Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz rup1u5 #15498 üzenetére
Nincs mit, én is jobban szeretem az imageshack-et.
18 kis borda jár hozzá, 1 híján mindet felhasználtam.
A FET-ek nem melegszenek vészesen, bár nekem kap áramlatot egy 12 centis ventitől, ami feléjük fúj, igaz, nem sokat.
Pasztának azt használtam, amit adtak a Chillához, egy sima szilikonpaszta.MOD: Na, a nyúlkálás közben le is vertem az egyiket, úgyhogy most kikapcs.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz tibz03 #15492 üzenetére
Bakker, én abban voltam, hogy S1-et teszel rá. Ha tudom, hogy Chillát, akkor tudtam volna küldeni a FET-ekre szabott bordát. Mert van egy készletem, de az S1 alá nem fér be!
Mod: a Chillához olyan sok RAM bordát adtak?!
A chipeket bizony alaposan le kell mosni, tapasztalat szerint többször is(én izopropil alkohollal szoktam), hogy a gyári zsíros, nyálkás tapasz maradványai lejöjjenek. S úgy szoktam felnyomni őket, hogy vmi rongyot teszek rájuk, hogy ne szúrják a kezem, s a túloldalon kitámasztom a másik kezemmel, s jó erősen megnyomom.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Danecay
addikt
válasz tibz03 #15505 üzenetére
Köszi a választ és mindenki másnak is. A kérdés azért merült fel bennem, mert volt egy teszt amiben szerepelt egy 4850-es Sapphire és egy ugyan ilyen Club3D és a Club3D egy pár FPS-el többnyire mindig elmaradt a Sapphire-től. Egyébként a gyártók által módosított kártyák, (pl. gondolok a hűtésre) mikorra várhatóak kb.?
-
tibz03
őstag
válasz forceberg #15508 üzenetére
Ez a két borda esett le, nem valami nagy felületre tapadnak, gondolom, ezért.
De, mint a képen is látható, leszedtem a gyári hűtőről azt a ragadós szalagot, és azzal rögzítettem fel a FET-ekre a bordákat. Remélem, így már jó lesz.
-
-
Dare2Live
félisten
4850 venti vezélrésöről vkinek vmi infója?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tibz03
őstag
Hmm... ez így nem lesz jó: megint lepottyant egy borda. Valamit ki kell találnom.
-
HSM
félisten
válasz skyboi #15456 üzenetére
Szívesen!
Amúgy 3Dmark alatt néhány tesztben csak a VGA, néhány tesztben csak a proci van megizzasztva, tehát egyszerre sose mindkettőm, pedig pont olyankor van a gond, pl bizonyos játékok alatt.... (Esetleg ki lehet okosítani valami furmark+prime95 tesztet vagy hasonlót, de az se az igazi....) Erre a melóra a 3Dmark nem alkalmas... (Esetleg lehetne keresni valami tesztet, ami mind2 egységet terheli, talán crysis bencs, mixed CPU/GPU....)[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Tervezem valamelyik videókari megvételét mert a jövőben szeretnék egy 22"-24" -os wide moncsit, Játékokra, filmekre...
Melyik kártyát vegyem meg szerintetek, 4850 v. 4870 ?Nagy felbontásra gondolom elkél a 4870, csábító a GDDR5 illetve a jobb ref. hűtés.
E felé hajlok, de a 4850 ár/érték aránya elég komoly.
Egyszóval nemtudom, h. megvegyem e a 4870-et vagy inkább legyen 4850 a maradékot meg tegyem félre moncsira ami kb. sztem még fél év... -
cizoe
őstag
Ha még fél év akkor 4870... Szerintem. Addig tán ideérnek az 1gigások, nagyfelbontáshoz a legideálisabb, bár az 512-ből is nehezen fogy ki a kicsike (lásd ph teszt). Szoval a lényeg hogy fél év múlva 4850árán kapod a 4870et.
mod: Ja akkor nemtudom. 4850 párti vagyok. Valahogy többet vártam a 70estől. Nademajd az r700.
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Ti melyik 8.7-est használjátok?
a magyar külön szedhetőt vagy az angol egybent? -
cizoe
őstag
válasz horvathkrisz #15528 üzenetére
Én az angol ccc-s packot. Magyartól az isten óvjon.
-
veterán
válasz horvathkrisz #15528 üzenetére
Teljesen mindegy, mert csak a CCC lesz magyar, a driver nem. Azon meg ne nyissunk megint offversenyt, miért mindegy, hogy melyik nyelv, mert funkcionalitásban teljesen ugyanaz, mint az angol. Teljesítményben és használatban nincs különbség.
Mod: gondolod,hogy a gonosz magyar ccc miatt nem tudod húzni?
[ Szerkesztve ]
-
theooracy
aktív tag
400 w-os FSP Zen-re rá merjem kötni a 4870-est? Core 2 Duo E 8400 a proci, semmi tuning.
-
kocian
csendes tag
33%-ig nem is hangosodik a Ventrije de 48 C-n tartja!!!
-
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
válasz stevve #15537 üzenetére
Nem átalakítóval kapja, viszont olyat csinál, hogy ha felkapcsolom az UV-csöveket, akkor puff, lekapcsol a gép. Ha kikapcsolt állapotban kapcsolom fel az csöveket, és utána kapcsolom be a gépet, akkor nincs ilyen gond. Ez az új VGA óta van, ezért gondoltam/gondolom, hogy valami nem jól van bekötve.
-
-
veterán
válasz tibz03 #15542 üzenetére
Jó az, csak egyszerre sokat vesz fel a neon bekapcsoláskor és gondolom, a régi VGA sem evett ennyit. Kis tüskét kap, lehet, hogy a védelem csinálja. Annyira nem vagyok szakértő, de erre tudok gondolni. Ez olyan, mint régen, amikor egy számgépterermben nem lehetett egyszerre indítani 20 gépet, mert leütötte a biztosítékot
-
tibz03
őstag
Fúú, itt valami nagyon nem oké. 5 másodperc szőrös fánk - nézzétek a hőfokokat! Ez amiatt a ragacsos izé miatt van, az nem adja át rendesen a hőt?
steeve: Értem, akkor oké.
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz horvathkrisz #15547 üzenetére
Én se tudom, mi a 120 fok, de eddig k*rvára nem volt ilyen magas.
steeve: Mindegy, mire való, ha eddig meg se közelítette ezt az értéket. A hűtők jól rajta vannak, de ahogy írtam, mivel nem voltak hajlandóak fent maradni, ezért közéjük iktattam a gyári hűtőn lévő ragacsos lapkákat. Úgy látom, nem volt valami jó ötlet.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest