- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pps1
senior tag
válasz PiciPeti #25655 üzenetére
Te próbáltad meg átkötni az erősítő rca kimenetéről a kábelt a másikba, de az nagyon halk volt?
Jó lenne, ha meglehetne valahol találni mindenkinek a beépített cuccát, mert ezek szerint nem jó a memóriám.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
prmcsk
addikt
válasz zetecR #25643 üzenetére
Én glicerinnel szoktam, de sokan szilikont használnak.
Vigyázat ! Nem fújjúk, mint állat, mert ami jó lehet a guminak, az nem jó a papírnak.
Hátulról kezdünk. Fültisztítóra keveset mártogat és nem áztatva kenünk és csak a gumira. Majd jöhet az eleje.
Ha spray: Fújunk kis pohárba és kenünk...
Szerk: Igen, érdemes. Kitolhatjuk vele az élettartamát és nem kell havonta...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
-
kavics325i
őstag
válasz Joe fiú #25662 üzenetére
És ha addig csak egy tekercsel használnád?Szrintem annak is elégnek kellene lennie.A dupla tekercs a nagy teljesítmény és a hő miatt van .
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #25663 üzenetére
Én nem tudom, nem volt még duplatekercses nyomóm, nem értek hozzá, azt mondod nyugodt szívvel használhatom egy tekercset hajtva is, nem lesz belőle később probléma?
-
Peti66
senior tag
válasz PiciPeti #25660 üzenetére
Szerintem nem lehet nagy gondja a predatornak.A bevezetőszál forrasztás lehet a gond a sarunál,mivel írod hogy a kosár fele
hajlítva ok Az Mx-et ne kínozd folyamatos rms180W-al.Ez, egy elméleti lehetőség.Függ attól milyenre van
hangolva a ládád,milyen kialakítású ill. milyen contexusban van az erősítővel.Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz Joe fiú #25664 üzenetére
Nálad is a bevezető szál problem lehet.Tessék már gyorskötövel rögzíteni nagy hajlítási sugárral a kosárhoz a hsz kábelt
és jóság lesz Ez, nem csak Neked szól....persze,ha mérve jó Tényleg, külön-külön próba megvolt
Az is lehet,hogy valamelyik bevezető "gityó húrra" ráver a membrán[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz Joe fiú #25668 üzenetére
Forraszokra is nézz rá és mozgasd meg.Ha szar valamelyik(átmeneti ellenállás) akkor is van ilyen hibajelenség Ja,és tényleg,amikor elkezd rezegni az egész,az addig f@szányosnak hitt és mért értékek borulnak.
Pont az átmeneti rossz kontakt miatt[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
prmcsk
addikt
válasz PiciPeti #25670 üzenetére
Elemmel próbáld ki:
Az elem egyik felét érintsd ahhoz a bevezető csatlakozóhoz, ami biztosan jó. Az elem másik felére rögzíts egy vékony, szigetelt vezetéket. A vezeték másik felét meg húzogasd a valszeg kontaktos bevezető szálon úgy, hogy a szál, membrán felőli tövétől kifelé haladj. Máris kiderül hol vagy kontaktos. Valszeg a bevezető csatlakozó forrasztásánál lesz a gond. Ha közben mozgatod a rossznak vélt bevezetőt, mégjobb...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz PiciPeti #25672 üzenetére
Az alul, az a membrán töve.
A bevezető szál itt megy be a dómsapka alá és ott belül van összeforrasztva, a sokkal vékonyabb és merevebb tekercsszál egyik végével...
"Csak" a dómsapkát (tekercset takaró "porvédőt" kell leszedni. Nem árt hozzá a szaki, hogy szép is, jó is legyen.
-
hramon94
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni új erősítő vásárlásával kapcsolatban.
Sokat olvasgattam a fórumot de nem találtam használható válaszokat hogy milyen márkájú erősítőt érdemes venni én ezeket néztem ki:Kicx RTS-4.60 29,900FT
Blaupunkt GTA 4 Special 22.900FTezekről mi a véleményetek? esetleg ebben az árkategóriában tudnátok mást ajánlani?
Előre is köszönöm.
-
-
Peti66
senior tag
válasz hramon94 #25675 üzenetére
Szia
Mit szeretnél róla hajtani,milyen elvárásaid vannak
Ebben az ár kategóriában nincsenek nagy szignifikáns eltérések.A Blau-nál az MkII végződésű a jobb.
Nekem ilyen Kickx-em nem volt,de amit tudok róla,hogy a Velas cég bele bújik meg benne asszem
Vc 4106 vagy 4306 már nem tudom pontosan
Ha jót és minőségit akarsz ebben az árban(igaz használt) akkor én vagy Dragstert vagy Crunch gtx-eket
néznék persze számtalan jó van még ezeken kívül isPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
borat26
aktív tag
Hali!
Szomszédomnak köszönhetően hibafelvételezés alá esett a Pio DEH 2200 UB-m. Árnyék fólia elolvadt egy helyen, a PAL010a-s végfok elfüstölt, és lehet, más probléma is van, de csak az után tudja megmondani, hogy a végfokot kiforrasztja a helyéről, mert végfok miatt sok ponton zárlatot mért.
Szóval asszem kukás a fejegység. Jelenleg egy Soní valami van bent, de csak audio lemezt játszik le. Kissé bosszantó.
Ennek kapcsán egy kérdés. Szerintetek milyen gyártmányban érdemes 2 pár rca-s + usb(esetleg hátsó) fejegységet keresgetni? A Pio-val meg voltam elégedve, de nem ragaszkodom hozzá.
Szóval tippeket várnék.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
hramon94
tag
válasz Peti66 #25678 üzenetére
Köszi a választ. Nagy elvárásom nincsen nem szeretnénk rá nagyon sokat költeni csak azért mégis legyen jobb hangzás a gyárinál de mégse szeretném a legrosszabbat megvenni ami létezik..majd egy első szettet és egy mélyládát akarok hajtani a közeljövőben most próbálok információkat gyűjteni mi merre hány méter
-
pps1
senior tag
Egy ilyen van a Carstyling apróban 38-ert. Erőben és minőségben is agyonveri Crunchot és társait.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
PiciPeti
őstag
Anno nagyon sok cuccot átnéztem, és ilyen árban (20e körül) nem találtam olyat, ami ennyire állítható.
Alul-felül áteresztő szűrő, állítható frekvenciákkal, mély-, magas kiemelés akár 12db-el. Működik 4/3/2 csatornásként is akár.
Nem találkoztam ennyire "komplex" cuccal, ennyiért. Persze nem egy high-end cucc, de sztem megéri az árát.Az a roki pont 3x annyi mint amiért én vettem a Crunch-ot... Persze valószínűleg 3x olyan jó is, de egy 20-30e-s fejegységgel, hasonló árú első szettel nem hiszem, hogy van rá szükség.
(Saját magamból kiindulva...)Amúgy nemrég volt fent egy 2 csatis ebből a szériából, 2x is felkerült, de mindkétszer lecsúsztam róla...
Valami 10enezerért...[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz PiciPeti #25686 üzenetére
Ha lehet én nem használom az erősítő hangváltóit. Manapság egy az alap kategóriásnál minimálisan magasabb fej tudja már ezeket, és az állításához nem kell mindig hátra futkosni a csomagtartóhoz.
-
-
kavics325i
őstag
válasz PiciPeti #25690 üzenetére
Én nem szoktam spórolni a kábelezéssel. Egyben sokba is kerülhet, de pont nem kell kiadni egyszerre. Úgyhogy azzal nem szabad spórolni kicsit sem. És hálás lesz...
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
borat26
aktív tag
Nos én használtan keresek fejegységet. Az általad ajánlott Clariont nem találok használtban.
Esetleg linkeket is szívesen fogadok, mit is lenne érdemes venni.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Peti66
senior tag
válasz kavics325i #25691 üzenetére
-
borat26
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a cd mechanika nélküli fejegységekkel kapcsolatban? Nekem lehet, ez lenne a jó megoldás, nem igazán hallgatok cd-t
Törvényszerű, hogy a 2 pár RCA kimenettel ellátott fejeken lehet vágni a frekiket?
Belépő szintű fejegységekből melyik márkákat ajánljátok?ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest