- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz leviske #11548 üzenetére
sose akartam olyat... Egyszer majdnem összejött egy 9800GTX... de akkor nem lenne most monitorom. egyelőre megteszi ez a kis vizes G80 is...hiszitek vagy se szűrők nélkül betyár kártya
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz janos666 #11550 üzenetére
Mostmár kezd idegyesíteni,hogy csak azt tudod sorolni,hogy mi nem jó a a kariban!Mi lenne ha megnéznéd azt,hogy mennyibe kerül és mit vársz tőle!!Azt mondtad,hogy beszerzői áron el tudod adni!ADD EL! Vegyél egy jó kis GTX 280-at vagy 60-at úgyis sokkal szebb és jobb!Ezért kár volt váltani,ATI akármit csinálhatott volna ha piros meg ATI neve van az már rég rossz nálad!Ok,hogy tesztelsz,de akkor már észreveheted volna,hogy nem jó számodra ez a fajta!
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
janos666
nagyúr
válasz Laraxior #11551 üzenetére
(#11554) -nek is:
Tudom, én most ennyiból éltem meg a húzott-8800GTS -> 4870 cserét hogy ahol eddig 1920x1200-ban nem bírta el az AA-t most rámegy a 2x, ahol eddig 2x-et bírt most 4x és ahol régen is elment a 8xCSAA ott lehet szórakozni a CFAA módoka 4x mellé.
Hiába ad majd 2x annyi pontot a Vantage Extrem módban, a jó öreg CounterStrike Sourceban sokkal kevesebb lett az FPS-em 4xMSAA mellett, az Assasssin's Creed meg kb. úgy fut 2x AA-val mint 8800GTS AA nélkül, de UT3-ban is csak ennyit jelentett, most már rámegy 4x AA is nem csak 2x. Régi játékokban amit néztem (ahol lehetne értelme) nem is működik a 24x CFAA. Aztán kérdezik szerintem miért nem érte meg az árát...[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Petya2900XT #11552 üzenetére
Amikor valami érdekes gyorsulást láttam (pl. STALKER-nek csodákat tett a VGA csere) azt is megüzentem. Csak az általános tapasztalatom az hogy 5-ből 4 játékban szinte alig észrevehető hogy gyorsult volna G80-as GTS után, max egyel magasabb AA-t tudok beállítani ugyanannyi FPS-hez (de ez 2->4x, az CFAA módok semmire nem jók így). Közben Vantageban meg 2x-ese lett a GPU-score, de hol az a teljesítmény játékokba, vagy mire használjam ha a 2x-től magasabb AA mellett elvérzik (és gondolom már nem az SP vagy a TMU a kevés, simán nem klappol valami)?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Hókusz Pók
aktív tag
Utolsó előtti kérdésem következik. A HD4870-hez elég az Enermax 425W Modu-82, vagy kell neki az 525W Modu-82? (A rendszer további alkotóelemei: E8400, P5QDeluxe, 2x1024MB DDRII, 1xFDD, 1xSATA HDD, 1xIDE HDD, 1xSATA DVD RW, 1xIDE DVD RW, 1xPCI TV Tuner, 4xUSB eszköz, 1xFireWire eszköz)
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
vers
tag
válasz janos666 #11562 üzenetére
ez talán azért van , mert az nvidia architecturájára vannak optimizálva a játékok
alacsony shader/textura arány, mig az ati chipjei a shaderintenziv programokat szeretik
szerintem atin kevés a triangle setup, orajelenként 1 háromszög
és kevés a rop/tmu isgtx 280-on 2-szer annyi van mindböl , azért is gyorsabb a játékok alatt, meg a membusz is 512 bites, jah hát 130 ezerér....
viszont az ati gyorsan csinálja a fánkokat, a jövö pedig ez
-
Laraxior
titán
úgy fest nem én kezdtem... szóval kéretik leszállni rólam
Köszönöm! nemmindegy aTi vagy nVidia... játszunk..emberek vagyunk.... nem kötekedni jöttem ez alényeg,csak egy 4870 CF eredményért,tapasztalatért...de látom kedvesen fogadják a zöldeket...főleg a két nap regesek..5hszel...Legyél barátságosabb Pipa úr,ha kérhetlek...nem kell mellreszívni....megdumizzuk priviben a gondot,már ha van,de biztosítok mindenkit hogy nincsen
Tessék békítésképpen egy kis érdekesség:
dual GPU x1950"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Skizz
addikt
válasz Laraxior #11584 üzenetére
sajna még nincs normális Riva a karihoz... driver moddal lehetett volna szabályozni a ventit, de abba nem mentem bele. auto szabályozással 80 fokos volt idle, és 90 körül load, de ilyenkor még tök halk volt a venti szóval a gyári szabályzást elbaxták kegyetlenül.
S1-el 38 fok körül van idle, és 51 loadvízipipa: figy, nekem nincs most hozzád idegem.. inkább kezdj magaddal valamit a virtuális világban, vagy menny aludni, sokkal jobb lesz úgy mindenkinek...
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
(#11547)
erre valaki??Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz Hókusz Pók #11569 üzenetére
Valaki reagáljon legyen olyan kedves a 11569-re!
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Skizz
addikt
válasz Hókusz Pók #11589 üzenetére
bőven elég lesz, a 385-ös is elég lenne.
-
Laraxior
titán
anyám..50 fokot dobna? akkor a víz? valami nincsen rendben nagyon....
Aszongyák rámegy a 3850 blokkja is,bár ez inkább vizes témakör.
hülye kérdés: a kártya másik fele,amin nincsen hűtő mennyire meleg?
Pipa: én nemhangoztatnám hogy több neved van egyszerre..bár Neked már úgyis mindegy[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Produkció
senior tag
egyelőre ennyi nem tudom növelni a ventillátor fordulatszámát, majd ha lesz 1 értelmes program hozzá akkor megyek fentebb, 850es gpu-nál befagyott a 2.résznél ....meg a wolfim se megy ma 4ghz-en nem tudom miért ...szal szerintem 17k a reális tuningeredmény a konfigommal
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
Laraxior
titán
válasz Produkció #11595 üzenetére
zárójelben mögötte az a memóriák típusa?
Szép..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest