- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
válasz Greg Vinous #17099 üzenetére
Megnyugtatlak, ugyanaz a 8.1-es vezió,csak a "márkás" gyártók,pl még az MSI is
beletesznek valami kiegészítő opciót (pl. overclock progi,lásd MSI), és ezért önhatalmúan átszámozzák.Arra nem mernek vetemedni,hogy önálló fejlesztéssel beelőzzenek az ATI-nak."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
birooo
tag
Valakinek van tapasztalata erről: Powercolor 3870 512Mb PCS. Mennyire halk a hűtője?
-
Greg Vinous
tag
Így már mindent értek, köszönöm uraim!
No és még egy kérdés felmerült bennem. Gyorsan ki is próbáltam game-ben, aztán néztem, mennyire melegszik. 60° körüli érték normális ezeknél a kártyáknál, vagy sok? Nagy Asus venti van rajta...
-
Dr.Én
veterán
válasz Greg Vinous #17103 üzenetére
Hali
Nekem Gigabyte van rajta Zalman alcu hütövel és max 60C, de asszem az ASUS hütöje jobban lehüti mint az enyém.De a 60C is jo
WOT: kissio
-
Greg Vinous
tag
Na holnap fel is teszem a Crysis-t. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fut ezzel a karival. Bár tuti nem tudom majd fullon játszani, mert a moncsim 1680*1050-es és így az nagyon nagy felbontás lesz szvsz.
-
Anthony28
őstag
Mennyit is kapott a GX2 alapon QX9650-el? 14000p-ot? Nos....akkor ezt is meg lehet skubizni mint alap eredményt. Nesze neked GX2, mert ugye holnap jön az új driver is!
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Kucsek
aktív tag
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Májsztró
addikt
Üdv member ! mennyiért lehet egy ilyen szépséget a gépembe varázsolni ? Meg kíváncsi lennék ,hogy fogyasztásilag hogy áll ?!
-
Kucsek
aktív tag
8800 (G92) GTS SLI .Talán lehet következtetni az ellenfél tudására.
:[link]Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
netezos
csendes tag
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki segíteni, Gigabyte Ati Radeon HD3870- hez hol tudom letölteni a legujjabb drivert! Típus száma: GV-RX387512H-B
Előre is köszönöm -
Warbeast
tag
Na, mindentől függetlenül a HD 3870 BEST BUY a kategóriájában.....sztem.
X2 4000+@ 3Ghz, meg a hozzávaló kellemes kellékek mellett a kari közel 10k pontot hoz 3DMark 06-ban, amivel teljesen elégedett vok.
A hűtése nagyon erős (PowerColor OC 800/1200!!!), értem ezalatt 50-55 fokot....de kicsit hangos, ha nem szabályzod. 870/1260-on elszaladgál hiba és feszemelés nélkül. Bár az alapprogik (rivatuner, atitool, ati tray tools) érdekes dolgokat produkálnak néha...
Pölö:
tray tools csak a BIOS órajeleket veszi ki belőle, de a currentet nem ismeri fel.
Egyik sem kezeli a ventit ezen a karin.
tray tools meg atitool artifact scanningnél nem áll meg, ha már láthatóan hullik szét atomjaira -----ha valaki erre tud megoldást, szóljon.
Viszont catalyst overdrive az gyík mert 805/1205-nél megáll vele LoL---erre se took mit mondani!
Az imént próbáltam UT3-at 2048x1536-ban FULL FULL grafón, és szinte kiszaladt a monitorból, olyan sebességgel futott....crysis kicsit húzósabb, de a DX9+10es effektek amit rá lehet moddolni, 1280-ban élvezhetően megy, még az élsimítás sem fogja le annyira (annyira ), minden maxon....persze itt nem 40, hanem inkább 20-30 FPSekről beszélek, nagy csata közben azért 10 körülre is lekoppan, ha már 10en vannak körülöttem.... .
HL2 nem téma 2048-ban, minden szart ráaggatva sem
Keveset eszik, bár megint az OC edition miatt ez nem veszi le az órajeleit 2Dben.
Rövid véleményem ennyi.
Már most imádom!
45k pénzt a hülyének is megért.
Köszönöm ezúton is somyx-nak a karit!Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
netezos
csendes tag
válasz Warbeast #17116 üzenetére
Én is azért vettem hd 3870-et mert láttam mit tud, én tuning nélkül gyári hűtővel,cd driverrel nyomulok, Crysis fullon minimális akadással, de az lehet a lapom miatt is mert ezeréves ASrock ddr-rammal!! De most be akarok fektetni egy dual PCI-e lapba ami támogatja a Cross Fire-technológiát + még egy 3870 ráültetek, és ennyi!!
Egyébként mindenkinek melegen tudom ajánlani a 3870-et vagy a nagy tesóját az X2-őt, nem kell GT, GTS, és GTX-ben gondolkodni, felesleges, a paraméterek magukért beszélnek!! Persze pénztárca is kell hozzá!
Egyébként Geforce-ról váltottam!! -
Dubmaster
aktív tag
válasz Warbeast #17116 üzenetére
Nálam a Riva Tuner 2.06 tökéletesen kezeli a venti fordulat szabályzást!
a catalyst pedig auto tuningal 871/1361-re húzza, bár a memória órajel miatt nem stabil!
[ Szerkesztve ]
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Warbeast
tag
válasz Dubmaster #17119 üzenetére
Jaja, vágom...bár már kaptam választ a dologra...valszeg a háttérben az van, hogy nekem Overclocked PowerColor van, aminek fixre vannak lőve az órajelei, meg a ventije is...majd esetleg BIOS frissítés, de egyenlőre minek
Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz Kucsek #17113 üzenetére
Jah, csak két G92-es GTS kb 140-160K minőségtől függően, az X2 pedig 102-110K, így nemsokára akár CF-be is lehet kötni két X2-őt!
ésQ6600-zal 18K körül tud, pesrzse húzva, ahogy a GTS tesztben is van!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Satan_Claus
őstag
Csatlakoznék a klubhoz, de a t*k*m kivan már ettől a karitól. Gigabyte 3850 512 Zalman verzió.
Hát semmi nem jön össze. Ha elindítom a gépet, randomszerűen van kép vagy nincs. Tuti az alaplapi zavar be, de 8800GTS-nél nem volt ilyen.
Atitool nem megy, Rivatunerrel nem lehet a ventit állítani.
Catalyst Control Center hibaüzenetet dob, ha elindítom.
Mi a ****t csináljak?
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
sutyi^
senior tag
válasz Satan_Claus #17123 üzenetére
Elsődleges DVI-re dugtad a monitort?
Szerk.: CCC letöröl, .NET Framework felrak. Nem tudom melyik kell hozzá, mert nekem fent van mindegyik, asszem 2.0 v. 3.0, CCC visszarak, majd örül hogy megy.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Andrew_31
Modder
Ati ccc nekem is szorakozott, felraktam XP alá a vista 32bit-es verziot.
-
sutyi^
senior tag
válasz Satan_Claus #17126 üzenetére
Alaplapi le van tiltva vagy csak auto select?
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Warbeast
tag
válasz Satan_Claus #17126 üzenetére
Esetleg indításnál tápproblémák?
Simán lehet....Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
gombcomp
senior tag
válasz Anthony28 #17121 üzenetére
Két difit látok csak,hogy nálad Vista Ultimate (64 bit gondolom a 4 Giga RAM miatt) az oprendszer,és dupla a memória(mellesleg az enyém DDR3).
XP32 és 2 Giga nálam....Azért annyira nem kevés...a 8800GTX Ultra-biossal,ugyanezen a konfig alatt éppenhogy átesett a 12 ezren!
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
barni00
tag
Az normális, hogy sapphire 3870-es karinál alap 25%-os ventinél 92 C a 2D-s hőmérséklet?
Mennyin járatjátok alapjáraton?Hol? A nyúlon túl???? Nem! A nyúl az!!!
-
barni00
tag
Ja és a bios 0.67
Hol? A nyúlon túl???? Nem! A nyúl az!!!
-
helkis
veterán
válasz gombcomp #17132 üzenetére
szerintem reális alapon a 13k épp ma linkeltem ezt a veszprémi topicba:
mindegyik saját konfig: tuningal, stb..
Q6600+8800GTS640
E6750+HD3870ami nálad lehet, hogy alapon kevés a 2400Mhz.e a quadnak ahhoz, hogy a prociteszten hozzon pár pöttyöt.. nálam anno vizzel 6189p lett 4ghz.en a cpu-score 06-ban. xp alatt 2Gb rammal.. szóval tessék megcibálni azt a rendszert, sok van még abban!
lehet elmlkedni![ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
barni00
tag
2D-ben mennyi kéne legyen a core clock és memory clock? Kevesebb mint 3d-ben?
-
barni00
tag
Mi az a powerplay??
-
Satan_Claus
őstag
-
-
barni00
tag
Ja megvan. Hogyan lehet elérni, hogy a core clock visszaessen 300-ra? No tuning!!!
-
barni00
tag
Újraindítás segített.
Aki állított a rivatunerben ventillátor sebességet, annak visszaáll a powerplay 2d-ben?
Vagy ez a problma is megoldódik a 077-es biossal?
Légyszi dobjatok egy helyet ahol kimondottan sapphire 3870 (nem atomic) van bios.Hol? A nyúlon túl???? Nem! A nyúl az!!!
-
barni00
tag
De igen. Alapon ment 25%-on 300 Mhz-en. Majd felhúztam 40%-ra, még itt is tartotta a 300-at. Majd visszahúztam a csúszkán 25%-ra és megugrott 777-re. Jó mi?
-
japy
őstag
Help!! Valaki segítsen!! Az egyik barátom most vesz Shapire 3870-et. Ő a Full verziót kérte ami 4k-val többe kerül mint a Lite! És neki a kéket hozták ! Az a gond hogy a Lite verzió Kék hűtős és nem két slottos tehát a ház belsejébe fujja a levegőt! Tehát azzal különböztetik meg a full verziót hogy az Piros hűtős és két slottos?
[ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
bios frissitést
tápod milyen van?
full reinstall xp sp2
új driver
-
Dr.Én
veterán
Hali
A net Framework 2.0 csak akkor kell a gépre, ha fent van a CCC?(más progi használja ezt?)
Az ATT-hoz ugye nem kell? mert akkor leszedem.
WOT: kissio
-
MaSzKa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest