, hogy egyszer csak lefagy az egész rendszer és lehet újraindítani, mert nem reagál semmire? Hetente egyszer-kétszer játssza el! Anno a Raptoromnál és a sima HDD-imnél nem volt ilyen!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Sziszifeca #40491 üzenetére
Amikor először bekapcsoltad már akkor is olyan volt?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sziszifeca
őstag
válasz (Darkwood) #40495 üzenetére
Most vettem 3 hónaposan, elvileg másnál nem volt ilyen. (azt mondja)
Most hogy beüzemeltem, az első bekapcs-nál már ilyen volt.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Blaze71
őstag
válasz Zenebohoc #40488 üzenetére
Nos, örülök, hogy előkerült az eredeti kérdés gazdája. Bocs, nem akartam sem indulatokat gerjeszteni, sem kioktatni. Tapasztalatom az, hogy legtöbbször a legegyszerűbb megoldás a legcélravezetőbb. Az is tapasztalatom, hogy azért kérdez valaki ezen fórum oldalain, mert nem tudja a megoldást. Sőt, sokszor jönnek ide olyanok érdeklődni, akkik a google-val találtak rá az oldalra, fingjuk nincs a Windows-ról, számítógépről, stb.. Nem ismerik sem az alpvető billentyűparancsokat, sem az ilyen egyszerű dolgokat, mint a jobb egérgombra megnyíló menü. Volt már úgy, hogy valakinek ez segített, mert megvette az új winyót, betette a gépbe, majd örült, hogy a gép felismerte, mert a post alatt megjelent. Csak azt nem tudta, hogy miért nem látja rögtön Windows alatt. Ilyenkor akármilyen blődli is annak, aki tudja, hogy mit kell csinálni, neki áldás, ha ezt a három kattintást elmagyarázzák neki. Mivel nem ismerlek benneteket, nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a lehetőségeket, igyekszem a legegyszerűbb, elvileg mindenki által elérhető megoldást javasolni. Hozzáteszem, hogy nem igazán szokásom a partíció méretén változtatni, mert eleve azért hozok létre egy partíciót, mert úgy gondolom, hogy szűkségem van rá. Viszont ezekkel a menüpontokkal találkoztam a lemezkezelőben és értelmezésem szerint ezek pont arra kínálnak megoldást, ami a Te problémád. Azt viszont már nem igazán tudom, hogy miért nem aktívak. Ötletem van, méghozzá az, hogy azért nem aktív, mert eleve egy partíciód van, ami elsődleges. Akkor van erre szerintem lehetőség, ha létrehozod a kiterjesztett partíciót és ezt csak akkor tudod megoldani, ha törlöd a jelenlegit, ami pedig adatmentéssel indulna. Összegezve nem biztos, hogy így megoldható.
-
(Darkwood)
őstag
válasz Sziszifeca #40496 üzenetére
Nem hinném, hogy azzal bármit is tudnál csinálni. Ez valószínűleg gari lesz! Egyébként mekkora foltokról van szó?
Mod: PH!-s tagtól vetted?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
GTA IV + Windows7 x64 valakinek valami tapasztalat? Mert nálam hibát észlel és kilép mikor elindítom szinte azonnal Vista SP1 kompatibilis módban is, esetleg valakinek vmi ötlet, hogy tudnám futtatni?
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest