Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Hólyagovics #52702 üzenetére

    A LAN-hoz, töltsd le az alaplap gyártó honlapjáról a hozzávaló drivert, telepíted és kész. (Előtte esetleg az alaplapi lapkakészlet telepítőjét is futtasd. Ez szokott lenni az inf. vagy chipset driver)

    (#52704) rupert Úgy gondolom ezt teljesen körüljártad. :R Esetleg egy jövőbeni frissítés megoldhatja vagy mégiscsak a pci-e csati lesz a ludas. Mármint, hogy ugye azon csatlakozóknak is van tűrésük és mondjuk az alaplapod ennek a tűrésnek minimumán van, a kártya tűrése meg a maximumán és a kettő különbsége adja a hibás működést. (Vagy visszatérnek a boldog 90'-es évek, mikor az alig létező fórumokat bújva szedegethettük össze az egymással kompatibilis hardvereket, hogy működjön is a gép összeépítés után.)

    (#52706) winfos SATA csatikat és minden slotot kitakarítottál. (Mondjuk ilyenkor gyakorlatilag darabjaira kell kapni, azaz mindent kicsupálni ami csak van és alaposan takarítani. Illetve az a "máris" lekapcsolás bőven sok idő némi zárlat kialakulásához. Tehát lehet ez maradandó hiba is.)

    (#52710) DPISTI00 Ez attól függ, miként volt beállítva előtte. Nem merül gyorsan az elem. (Teljes áramtalanítással is 1-2 évet ki kell bírjon.)

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák