- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz Johnny Cage #16751 üzenetére
Nekem akkor sípol (alig hallhatóan), ha 7-800fps fölött vagy (Crysis introk pl.).
-
tibz03
őstag
Én tudom, miről beszélsz, nekem a régebbi X1950 Pro-m csinált ilyet weboldalak görgetésénél... De nem mindig.
-
-
tibz03
őstag
Egyébként ez a lakkozós téma engem is érdekel, mivel már úgy sincs gari a kártyámon, szerintem bevállalnám, ha nem vészes. Valaki esetleg tud segíteni?
-
TTomax
félisten
válasz poli27 #16758 üzenetére
Nekem nincs quadom,de nekem is 4850CF-em van E8400-el P45-ben de amint a masodik 4850-et beleraktam rögtön izzadni kezdett a Corsair HX520,nem is akárhogyan.Nem vagyok benne biztos,hogy egy yorkfieldet belerakhatok gond néljul föleg rángatva...
(#16760) poli27
Attól az igen kemény terheléstöl amit a masodik radeon ad neki..de elég egyszerü a képlet.Probáld ki egyenkét a radeonokat....a monitoroddal elégedett vagy???[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nepszter1
addikt
Látátok már? gondolom igen de azé belinkelem
-
$p@rr0w
őstag
Görgetésnél nálam is sípol néha, és nem ACDSee-ben (nem használom), pedig nem HD4850-em van, de jövő szerdától már az lesz majd meglátom akkor is sípol-e...?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-
tibz03
őstag
válasz horvathkrisz #16768 üzenetére
Szétbarmoltam a gyári hűtést.
DroneZ^: Gyanús, hogy de.
[ Szerkesztve ]
-
rammstein88
csendes tag
Hali, az mitől van hogy az asus smart doctor a memóriáról nem ir adatot pl. hőfokot sem 4870-esen ?
-
MmDorian
őstag
Mileyn hűtőt érdemes venni 4850re ?
Árban ne mennyünk a csillagos ég felé, de megbízható és nagy teljesítményű legyen -
Skizz
addikt
válasz MmDorian #16772 üzenetére
Accelero S1 - 4k
Thermaltake réz sünicsomag a fetekre - 1,2k
Meg valamilyen 12-es venti, akár leszabályozva. -
TTomax
félisten
válasz MmDorian #16778 üzenetére
Nekem ilyen venti van rajta,a 14 C fok ne tévesszen meg mert azt a passzivhoz képest értik. Ilyet CSAK akkor vegyél ha CF-et tervezel mert ez befér és még jo is.Ha nem akkor vegyél egy Revoltec, Noctua,Ac, 12-es ventit... az profibban hüt...
Sima S1-et ne vegyél az gyenge... S1 rev2 az négy heatpipe-os a sima meg csak kettö....az S2-t nem ismerem....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Azt azért nem mondanám,ezek elég csendesek nem pörögnek butára...viszont egy 12es jobban hüt...csak CF-be nem fér el....
Csak mert látom P45-ös lapja van,és ha esetleg akar még egy 4850-et akkor a 12 ventitöl bucsuzni kell...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz MmDorian #16783 üzenetére
Ezt rakd rá ha jo 12-es ventit akarsz ami csendes is,ha CF-et akkor meg amit linkeltél...
Ez mehetett volna MOD-ba is...elnézést...
(#16786) MmDorian
Nem,még processzorhütöre is ezt szoktuk rakni,az egyik legjobb,legycsendesebb 12-es venti... mondjuk ha a hang nem számit annyira akkor fele árban van másik 12-es is...[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz TTomax #16784 üzenetére
Lehet, hogy nem pörögnek sokat, de a két venti így is terheli egymást. A fetek/ramok hűtésének hatásfoka magasabb egy darab, akár 8 centis venti esetén is. Az persze nyilvánvaló, hogy a bordát jobban hűti két darab 8-as.
#16785: Pszt... Nyugdíjasnál egy ezressel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
schwartz
addikt
válasz MmDorian #16786 üzenetére
En most is azt javaslom, egyelore hagyd a hutes cseret. Rakd ossze a gepet, hasznald majd ha keves lesz a kartya es tuningra lesz szukseg...eladod es veszel valami mast. Halal komolyan mondtam. Ha pontvadaszni akarsz, akkor mas kerdes...ott kotelezo a hutocsere, volt-mod, vizhutes, majd szarazjeg. aztan johet a kompresszor, majd parszaz liter LN2. Stb.
If he dies, he dies.
-
Egzee
őstag
Nézegettem mien sokan panaxanak a cicergésre... Nekem semmi sincs... Próbáltatok már pherit karikát húzni a kábelekre???
Hűtésnél gondolkodom vmi barkácson... a tetőt szépen le, és 2db 12-es felé...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Ha 1 gpu van benne az is sípol....,lehúztam az alaplapi hangszórót és úgyis sípol
-
Skizz
addikt
válasz TTomax #16791 üzenetére
Nem... az összes S1 4 hőcsöves. Csupán a rev.2 felfogatása univerzális, kétféle lyuktávval rendelkező NYÁK-ra is felmegy, valamint adnak hozzá négy távtartót, vagy mit, mely a lesarkazástól véd.
Egzee: lépj be valami játék introjába, ahol rengeteg (800+) fps-ed van. Pl.: Crysis introk. Ott neked is fog sípolni, bár nagyon halkan, de fog.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Valakinek van valami ötlete mitől sípol?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs