Aktív témák
-
-
total90
veterán
válasz zsolesz010 #23799 üzenetére
Örök hála a Striptease listáért
Hotmail...hát engem is kicsit idegesít....
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz GrandeP #23705 üzenetére
"Itt vagy javás probléma van"
Hogyha az, akkor mi oldja meg? És konkrétan milyen "javás probléma"?
"van fent egy progi amit reklámnak veszi az iwiwet.."
Nem tudok ilyenről.(#23711) total90: idézem magamat korábbról: "kitöröltem a cache-t, cookie-kat, temporary internet fájlokat".
Tehát az internetes szutykot már töröltem.
Java, Flash friss.(#23709) Tidus: remélem ezt a hozzászólásodat nem kell komolyan vennem...
Újratelepítés amiatt, mert egy oldal nem jelenik meg? Hát hogyne...
"jelezd a problémádat a gépháznak!" Hogy miről is beszélsz? Miért jelezném már az egyéni szociális problémámat az iwiwes oldal üzemeltetőinek? Nem csinálok magamból majmot, amikor rajtam kívül mindenkinek megy az oldal, nyilván nem ők tehetnek róla, hogy nálam valami gebasz van...Sk8erPeter
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problemam a gepemmel, hogy randomseruen ujraindul. Ujraindulasnal a bios-nal megall es irja, hogy szarul van beallitva F1, hogy csinaljam meg.
Ha a procit huzom, akkor kekhalallal indul ujra a gep, ha stock-on megy, akkor csak siman ujraindul es megall a bios-nal.
Nem huztam a procim, de most emiatt megprobaltam, de...
A config:
- asus p5k
- c2d e8400 @ stock
- 2x2 geil ultra 1066mhz @ stock
- saph. 4870 @ stock
- tap: saesonic ss12Igazabol en a tapra gyanakszom ( csak azt vettem hasznaltam, kb 1 eve, de eddig ilyen problemam nem volt ), de ti biztos jobban ertetek hozza.
Legyszi, valaki segitsen. -
Rivaul
addikt
Hy. Van itt egy laptop amin particion magic ezt írja ki: Partition table error #105 found.
Nem enged semmit csinálni vele wint nem lehet rá telepíteni... Bios felismeri a winyót benne de semmi más. Nem tudok vele mit kezdeni google nem ad választ. Valaki tudna segíteni?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nova001
senior tag
Hello
köv a gond...bekaptam egy adag spywaret...ujra raktam a wint minden jo volt...aztán mivel a többi meghajton is volt még igy ujra bekaptam és az Mbr szektor is virusos lett mindig kiirja minden meghajtora (de csak a boot mbr szektor trojais a fájlok nem)....ha formázom a winyot teljesen akkor ujra felépiti minden meghajtora az Mbr-t és akkor megszünik ez a gond ????
letöröl minden spywaret és virust ???
vagy van gyorsab megoldás is ?
köszi a gyors választ mert sos lenneüdv
-
Rivaul
addikt
Ezt már nem értem a régi winbe enged visszalépni de semmi diag program nem látja a winyót :S A hdd sentinel szerint semmi baja a winyónak. De se formázni se semmit nem enged rajta a gép :S
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
ToBeY
nagyúr
Ha van valakinek Connect3d 9600SE az el tudná küldeni nekem a gyári drivert?Mert a sima Catalyst nem megy fel valamiért....
-
Athanáz9
aktív tag
-
kételkedem
addikt
válasz nova001 #23820 üzenetére
Az összes meghajtót formáznod kellene. Formázás előtt mentsd el a fontos adatokat, azonban mentés előtt futtas vírus írtót, spyware és malware keresőket. Csak a tiszta fájlokat mentsd le, hiszen visszafertőzheted a rendszeredet.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
flash-
veterán
Üdv!
ez most tényleg nagyon fontos!
egy ismerősöm telefonon hívott hogy vannak dokumentumai,de msg lett a kiterjesztésük egy windows újrarakás után(én nem tudom mi történhetett,és sajnos telefonon nehéz segiteni)
de lényeg az hogy ezek szöveges dokumentumok,és msg lett a kieterjeszétsük,és nem tudja hogy mivel lehet ezeket megjeleniteni.(esetleg valahogy wordbe kéne konvertálni,nem tudom)próbálta társitani worddel wordpaddal de csak kockák jelentek megkérem segitsetek
-
kételkedem
addikt
válasz flash- #23825 üzenetére
Az msg-t az outlokkal tudja megnyitni. A mail kiterjesztése msg. Esetleg próbálja meg a kiterjesztést átírni doc-ra, bár ez nem biztos, hogy eredményre vezet.
A kérdés az, hogy win újratelepítéstől hogyan lett a szöveges dokumentum kiterjesztése msg[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
flash-
veterán
válasz kételkedem #23826 üzenetére
fogalmam sincs,nem valszinü hogy aki csinálta neki az ujratelepitést ,akkor az adatmentésnél valami konvertert használhatott...nemtudom
-
total90
veterán
válasz Sk8erPeter #23816 üzenetére
Értem,akkor próbáld meg azt,hogy kiüríted a Prefetch mappát ( C : Windows/Prefetch ).Ott is elraktározódhat ez-az...
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
nova001
senior tag
válasz kételkedem #23824 üzenetére
de ha ujra formázom a meghajtokat akkor letörli az mbr-t ?? szval kiirtja a virust ?
-
zsolesz010
senior tag
A 8.12-est próbáltad? Az az utolsó, ami a 9xxx szériát támogatja. 32bit XP, 32bit Vista
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
ToBeY
nagyúr
Most az a helyzet hogy minden fel van instalálva.De amikor betölt a win kikapcsol a monitor.No signal inputot ir ki a monitor.Ez mitől van?Talán túl nagy frissitést állít be?
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz nova001 #23832 üzenetére
XP lemezről bootolsz, mikor felkínálja a javítókonzolt, elindítod, és oda írod be.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23833 üzenetére
na igen azt mikor kinálja fel :S: ?
meg 2 vinyom van 3 particio összesen és mindegyik fertözött :
[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
Hali emberek.
Az történt a "gépemmel", hogy megszűnt a hang böngészők alatt. Pl.: youtube, indavideó mind néma, de film, zene, msn alól minden ok. Ott nincs gond. IE, FF alatt is. Tipp?
Xp sp3
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz nova001 #23834 üzenetére
Figyeld a kiírásokat a képernyő alján, ott lesz az Meg nem mondom neked, hány másodperc után dobja be.
"A merevlemez első fizikai szektorát nevezzük fő rendszertöltő rekordnak", így elvileg nem számít, hány partíciód van.
"MEGJEGYZÉS: Az fdisk /mbr parancs BIOS rendszerhívások segítségével csak a rendszermeghajtón (DISK-0) írja felül a fő rendszertöltő rekordot. Nem adhat meg más meghajtót a fdisk /mbr parancs számára, mint a DISK-0 meghajtót."
Ha ez így van, akkor meg egyszerre egy vinyót tegyél a gépbe, és úgy használd az FDISK/MBR parancsot(#23835) Yahhher Internetbeállítások alatt a Speciális fülön a Multimédia résznél van pipa a Hangok lejátszása a weboldalakon négyzetben?
[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
válasz zsolesz010 #23836 üzenetére
Az be van pipálva, de semmi.
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23836 üzenetére
megnyomom az f2t de semmi bejön a particionálo képernyö
semmi dos ablak nem lesz
-
beavis19
csendes tag
Lenne egy olyan problémám hogy egy Albatron 6600GT 3d-s alkalmazás közben drasztikusan túl melegszik és kifagy semmi tuning és a gyári ventillátor helyére is rálett kötve egy TT Volacnoról a ventilátor ami 5000en pörög és természetesen újra is lett pasztázva , Ati toolban a szőrös kocka kb 10mpig forog fagyás előtt, mi lehet a baj?
-
zsolesz010
senior tag
válasz Yahhher #23837 üzenetére
Nem raktál fel mostanában Flash player-t a böngészőkhöz?
(#23838) nova001 Nekem valami J betű rémlik a Javítókonzol elindításához.
Szerk.: (#23841) Klemens Minőségi driver(eke)t kaptál a gyártótól a laphoz
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz zsolesz010 #23797 üzenetére
Mind kilőve, semmi ilyet nem látnak.
Össz-vissz ilyen alap jellemzőke, hogy sorozatszám, pontos típus meg ilyenek."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23840 üzenetére
nyomkodok én mindent denm jön be semmi :S
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Összedugdostam az 5.1-es fülesem és a hátsó hangszórók nem szólnak Valahol le van tiltva vagy mi lehet a gond?
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23844 üzenetére
az irja érvénytelen parancs
xtem mert nem támogatja az fdisk parancsot
---
másik gépen a hiba:beirtam hogy fixboot erre most az a hiva üzit irja ki hogy ERROR LOADING OPRATION SYSTEM
most már ez is megahlt ha ez megoldható c formattal akkor nme gond...de a másik gépen még mindig ott a virus[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz nova001 #23845 üzenetére
Most akkor mégis elindult a Javítókonzol?
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23846 üzenetére
igen elindult és beitam az fdisk /mbr
és érvénytelen paracs azt irja ki
erre beirtam hogy fixboot és erre meg nem találja az op rendszert gondolom megsérült az mbr
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Ujabb gondom akadt.
Frissiteni akartam a P5K lapopomat Asus Update-el.
De 3szor elrontotta az EEPROM torlesenel es en kileptem belole.
Aztan a gep a szokasos modon ujraindult egyszer csak, viszont mar semmilyen kepet nem ad es folyton ujraindulgat es fekete kepernyo. Nezhetek masik lap utan? -
zsolesz010
senior tag
válasz nova001 #23847 üzenetére
fixboot-tal itt párban szokták ajánlani a fixmbr parancsot. Meg előtte egy alapos adatmentést is.
Nekem most esett le, hogy az általad először felhozott fdisk /mbr parancsot nem örökölte az XP
-
nova001
senior tag
válasz zsolesz010 #23849 üzenetére
akkor nem is tom beiirni a fdisk/mbr parancsot sehogy ? hogy irstam ki a dolgokat ?? formázam le ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest