- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
gyerekek!
had dicsekedjek!
Elértem 3dmark2003-ban a 40ezret!!!!!!
3870forever -
-
Anthony28
őstag
Még mindig nem tudtam telepíteni...tehát az összeszemetelt Vista64 en néztem meg mit tud a 8.2 driver.Igaz ezek szintetikus tesztek,a VGA-t nem húztam, de lehet irányadó a játékok alatt nyújtott teljesítményt illetően is.Ha lesz időm telepíteni mindenképp megnézem játékok alatt is mert most annyira nagy a káosz a gépemben hogy a Crysis GPU teszt amikor az eredményt kellene összegeznie a végén már error-ozik!
1-2 irányadó 3dMark eredmény: [3d03 65317p]
[3d05 27242p]
[3d06 18344p]A 3d eredményhez hozzátartozik hogy 8.1-es driverrel 17030p környékét kaptam...fogalmam sincs mitől ugrott meg ennyire.Reméljük hogy az új drivertől, amit játékok alatt is kamatoztatni fog a szörny!
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
loree69
aktív tag
hali
ASUS HD3870driver mellete 8.4** sajátos számozás tudja a halál mit tartalmaz
mitrakjak fel EZT vagy szedjek le ujjabbat?
vagy tökmind1?loree
-
Hobbbyt
őstag
Hellósztok.
Nemigazából látok a neten semmiféle HD3870 tuning eredményeket.. csak hébe-hóba beiró forumtársat Deh sztetek egy PowerColor HD3870 PCS karinál a 867 gpu és 1252mh ram jónak számít? Persze Gyári hütővel..10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Anthony28
őstag
válasz FefeeX #17657 üzenetére
Ne csináld vazze, zavarba hozol! Sokba van a gépem, szóval ez az alap amit ennyiért tudnia kell. A lényeg az új driver potenciáljában keresendő hogy több mint 1k-val kaptam többet 06-ban.
P00By: Hétfőnél előbb nem tudom megvenni a 3870 CF-et!
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz Anthony28 #17661 üzenetére
Szép eredmény,kezdi megmutatni magát az x2 (ezt is írták a 8.2 r.notes-ban)
Nekem is ilyen proci kell!!!!(#17660) Hobbbyt
Nekem is ilyen karim van,de nem tom minek írtad,h gyári hűtővel..ennél csak a víz a jobb
Nekem ami minden mod nélkül atomstabil(krízis,stb..)az a 880/1280.
A pc 70-es pcs-s verzióiban alapból kicsit több a fesz ezért megy ennyire fel vmod nélkül.[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
bacsis
Közösségépítő
Szóval 4088pontot kaptam 03-ban
úgy hogy egy asus p5e lapom van benne pentium dual core e2180 3350mhz-re húzva 800as kingstone ramok, a vga pedig 910/1215mhz
a 06-ban pedig 11765 -
Hobbbyt
őstag
válasz Kelvin #17664 üzenetére
Áhhá Hát nemtom tény ,hogy hideg a gpu-m Zárt házban táp+1venti sok óra crysis után 54 fok... röhejesen hideg Csak nemtartozik a leghalkabb megoldások közé sztem.. Kicsit turbina hangja van.. bár a levegő is annak megfelelően szágud XD
Akkor még próbálgatom fejjebb mert ez az érték scak a hasamra csapva jött ki
Uh... a GPU-Z Neked is HIS-nek látja a gyártót? (vagy nemtom mi akar lenn az a Vendor)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Kelvin
őstag
válasz bacsis #17667 üzenetére
az a 910/××××kicsit sok játék alatt nem fog menni az tuti,hacsak nem vmoddolt a kártyád.
Szerintem a márk éppen lefutott...
szép eredmény,bár az sm2-3 részeredmény a lényeg(bár gondolom a procid 2900 körül kapott)[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Hobbbyt #17668 üzenetére
(bocsi már kicsúsztam a módosításból)
Az a vendor nálam is HIS (lehet rosszul azonosítja be a gpu-z)Mert más progi csak számot írAmúgy nem is a venti a hangos,hanem a levegő ahogy átmegy a bordákon.Láttam pár jó megoldást,h csönd legyen.Én is megcsinálom...idővel[ Szerkesztve ]
-
loree69
aktív tag
na akkor valyon melyik drivert használjam az eredeti asus 8.4...
vagy tölcsem le a legujjabbat vagy vamalami egyéb?loree
-
athomi
veterán
Hello!
Alapon használom, a kártya tegnap óta van meg, tuningot még nem néztem. Eredeti bios-al megy a VGA. Nem tudom neked miért magasabbak az értékek. Játékok alatt 49°C a max. rivatuner szerint. Egyedül az atitool szörös kockája képes 59-60°C-ig felnyomni a hőmérsékletet. Lehet jobban szellőzne a házam?
A házam oldalán van egy 4cm-es venti ami hűti a HDD-t, így itt és a procival szemben a ház oldalán áramlik be levegő. A procihűtőm (ami a te volt Zalman 9500-od) tereli a levegőt a ház hátulja fele ahol az távozik. Magyarul semmi extrém házhűtés terén, ráadásul mindez mATX-es házban.
Tuningban a tied mennyit megy? Neked is Qimonda ramok vannak rajta?
Szívesen![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz athomi #17673 üzenetére
Hmm a 9500... akkor azért volt olyan érzésem, hogy beszélgettünk már valahol/valamikor.
Ja, hogy csak 1 napos a kártyád, akkor nem szóltam. A hőmérsékleteket RivaTunerrel monitorozva nézed?
Még én is alapon nyomom, de épp az imént tettem rá Zalman ramsüniket, kezdődhet a nyúzása. Egyszer a CCC-vel elment 718/998 -ig, de ott megáll mindig, elöző tulaj szerint 735/1010 a vége. Innen kiindulva, kzdem majd a húzását de RT-vel.
Igen, nekem is 10ns Quimonda ramok vannak, hozzák is az 1000MHz-et szépen.nofene
-
dokar
addikt
nyers DX10 erő
extra - SEXRay
-
Anthony28
őstag
válasz theniel #17682 üzenetére
Ha a Crysis a szempont ebben az esetben ne cserélj. Akkor inkább a G92 GTS.
DeSanto: Köszi a linket.Van itt sok demo...de az elsőt töltöm.Ruby: Whiteout.... ez mit csinál egyébként?Ez egy teszt? FPS méréssel?
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
-
Skipqer
tag
válasz Speed® #17617 üzenetére
Erre a célra volt bent eredetileg elöl egy 14cm-es 1000rpm és hátul egy 12-es 1300rpm venti, amiket ma lecseréltem elöl egy 12cm-es 600-as és hátul egy 12-es 800-asra + vissza vettem a proci hűtőt 400rpm-re, így sikerült elérni bent a 35fokos levegő hőmérsékleti maximumot, passzív táp mellett. Ha ebben bármi megfő akkor akkor az már eleve rossz volt... Kell a jó ház, jó ventik, meg jó kábelezés és nincs itt gond, egyszerűen nincs hangja a gépnek.
-
Anthony28
őstag
Sajnos a global illumination nem indul... viszont lefuttattam ezt a FurRenderingBenchmark-ot :
[ Score: 3014 o3Marks ] - Time=60 sec
Window Params: 1680x1050 - MSAA: 0X
FPS Min:32 FPS Max:64 FPS Avg:50Ez jónak számít?
-
MaSzKa
senior tag
állítólag február 20-án jön az új 3dmark vantage
valószínűleg alul lesznek pontozva az AMD/ATI vga-k
-
creed13
tag
Hellosztok!
Volna egy kis gondom, ugyanis ma vettem egy 3870-es karit /Powercolor/.A mag vízzel van hűtve a kari többi részét egy 8cm-es venti hűti.A gond az, hogyha elkezdek játszani, akkor van olyan, hogy 2 perc, de olyan is, hogy 30 perc után megtérdel a gép /és nem minden játéknál fagy/.De nem egyszerűen, a képernyő elsötétül, a hang teljesen szétesik és a hangfalak elkezdenek sípolni.Ezután resetelnem kell, mert nem hagyja abba.A kártya alap kiadás és én sem húzom.Valaki találkozott már ilyennel vagy járt már hasonlóan? KösziHa én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest