- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
scu
tag
Srácok!
Lenne egy problémám. 2 napja van meg az új gépem, GA-EP45-DS3R lap, alaplapi hangkártya Realtek 889A codec. A gond az, hogy pl a gamekben ( fallout3, Far Cry2, ennyit próbáltam eddig) ha szemből beszél hozzám valaki, akkor szinte nem hallok semmit sem, ha oldal fordítok neki, akkor rendesen hallom a jobb vagy a bal hangyszóróból. Olyan, mintha azt hinné a hangkártya, hogy van center sugárzóm, pedig nincs is. Win-ben (XP) beállítottam stereo-ra a hangdalakat, de semmi változás.
Lécci segítsetek, mit lehet a gond.
Köszi
scu
-
-
csomesz95
csendes tag
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni hogy ha azt írja ki gépem bekapcsolásnál hogy lemezolvasási hiba történt akkor az merevlemez?Vagy mi lehet?Mert egy 10perc szenvedés után el lehet indítani.[ Szerkesztve ]
-
BlazR
tag
Muszáj leszek egy új hűtőt venni, mert oda rakni semmi nem tudok
Bundás: A memtest lefutott bootból, 2x hagytam hogy végigmenjen semmi hibba nem volt, de most olvasom hogy te 3-4x mondtad azért holnap azt is megnézem. Orthos-t meddig futtassam?
Mondom eddig (kb. 1hete, amióta visszajött gariból a vid.kártya) nem volt ilyen gondom, lehet, most hogy mindent max.-on tolok (FC2, HL2DM, Grid, Left4dead) azért adogatja a kék halált nagyon zavaró... kb. olyan 1-2 óra után történik mindez csakis játéknál.Van itthon egy irtó hangos 4cm 5000res fordulatú venti lehet feltolom
[ Szerkesztve ]
E
-
Szmuki
tag
Mitévő legyek? A PC-ém(XP sp3) nem ismeri fel a Nokia6300-at. Pedig más gépbe felismeri mint usb-hdd.Semmit nem dob fel. Mi tegyek?HELP?
''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
-
-
Szmuki
tag
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet venni vízlehúzót Pesten?
--- N/A ---
-
(Bundás)
addikt
1. Ha nagyon rendszeres a kék halál és kétszeri átfutásra sem dobott hibát, akkor azzal nem lehet gond.
2. Orthos-t, úgy 30-60 perc, közbe figyelni a hőmérséklet értékeket.
3. Házszellőzés van-e?
4. Plusz dugasz rajta van a kártyán?
5. 500 Wattos Chieftec van a gépben? PCI-ex-es dugóval vagy molex átalakítóval van a tápra kötve a videokártya. Utóbbi esetben próbáld, hogy csak a VGA legyen egy ágon, a többi eszközt másikra köss.Csabee.: lehet WC tartályra gondol.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Valaki nem tudna segíteni a problémámon mert nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb:
Sapphire 4850 Toxic (hőcsöves hűtésű)
XFX GT280 XXXNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Szmuki
tag
-
mg105
senior tag
-
MIFtIli
aktív tag
Van egy gép: asrock upgrade 880 alaplap, 2500+barton, 1gb ram...
Az usb nemigazán működik. Csak az egér. Pendrive, usb-s wifi nem. Bedugom elkezdt drivert keresni hozzá majd befagy.Volt már alaplap, memóra, táp, processor, oprendszer csere, de a hiba még mindig megvan.
Gyakorlatilag ami még nem volt cserélve az a vinyó..Most vista van fent, xp alatt sem ment a dolog.
Mi okozhatja ezt? Már nincs semmi ötletem..
-
kételkedem
addikt
válasz MIFtIli #23368 üzenetére
INNEN Töltsd le a legfrissebb biost, és chipset drivert, telepítsd. Ha továbbra is fenn áll a probléma, akkor sajnos lehet, hogy meghalt a lap ezen része.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlazR
tag
válasz (Bundás) #23363 üzenetére
1.: A kék halál rnedszeres ha játszok, nyugalmi állapotban teljesen hibátlanul működik a gép.
2.: Még folyamatban
3.: Igen van, 2 db - 12centis ventillátor (cooler master), + most egy 4 cm-s kis gagyiság, ami rettentő hangos.
4.: Plusz dugasz rajta van a videókártyán:6pines.
5.: Chieftec GPS 500 AB A, jelen esetben a tápról jövő 6pines ág van a videókártyára kötve(nem átalakított, és ide nincs más kötve).
Operációs rendszer: Win XP sp2Megpróbálkozok még azzal hogy a processzorhűtő ne a videókártya felé nézzen, hanem a memóriák felé. Azthisem ez lehetségses is( mármint az elforgatás).
[ Szerkesztve ]
E
-
BlazR
tag
Na lefutott az orthos. 50 percig ment, processzor hőmérséklet max. 63 fok, 38 az alaplapé (asus PC probe szerint). Nem jelzett semmilyen hibát, se kék halál se semmi. Kis hűtő rajta volt az északi hídon. Kézre meleg-forró de nem süt. Van itthon p4-es rézmagos hűtőborda, ha stabil rárakom a chipsetre azt. Ha nem itt van a gond, akkor már csak a videókártya és az alaplap lehet a bűnös.
E
-
MIFtIli
aktív tag
válasz kételkedem #23370 üzenetére
és ha alaplaphiba, akkor egy pci-os usb kártya megoldást jelent?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Klemens #23292 üzenetére
Értem.
De ha már itt tartunk, akkor elárulod, hogy miért nem akarod semmiképp sem áthelyezni a vinyót?
Valamint miért nem akarsz új házat venni? Vagy ez már nagyon szépen be van rendezve?Egyébként gondolj csak bele: így is-úgy is pénzt kell kiadnod, ha akarsz valami normális megoldást a kábelproblémára. Akkor már miért nem úgy adsz ki pénzt, hogy valami hosszú távra is hasznos dolgot veszel? De persze ha rövid távra tervezel, akkor érthető, csak bonyolultabb.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
whited
addikt
Hello
szétszedtem 1 7gigás fájlt 001-012ig és kicsomagoltam egy 001-st 006-ig
és most a 007-st de azt irja: nem találtam archivumokat a kiv fájlok és mappák közöttHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Chili7
őstag
Hello!
Most kezdek próbálkozni két monitoros megjelenítéssel, és az a kérdés merült fel, hogy a másodlados monitor kikapcsolása után, az addig ott megjelenített ablakokat hogyan lehetne az elsődleges monitoron használni? A tálcán látom, hogy nyitva van az alkalmazás, de akármit csinálok vele nem látom az elsődlegesen.
Vagy ha példáulegy excelt használtam a másodlagoson, akkor akármely más excel fájl megnyitását automatikusan a másodlagoson csinálja, ami mondjuk épp ki van kapcsolva.
Hogyan lehet ezeket a dolgokat testre szabni?
Köszi -
Qru
MODERÁTOR
Kéne nekem sürgősen (ma) vennem két WLN adaptert (usb-s), ami jó minőságű. Milyet tudtok ajánlni? Jah, olyan kéne ami linux kompatibilis...
#nincsbennetarcsi
-
rii
nagyúr
szarakszik a fényképezőm ... USB-n nem jön fel, win alatt abszolút nem, OS/X alatt meg csak azt látom, hogy látja, de nem jön fel.
kártyaolvasót szeretnék venni ... SD-hez, és csak ehhez.
tudtok ajánlani valami USB-s kütyüt ócsópézé?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
veterán
Sziasztok! Egy 160-as IDE-s winchesterről lenne szó, amit a régi gépből szerettem volna áttenni az újba. A BIOS-ban látszódik, viszont a Sajátgépben már nem. Mi lehet a probléma és hogyan lehetne megoldani?
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bumper
senior tag
[OFF]Sziasztok!
Tudom ez nagyon OFF de van egy problémám ami nagyon zavaró.
Új lakásba költöztem és a műanyag ablakpárkányon kopog az eső ami nagyon zavaró (főleg alvásnál).
Mit tegyek a párkányra hogy ne kopogjon az eső rajta?[/OFF]
-
Piku
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy Logitech G5-höz tudna valaki egy olyan softvert ajánlani, amiben makrót lehet rendelni az egér gombjához. (tudom, hogy a gyári progi kezel ilyet de csak egy bill. gomb lehetséges).
Előre is köszi!!
Piku
-
DiXoN008
tag
Hi all! Egy windows-t érintő problémám lenne, amit nem tudom hogy kéne megoldanom, gondoltam itt megkérdezem hátha valaki innen tud ötletet adni.
Két webkamerát kéne egyszerre kezelnem egy programban, de valahogy a windows nem akarja az igazat mert minkét webcamot a "0-ás helyre" teszi [link] , igazából nem is tudom mi ez a hely nemigazán értek a windows ezen részéhez, gondolom ez valami virtuális sín vagy nemtudom. Nem lehetne ezt valahogy regisztry-ben felülbírálni, hogy az egyik kamera az 1-es "helyen" legyen.
Ha valakinek van valami ötlete az szívesen venném és nagyon megköszönném! -
DiscoStu
csendes tag
hi
ha van egy alaplapom amiben van SATA1 (SATA150) vezérlö és esetleg olyan eszközt veszek ami már SATA300 szabvány akkor az fog müködni?
elöre is köszi.
-
zsolesz010
senior tag
válasz GrandeP #23393 üzenetére
Vagy ha herélt-jumperes vinyója van, mint pl. a Samsung F1-ek is, akkor egy SATAII-es lapon szoftveresen kell "butítani" SATAI-re a vinyót. Ehhez a Samsung honlapján megtalálható a szoftver.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Nem rég telepítettem windows-t és már vmi szarakszik..Amikor a betölt a op rendedszer,kiírja hogy nem találja a csrcs.exe fájlt..Vki hallott már erről?Mi a franc lehet ez?
-
Chili7
őstag
Berakom harmadjára is:
Hello!
Most kezdek próbálkozni két monitoros megjelenítéssel, és az a kérdés merült fel, hogy a másodlados monitor kikapcsolása után, az addig ott megjelenített ablakokat hogyan lehetne az elsődleges monitoron használni? A tálcán látom, hogy nyitva van az alkalmazás, de akármit csinálok vele nem látom az elsődlegesen.
Vagy ha példáulegy excelt használtam a másodlagoson, akkor akármely más excel fájl megnyitását automatikusan a másodlagoson csinálja, ami mondjuk épp ki van kapcsolva.
Hogyan lehet ezeket a dolgokat testre szabni?
Köszi -
AUDI RS6
csendes tag
sziasztok...azt szeretnem kerdezni,hogy egy 400w tap eleg a hd4830 kartyanak??
koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs