Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G@bi90MR

    aktív tag

    Sziasztok!

    Grande Punto hangrendszer fejlesztésben kérném a tanácsotokat. Ami most van: elöl Kicx STC 6.2 komponens szett, hátul Macrom MOS5 hangszórók Macrom hangváltóval, Pioneer GM1004D erősítő RCA-val csatlakoztatva Renegade REN10KIT kábelkészlettel behúzva, Kenwood KMM-BT306 fejegység, ajtók és hátsó oldalpanel + csomagtartó STP Black Silver alubutyllal burkolva, műanyag panelok hátulján alubutyl csíkokban és tárt cellás hangszigetelő szivacs. Connects2 CAN-BUS kormányillesztő, Connects2 antenna erősítő.
    A gyári rendszerhez képest nagyon szépen szól, de hiányolom a mélyet, valamint a fejjel mai napig nem tudtam megbarátkozni és sok funkcióját ki se használom, állandóan állítgatom a zenékhez, csak gyújtáson működik, ellenben a gyári fejjel ami magától kikapcsolt gyújtás nélkül is 20 perc után.
    Amit szeretnék: ülés alatti mélynyomó 60 ezer Ft-ig, valamint szeretném visszapakolni a gyári fejegységet a szolgáltatásival együtt és kukázni a kormány adaptert, gyáriban ugye minden működik mindennel és a FIAT Blue&me is tökéletes volt számomra. Ezért arra gondoltam, hogy eladnám a fejegységet, illesztőt, erősítőt és vásárolnék a gyári fejhez egy DSP-s erősítőt, Axton-t, Pioneer DEQ-S1000A2 vagy alis Puzu-t nézegettem, 60-70 ezer Ft-ig. Ha jól értelmeztem ezek 4 csatornásak, a gyári kábelt használhatnám a hangszórókhoz viszont lenne rajta kimenet az aktív erősítőnek is.
    Ha összességében tudná azt a fajta hangminőséget, mint a mostani Kenwood fej, mélyek mélynyomóval megtámogatva, azonnal belevágnék.
    Mit gondoltok erről? Előrelépés vagy hátra?

    Előre is köszönöm! :R

    mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

Új hozzászólás Aktív témák