- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nagy Matrox topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
őstag
Mi a helyezet a fehér pöttyökkel? Ati visszajelezte már hogy dolgoznak rajta, lesz rá megoldás? Köszi! (Tegnap rendeltem meg a Giga 4850emet és egy kicsit parázok...)
-
PPSH
őstag
na.ugy nez ki hogy lesz egy Gainward HD4870-esem ha minden igaz kivancsi leszek a minosegre,mert az ellenoldalon igen megbizhato marka a GW
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
illusiON
őstag
válasz dave93 #12205 üzenetére
amennyi dx10es játék van (meg amennyivel szebbek) nem fogsz belehalni de később driverből biztos meg fogják oldani valahogy
emberek akkor hogy is van ez most 4850esekkel 3850nel szemben, drasztikusan megnőtt a fogyasztás/hőtermelés loadban meg idleben is? nem figyeltem mostanában a tulajok véleményét
( : no woman no cry : )
-
janos666
nagyúr
válasz dave93 #12205 üzenetére
Én még sose láttam sehol, AC-ben meg UT3-ban se, lehet a 8.7b-ben már javították? Vagy annyira ritkaság hogy 1 hét ATI tulajság után még nem volt hozzá szerencsém?
Majdnem fele annyival melegebb mint amivel gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Zoli1983
tag
A 4870X2 augusztus 12-én debütál? Akkor csúszik az új gépem is sajna, mert meg akarom várni.. [link]
-
Csákk
senior tag
válasz RaceDriver #12199 üzenetére
Akkor lehet hogy kihagytam a relatív szót,
amúgy audigy4 -nél nemjobb,a lényeg hogy jó dolog , te meg mennyé innen^^
-
GazRic
senior tag
Phenom 9850-el tesztelt valaki 4870-et?
Ha igen milyen tapasztalattal?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
nagyúr
Oké gyerekek az X1600 akció lezárva mert már vagy 20 db-nál tartok, és lehet, hogy ennyi nincsen már! Hitegetni senkit sem akarok!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Acor
aktív tag
[link]
Kicsit megemeltem a kártyát, de nem történt semmi
A linken egy SLI3*GTX280 van és 4870CFI7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
simos
tag
Hi All
Szükségem volna egy kis segítségre:
Vettem egy HD4850-et (Gigabyte)
Nem indul el a 3dmark06 (újratelepítés után sem)
ver: 1.1.0Mi lehet a problémám?
Előre is Kösz a segítséget !!!
-
leviske
veterán
válasz katt777 #12212 üzenetére
Mennyi az esély arra, hogy BE-t vesz és nem fogja tuningolni? Vagy azért mert AMD proci... biztos, hogy közel nem lesz ahoz, hogy kihajtsa?
Teszteltél már Phenomot, hogy ennyire biztosan kijelented mindenkinek a "tutit"? Nem akarlak megbántani, de előtte érdemes utánanézni. Én direkt ezért nem is válaszoltam neki, mert nem tudom. Sehol nem volt még teszt.
(#12217) schwartz: ?
(#12218) simos: az AMD oldalán találsz egy hotfix-et, érdemes feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz leviske #12219 üzenetére
Nem, Katt-nak igaza van. Ezt már beszéltük is itt, a topikban, hogy ma sajnos nincs olyan AMD proci (bármennyire is AMD párti vagyok), ami kihajtaná a 4870-et. A 4850-nek is kell egy min. 3.3 GHz (de inkább több), hogy megfelelően magas felbiontásban ne legyen CPU limit, a 4870 meg még erre rátesz. Sajnos ez a helyzet.
Ne értse félre senki, nagyon jól teljesít a Phenom-on is és biztos, hogy minden játékot szépen lehet is játszani vele, csak bizonyos "magasság" fölött már limitet jlent. Ám, ha valaki pl. 1440-ben, 1280-ban játszik, akkor biztosan látványos eredményeket fog elérni.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz stevve #12220 üzenetére
"csak bizonyos "magasság" fölött már limitet jelent."
Ez számomra némi magyarázatra szorul...tudtommal CPU limitbe alacsonyabb felbontáson lehet futni, nem magasabbon....
(#12223) _@TZoli@_: elégnek kéne lennie...
(#12224) schwartz: Csak azért kérdeztem, mert ha nem játszik sokat, akkor bőven kitudja várni, hogy pl: kijöjjön a 8.7-es catalyst, ami talán már javítja a hibát.
Nem hiszem, hogy az ATi nál csak ülnének a fenekükön....Bár spec. az AssassinCreed-es szemetelés nem túl látványos.
[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
-
TTomax
félisten
Látom sok embert foglakoztat a crysis hiba,csináltam néhány screent hogy ez hogy néz ki kb...
Itt egy kicsit balra fordulva ugyanabban a bungalóban ,látszik jobbról gáz van balról hibátlan..
Itt egy szobával visszább... itt is csak a jobb oldali fal hibás...
Teljesen kiszámíthatatlan amúgy hogy mikor botlassz bele,de ahol hiba van oda nyugodtan visszamehetsz hiba is marad...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
veterán
válasz leviske #12222 üzenetére
800-ban vagy 1024-ben biztsan , azért írtam idézőjelbe. Nagyobb felbontásban szépen skálázódik, de ha eléri a CPU a plafont, akkor onnan már semmi javulás nem érzékelhető tovább. Egy 3 GHz alatti Phenom a 3870-et hajtja ki jól, a 4800-asokhoz már új generáció kell.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz stevve #12228 üzenetére
És mi van akkor, ha a 9950BE-t felrántom 3.2GHz-re és 1650x1080-ban játszok szűrőkkel?
(#12231) TTomax:
(#12233) stevve: alapon egy Q66/67 sem hajtja ki...amugy akkor egy léggel hűtött Q6600-al sem lehet kihajtani a HD4870-et, vagy mi? És akkor mi van a X2-ről és a GTX2-esekről?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz dave93 #12229 üzenetére
én eddig csak radeonon láttam....
(#12230) leviske
Jo sok villanyszámlád....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
_@TZoli@_
csendes tag
válasz TTomax #12227 üzenetére
Tök érdekes...
Du. olvastam én is ezt a jelenséget itt a fórumon, direkt felraktam a
Krízist ezért, majd nyomtam kb. 45 percet (minden fullon), majd kigúvadt
a szemem, de egy darab fehér pöttyöt sem láttam.
Most ezek után, mindjárt megnézem a AC-t is, hogy van-e pötty.
/ de, ha nem lesz, akor ...ߣ€$@#... /''A teve egy rendkívül szívós állat: akár élete végéig kibírja víz nélkül. Sőt, még utána is.''
-
TTomax
félisten
válasz _@TZoli@_ #12235 üzenetére
Ugye azt még hozzá kell tennem hogy DX10....64bit...1.1-es patch... mert ugye DX9-ben tényleg guvaszthatod
(#12236) leviske
10-15%...[ Szerkesztve ]
-
_@TZoli@_
csendes tag
válasz TTomax #12237 üzenetére
Értem én, hogy villanymotor, de mitől megy...
Szal csak a Te kedvedért: Pista Ultimate-t használok (de minek ).
Az x64 remélem nem muszáj hiszen elvileg DX10-es a problémás pont nem?
- - - - - - - - - -
A Krizis: 1.2 + 1.21
AC: 1.2 vagy 1.02 (DX10.1) kinek-kinek, ahogy tetszik - most telepedett.
- - - - - - - - - -
Nu, most aztán jól megsasolom... Az 1280x1204 az megfelelő lesz, mert nincs
sajna nagyobb.''A teve egy rendkívül szívós állat: akár élete végéig kibírja víz nélkül. Sőt, még utána is.''
-
whited
addikt
hello
megtudnátok mondani h a 4850-s milyen hosszu(cm)Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
veterán
válasz leviske #12236 üzenetére
Igen, ált. 3 -3.2 GHz körül teszteltek. Ez már nagyjából elég is (bár én 3.3-mat írtam) a 4850-nek, a 3000 szériának meg már szinte maradéktalanul, de azért mégsem mindegy, hogy felhúzok nagy nehezen egy Phenom-ot 3 GHz-re vagy veszek egy Intel-t a tesztekhez, ami 3.2-n kezdődik.
Mindegy, véglis a lényeg, hogy alapon a logjobb Phenom is kevés, de nagy élményt nyújt az is játék közben és az a fő.whited: 24 cm, ha jól emlékszem. Pont akkora, mint a 3850.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Egyjól szellőző sagittában, nem melegxik fel egy 4850 ugye??
Van egy 8cm-es+2 12cm-es ventim egymás alatt meg elől egy 12cmes.
Ez elég h hüvösen tartsa???Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
veterán
-
őstag
Gyerekek egyet nem értek. Oké hogy melegszik a kártya, de akkor a gyártó miért nem emelte a venti fordulatszámát? Mert ha mondjuk például egy procit úgy terveznek hogy (most mondok egy számot) 50 fokos legyen és a ventije 50%on pörögjön, akkor én azzal nem teszek jót hogy ha a ventit felhúzom 100%ra hogy a proci 30fokos legyen.
Hosszútávon ez nem káros mind a VGAra mind a hűtőre nézve?[ Szerkesztve ]
-
_@TZoli@_
csendes tag
válasz TTomax #12237 üzenetére
Nos, megnéztem ezt is (AC), de a bevezető pályán egyelőre semmi pötty.
Az Animus jeleneteknél vannak furcsaságok, de erről született egy cikk
janos666 billentyűzetéből. Szvsz érdemes elolvasni./ Whited: azt hiszem 9,2 col, azaz 9,2 x 2,54 = 23,368 cm ha jól láttam... /
[ Szerkesztve ]
''A teve egy rendkívül szívós állat: akár élete végéig kibírja víz nélkül. Sőt, még utána is.''
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs