Aktív témák
-
^^|CC|^^
tag
értem...
a BIOS beállításai akk is ugyanazok maradnak, ha újra telepítem a windows-t?
mer ha nem akk az ne mlehet mer már vagy 3x újra raktam és mindig ezt írja ki és csak vár és vár oszt nehezen de elindul...jah emg van még vmi olyasmi is ho mikor meg volt az XP-s logos betöltés utána még csinál egy szürke csíkos betöltést is... (de ez csak egy fél villanás...)
lehet ho ez semmi, csak gondoltam ezt is megmondom...Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
-
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy eddig nem igazán figyeltem de idle 72% a memóriakihasználtság 1G ramnál,ez normális vagy valami fut a háttérben? Win feladatkezelőjében nem látszik -
8nemesis8
veterán
válasz szakalistvan #39264 üzenetére
OS?
Win7 xp vista? -
Zoli1222
addikt
Van 1 IDE-s 80as hdd-m amin 2 partició van 20(win xp)/60. Erre akarok felrakni win7-et, de előtte újra szeretném particionálni 30/50-re. Hogy mindezt minden gond nélkül megcsináljam le akarom menteni az adatokat egy másik hdd-re, de az sata-s. A kérdés az, látni fogják egymást?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Egy AM3-as alaplapban 3 magos procival, mekkora sebességkülönbség vehető észre ha 1x2GB ram helyett 2x1GB megy benne dualban? Régebbi AMD-k konfigokban ha jól tudom a különbség 2-5%.
═════════════════════════════════════════
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Minap hoztak nekem 1 Hp pavilon dv5 ös laptopot.
Vista van rajta de a srác xp ét szeretne rátenni.
Gondolom a baj ott van hogy nem megy rá hogy a biosban át kellene álítani,mert most az infó vistát ír ki és hibát észlel ha xp lemez amikor telepítem.
Csak annyi lenne a kérdés hogyan tudnék belépni a bios ba?
Már mindent próbáltam F-12 del stb..
Gondolom valami csellel lehetne belépni de hogyan?
A választ előre is köszönöm.
-
8nemesis8
veterán
-
RootRulez
félisten
válasz 8nemesis8 #39273 üzenetére
A sors úgy hozta, hogy mikor AM3/ddr3-ra váltottam egy darab 2GB-os modult tudtam intézni és ez okból kifolyólag merült fel a kérdés, mert amennyire tudom eddig a dual channel módból inkább az inteles gép profitált, csak nem tudom, hogy AM3-nál változott-e ez a "+ 2-5%" gyorsulás, mert akkor valóban felesleges ezen rágódnom ...
-
RootRulez
félisten
válasz 8nemesis8 #39276 üzenetére
Erősen úgy fest, hogy az lesz. Ha csere, akkor is 2x2GB-ra... (mert ugye a dual channelnek meg nem mindegy, milyenek a ramok ) Bár ha mákos leszek, találok egy ugyanilyet, anno ez is párba volt, de egy volt tulaja, megpróbálta leszedni róla a hűtőbordát, csúnya vége lett
-
^^|CC|^^
tag
és még az az éjszakai bekapcsolás még nem szűnt meg...
este megint azt kellett tapasztalnom, ho ősök rohannak, ho megy a gép fiacskám...
pedig nincs se frissítés, se ütemezett feladat...egyedül az oldódott meg (és nagyon hálás is vagyok érte), hogy már nem ellenőrzi a mr-es winyómat... és nem kellett mindent kiírnom dvd-re...
Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
-
8nemesis8
veterán
válasz RootRulez #39277 üzenetére
Adj fel hirdetést, hátha van valakinek elfekvőben....
Egyébként már nem annyira rigolyásak a memóriák dual channelben ahogyan tapasztaltam.
pl.:notebookomban 667es samsung eredeti ram volt mellé vettem kingston 800MHzes ramot és tökéletesen futnak dual channelbe, tehát erről ennyi.
Lehet az AM3 kényesebb erre, de próba cseresznye.Tény, hogy hasonlóval járnál a legjobban.
Ősembert keresd meg. -
marsu
veterán
válasz ^^|CC|^^ #39278 üzenetére
Van a tápon áramtalanító kapcsoló?
A gép kikapcsolása után nyomd le azt is, akkor tuti nem fog bekapcsolni magától ...
Frissen telepített Windows is ugyanúgy bekapcsol?
Olyan topic van, hogy "Nem induló gépek topicja", de olyan nincs, hogy "Magától elinduló gépek topicja" ...
Elég érdekes géped van!
Press any key to continue ...
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Szünetmentes tápot akarok venni, de azt láttam a leírásánál, hogy Power provided 360 Watt/ 600 VA
A kérdésem az lenne hogy ez azt jelenti hogy az én 420 Wattos tápomat nem bírja el?További leírás itt: http://www.markit.eu/hu/hu/mge-o-p-s-ellipse-asr-600-ups/v2p275348c403
Segítsetek légyszi!!! Nem tudok angolul sem..:S
-
8nemesis8
veterán
-
-
marsu
veterán
-
^^|CC|^^
tag
értem...
az összes progit soroljam fel?
vista inspirat
total commander
camstudio
metacafe
gimp
fastston capture
vista rainbar
google earth
cabos
xfire
utorrent
nero 8
everest ultimate edition
daemon tools lite
poweriso
dextop 1.4
ccleaner
memory improv ultimate
memory booster gold
tunup ultilities 2008
advanced systemcare
foxit reader
adobe rader
dvdvideosoft free studio
bsplayer
freez 3gp video converter
winamp
itzunes
quicktime player
media player classic
vlc media player
local cooling
bt engine
winrar
avast[ Szerkesztve ]
Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest