Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kigoi

    senior tag

    válasz kacsa7 #43473 üzenetére

    A legszomorúbb az egészben hogy én is akárkinek megmutatom a hangzást a teszt zene kb 10másodpercig megy mire rendre megszólalnak hogy hát de valami jó basszusos zene nincs?
    Kb mindenkit az érdekel hogy mennyire tud hangosan szólni,a legrosszabb meg hogy melóhelyen új embereknek még ők magyaráznak hogy hú olyan komoly cucc van a kocsiban leszakad a fejed,utána meg még én magyarázkodhatok hogy nem az a hangnyomásos ''hülyegyerek'' vagyok hanem én hangminőségre megyek csak mellette iszonyat hangos is tud lenni ha átállítom a vágást hogy ne üssem ki a szettet.

    Mondjuk nem vagyok annyira meglepve azzal kapcsolatban hogy a köztudatban az autóhifi egyenlő a nagy basszussal hiszen az utakon is ugye azokat a rendszereket lehet legjobban hallani.
    Na meg autóhifi talin is kb 75%-ban hangnyomásra épülő autók vannak. 15%-ban kb demo autók amiben van vagy 50 hangszóró meg 10kondi,a maradék 10%kb az SQ de ők meg nem ültetnek minden látogatót a sofőrülésbe és zárkóznak be hogy megmutassák az embereknek hogy ilyen is van.

    Én is emiatt nem megyek majd komolyabb rendezvényekre mert nem látványos a rendszerem és hangnyomásos autók mellett felesleges zenélnem mert totál elnyomnának.
    Mondjuk ma haladás lett látványra is mert bal ajtóm mélyközép hangszórója végre panelon kívül van.
    Magam csináltam,jó cumis meló volt.
    Holnap vár a másik oldal.

Új hozzászólás Aktív témák