- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz schwartz #16387 üzenetére
Tudom hogy 16x és 4x de az úgy nagyon gyér? Mert az újak meg 8x és 8x os kiosztásban vannak az sokkal jobb?(meg amugy is ugy akarom hogy szép apránként vanni a cuccokat proc,vga,deszka-azért ilyen sorrendbe akarom mert ha minden igaz ez a deszka mindet kezelné)
oliba:nice
[ Szerkesztve ]
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
horvathkrisz
addikt
Srácok!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne:
mivel ezelőtt 9800 Pro volt az utolsó ATI kártyám, nem tudom hogy lehet minden 3D alkalmazás alatt fix 75Hz-re kényszeríteni a képfrissítést? -
aya
addikt
válasz horvathkrisz #16402 üzenetére
Játékok alatt lehet állitani, nekem idáig minden 75hz-n ment.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
oliba
őstag
válasz horvathkrisz #16399 üzenetére
Köszi szépen. Bár már oda a 3 év gari, de nagyon nem érdekel
-
kocian
csendes tag
Valakinek Fut a Cs 1.6 az új karikon, ha igen milyen Driverrel?
-
_Toka_
senior tag
válasz horvathkrisz #16402 üzenetére
Valamikor volt egy HZTool nevű progi, de sajna úgy látom, abbahagyták a fejlesztését. Rá gondolok.
Ha valaki tudna az utóéletéről, én is szívesen venném.Mondjuk, tulképp újabban én se próbáltam, az is lehet, hogy ma is megy. Egy próbát megérne... Holnap megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
A referencia VRM és Ram értékek fokba menyni? Ha magas a VRM, akkor adhatok majd neki még feszt. Szerintem így is alul van feszelve a karim, mert ahogyan hallottam mindeki 700-ig tudta húzni CCC-be, de nekem 700-on akkora fagyás lett. A hőmérséklet mindenkinek 90-95 fok, nekem meg 85 volt gyári hűtéssel szőrös fánknál
-
Templomegere
senior tag
Hali !
Srácok hol kapok jó hűtést 4850-re és milyet ?
-
whited
addikt
válasz Templomegere #16412 üzenetére
hy
nekem xigmatek battle axe van és az 37fokosan tartja minden körülmény közöttHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Skizz
addikt
válasz Templomegere #16412 üzenetére
Arctic Cooling Accelero S1 - 4k
Thermaltake BGA sünicsomag - 1kpcgear.hu
-
HarryPotter
őstag
srácok!
cata 8.7-el a 3dmark vantage eredményem leesett 7700-ról 7300-ra
Másnál nem fordult ilyen elő? (a 3dmark 06-ban ugyanaz maradt az eredmény).más: a 4870-et nálam egy corsair vx 450 szolgálja ki, és nincs probléma.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
válasz HarryPotter #16415 üzenetére
módosítok: most 7779 pont a vantage-ban. Akkor most hogy is van ez? ilyen nagy differencia van a vantage eredményekben
[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
PPSH
őstag
hi.AC S1-hez jar valami amit tudok tenni a ramokra,PWM-re stb?vagy kulon kell hozza szerezni?es ugye akkor ramegy 2db 120-as venti igaz?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Chalez
őstag
válasz HarryPotter #16415 üzenetére
Nekem is Corsair VX450 szolgálja a 4870-et, plusz még a szolidan tuningolt q6600-amat...
-
aya
addikt
Ahogy sokan irjátok, köztük én is böven elég a 450w is a 48xx sorozathoz.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
TTomax
félisten
A rev2-ben csak RAM borda van PWM nincs 2db 120-as lelog rola kb 2-3cm-t kicsit nehezkes rarakni,2X92 csont nelkul ramegy vagy 1X120 de jo minosegu pl revoltec vagy noctua boven eleg.
A tapkerdeshez...a 4850CF meg 4ghz-re huzott E8400-re azert a HX520 mar szepen melegszik...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Egzee
őstag
Még a Radikalmod 2008-as gépében is 4850 lesz! )
-
Razermazer
őstag
sziasztok srácok
Egy kérdésem lenne de lehet hogy egy egyszerű megoldás lesz rá. Többen írtátok hogy megfagy a gép a catalysttól nekem a 8.7-es-től fagyott meg vinyó leáll se egér se billenytű. Mondom jólvan akkor leveszem driver cleanerrel letisztítottam. Felteszem a 8.6-ot hát avval is most egy órája megfagyott a rendszer. Lehet hogy nem a catalyst a hibás? nem sűrűn csinálja hanem néha néha hétfőtől eddig kétszer. De az is lehet hogy semmi hibája hanem a memóriáim kezdenek gajra menni lefuttatok egy memtesztet majd. De ez csak az új kártya óta van, de az is lehet hogy a kártya a hibás, eddig semmi probléma nem volt az 1950pro-val. Amióta bentvan a 4870-es azóta gond ez, a dvd lejátszás is befagyott egyszer emiatt. Segítségeteket várom mert holnapig van gari csere a kártyára.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Egzee
őstag
rohadt életbe igazán adhattak volna vmi játékot a karihoz, mert szét unom az agyam legalább egy rubik kockát XD
-
Seelaard
tag
Az új 4850-nel fagy a gépem 3d alatt. Ezelőtt semmi baja nem volt. Felraktam a 8.7-es drivert, majd a hotfixet hozzá.
Valami ötlet?Szilárd
-
munky
őstag
válasz Razermazer #16425 üzenetére
Tápod milyen?
-
-
Seelaard
tag
-
Razermazer
őstag
válasz Seelaard #16442 üzenetére
az enyém Gainward nagyot csalódok ha a kártya a hibás mert a gainward jó gyártó bár eza széria referencia tehát semmi beleszólása nincsen. Nem hiszem számtech ismerősömnél volt egy teljes napig ment rajta minden semmi probléma nem volt nála bár ő is panaszkodott a 8.7-es catalystra. Már van egy érzésem, hogy táp lesz itt a gond most memória tesztnél is csak úgy ciripel na szép.
[ Szerkesztve ]
-
Seelaard
tag
válasz Razermazer #16443 üzenetére
Átrakom majd egy másik gépbe, hogy kiderítsem, valami kompatibilitási probláma van-e?
Szilárd
-
Razermazer
őstag
válasz Seelaard #16444 üzenetére
szerintem itt az atival van a baj túl friss kártya nem éppen megflelő driver hozzá, és a számítástechikában annyi baj fordul elő ahány gép van. De én vágom is a szunyát befelé szép estét meglátjuk mi lesz a memória tesztelés eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
mikor leindítóm a gépet minden jó van kép meg minden de mihelyt az jönne hogy a felhasználónevemre kattintcsak csak sötét képernyő fogad, a monitor led-je zöld tehát kap jelet.8.7-es catalyst van fent, valakinél hasonló eset?
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nekem az alant látható konfigon még nem tapasztaltam fagyást, se game se tesztek alatt, 8.7-van fenn nekem is. Proci is húzva, táp se brutál...S Gainward van nekem is..
Bár a 8800GT Gainward-al úgy jártam, hogy az első amit vettem, meg se nyikkant, garcsere....tehát lehet ki is kell fogni?!
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest