Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi19884
tag
kösz a helpet, és tudsz ajánlani vmi jó crossfire-s lapot(ha lehet Asus,Abit)
-
éN79
addikt
válasz norbi19884 #3401 üzenetére
CF AMD chipsetes lapokban megy, így a Gigabyte és talán tényleg az Abit háza táján kellene keresgélned. (giga eléggé jól teljesít mostanság, de konkrét típust nem tudok javasolni, lévén nincs tapasztalatom velük)
-
Guszti
aktív tag
Hali!
Talalkozott-e mar valaki olyannal, h nem tud regebbi biost visszatenni?
M2N32-SLI-m van, es jelen pillanatban 1802/1701/1603-as biost tudom csak feltenni, talan meg a 1503-ast is, de abban nem vagyok biztos.
Se ezflash-el, se awdflesh-el dos alol, se winfos alol nem enged regebbit visszatenni.Ha valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, es sikerult valahogy megoldania, hogy vissza tudja tenni a regebbi biost, akkor az plz irja meg.
Elore is koszi!
-
pigatt
őstag
m2n32 sli deluxe-nál lehet biosból szabályozni valahogy a ventiket?
i9 / 4080 / 32"
-
josh007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az ASUSM2N32 WS PRO alaplapommal, az volt a gond hogy nem töltötte be az Xp.-t, vagyis "kékhalál" jelentkezett. Megnézettem szervízben ésazt mondták alaplaphibás...Garanciába kicseréltettem, és most meg kb. 5 perc után lefagy a bios.-ba való belépést követően. Már kipróbáltam minden féle lehetőséget de nem oldódott meg a probléma.Ha esetleg valaki tudna segíteni az jó lenne!
ÜDV|| AM2 ASUS M2N32 WS PRO | AMD AM2 ATHLON 64 6400+ X2 BLACK EDITION | 2*1GB KINGSTON DDR2 RAM | SATA2 SAMSUNG 250GB | ASUS 8600GT MG 512MB ||
[ Szerkesztve ]
-
RaCa
csendes tag
válasz josh007 #3408 üzenetére
Ugyanez a lapom van, és én is így jártam. Az első ment vissza garanciás cserébe. Nekem az történt, hogy az első lap az apacer ramokkal nem indult egyáltalán, dual-chanel-ban, de egy rammal sem az 1-es slot-ban. Mit csinálsz... kipróbáltam a 2-se ben egy rammal. Beindult és azonnal az EZ-flash bios upgradet akart, semmi mást nem akart csinálni... kapott... majd szépen félreflasselte a bios-t, szép piros kockákkal (wrong write). Teljes halál. A második lap ugyanezt csinálta az apacerokkal. Ramcsere (A-Data) és ment, gond nélkül. Most A-Data Extreme Edition van benne.
Szóval: a ramokkal próbálkozz.
Én azóta sem mertem bios update-elni. Bár most éppen aktuális.Érdemes cserélni 1201-ről a 1801-re?
M2N32 WS PRO X2 4800+ Brisbane, 2x1G A-Data EE 800MHz
a működő dolgokat nem szabad javítani...
-
PH-User
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ebben a lapban (M2N SLI Deluxe) egy AMD Athlon64 X2 5000+ BLACK EDITION menne-e tökéletesen? Gondolok itt arra, hogy tudnám-e állítani a proci szorzóját? Mert nekem az MSI K9N SLI-ben lehetetlen! Köszi a választ!
Üdv. Jani''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
josh007
csendes tag
Oké, megpróbálom, bár most egy hétig nem leszek a gépközelébe,de ha megoldódik a probléma akkor irom is a fejleményeket.
Köszi|| AM2 ASUS M2N32 WS PRO | AMD AM2 ATHLON 64 6400+ X2 BLACK EDITION | 2*1GB KINGSTON DDR2 RAM | SATA2 SAMSUNG 250GB | ASUS 8600GT MG 512MB ||
[ Szerkesztve ]
-
Nuits
tag
Szevasztok!
Valaki megtudná mondani meik a legfrissebb rendesen működő BIOS amit megéri feltenni?
A 1201-est tom, hogy jó de az a leutolsó ami még használható?Előre is köhi
-
NEISSE
tag
Hali erre hibára tudtok vmi választ:
Bad Pool Caller
*** STOP 0x000000C2 (0x00000040 , 0x00000000 , 0x80000000 , 0x00000000 )Fontos lenne köszi!
-
NEISSE
tag
rendben próba cseresznye
Köszi -
Xthor
csendes tag
Hm, ami azt illeti nekem is van egy ilyen drága kedves aranyos gagyi alaplapom (m2n32-sli)!
a lényeg a lényeg, gondoltam veszek bele black dragon ramot 2*2 gigát...
Vista 64 installkor kék halállal Újjraindul, külön külön akármelyik foglalatba berakva elindul a telepítés s még fel is rakja, de eggyütt akár hogy varjálva az eredmény kékhalál vista telepítéskor. ha feltelepítettem a windowst szintén kékhalál ha mind2 ramot berakom teleítés után. Memoria feszültség nőveléskor beenged lépni a gépbe sőőőt használhatom is, de mihelyst újjraindítok megent nem enged belépni kékhalállal újjraindul, ha megint változtatok a feszültségen ugyan így járok mint az elöbb leírtaknál, viszont a telepítéstnél, akár mire emelem a feszültséget kékhalál!
A ramok 2 különbözö alaplapban ki lettek proszálva, egy m2n sli-ben és egy p5 valamiben, ahol tökéletesen felengette rakni a wista 64-et, s még feszültséget se kellet rajta állítani...
Gondoltam szar az alaplapom, persze ahol vettem csöderjárás lett a cégnél, berágtam s vettem egy másik helyen egy ugyan ilyen alaplapot, melynél dettó ugyan ez a problémám!
Sima xp sp2-nél minden jó csak úgye nem igazán használja a 4 giga ramot mert összesen annyit tud az xp s ebből már levonva az 512-es graphkártya memória, az már csak 3.5, de akkor is csak 2 gigát ad az xp alkalmazásoknak, tudom van valami buhera ami 3 gigát is tud de nem ugy vettem észre hogy jó lenne...
Ha valaki vmi megoldással tud szolgálni ugy én azt nem bánnám, mert közel vagyok ahoz hogy megfogjam a 2 alaplapot egymásra tegyem s térdemmel darabokra törjem!
Előre is köszönöm s aki teheti messziről kerülje el ezt az alaplapot![ Szerkesztve ]
-
atissk
csendes tag
válasz PH-User #3410 üzenetére
Szia!
Az M2N-SLI-ben simán megy az AMD 5000+ Black Edition!
Nekem 6000+ van benne, a haverom meg kettő hete vette az 5000+ BE-t és nálam
tesztelte, hogy megy-e (nem volt Neki ram-ja+táp)!
Felismerte, a második az volt, hogy átállítottuk 5000+@6000+
Most a 1302-es bios van rajta!
Üdv!
Attila
A PC olyan mint egy fekete lyuk--elszippantja az összes pénzed...
-
Xthor
csendes tag
Neked mien márkájúak a ramjaid?
-
blasz
csendes tag
anyit még segithetek talán hogy a biosokbol a 1404-1405 ami javulást hozott föleg a 1404 es beta bios nagyon stabil lett tőle,de a negyeik ramot igy sem tudom használni.az én lapom m2n sli deluxe.eleinte kékhalál napi 50 szer,aztán sb live hangkártya kiugrott már csak 25 kékhalál,aztán bios csere 1302 töl eltüntek a kékhalálok teljesen.a legujjabb bios 1502 es viszont szar mert állandoan visit töle a gép amikor a procit felhuzom.bios vissza 1405 re probléma eltünt.remélem segitettem,mert tényleg vacak ez a lap,inkább vettem volna gigabitet,sokkal jobbak
-
atissk
csendes tag
Szia!
Nekem nincs problémám a memóriákkal, kivéve hogy az XP csak 3,5-t lát belőle!
Everest adatai:
2x1GB
Read:8288, Write 8598, Copy 8040
4x1GB
Read 8329, Write 8630, Copy 8755
Itt azért volt 700 pontos változás, ami szép, csak a gyakorlatban nem tudom hol venném észre!3Dmark06-ban nem volt változás: 10500 körüli volt
Javasolnám a ramokat egyesével leellenőrizni pl. a memtest-el!
Az alaplapodon melyik bios van?
Üdv!
AttilaA PC olyan mint egy fekete lyuk--elszippantja az összes pénzed...
-
atissk
csendes tag
Ho-hó!
Most látom csak, hogy itt keverednek a kérdések-válaszok - én is!
No, akkor szerintem mindenki vegye magára a rá vonatkozókat!
Hali!
[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint egy fekete lyuk--elszippantja az összes pénzed...
-
szobbal
csendes tag
Hello!
A legújabb bios van a lapon (M2N32-SLI Deluxe) a 1903-as.
És az asus oldal szerint támogatja a AM2+ -os procikat (2000MT/s -ig)
A kérdésem az lenne hogy ezáltal milyen procit lehet beletenni?
Támogatni fogja a 4 magos procikat?
És ez a 2000MT/s pontosan mit is jelent?Válaszokat előrre is köszi!
üdv: szobbal
Xiaomi Redmi2 Pro 2GB, Asus X550DP, Lenovo A7
-
RaCa
csendes tag
táposoknál kérdeztem, szerintük a táp elegendő (bemásolom)
FSP Epsilon 600W van a gépemben. 4 sata Seagate raid5-ben, 3 scsi 10000prm Seagate raid0-ban, van egy pata Samsung, cdrom. deszka m2n32 ws, proci 4800+ee, van egy scsi vezérlő Adaptec 29320a, graf kártya egy 6600gt.
Ha mellé akarok tenni egy másik 6600gt-t a gép elkezd hülyéskedni. pl újrainditáskor kikapcsol a post-ban. Nem sli-ben akarom használni, de azért kipróbáltam. Amikor bejönne a bejelentkező ablak a windowsban kikapcsol, de csak sli-ben. Az a furcsa hogy ez akkor is így van ha leveszek hdd-ket.
Szerintetek a táp vagy a deszka dilizik? a táp mind a 4 12V-s ágon 18A tud, a scsi-k sokat fogyasztanak de eddig nem volt semmi táp gondom.
A másik vga is megy külön, együtt meg mindegy melyik-hol van, akkor is dili. próbáltam kivenni a raid kártyát, hátha valami bios-ok akadnak össze, de ugyanaz. Még talán bios update, aztán nem próbálom tovább...a működő dolgokat nem szabad javítani...
-
Wini
aktív tag
Szasztok!
Igaz nekem nem ilyen deszkám van, hanem csak egy M2N-SLI, de a hangvezérlő ugyanaz benne mint látom.
Az lenne a kérdésem, hogy vkinek van-e olyan tapasztalata vele, hogy játék alatt, olyan 1 óra után el kezd pattogni a hang. Feltettem már a legújabb drivert is és az sem segít. Amikor ez jelenkezik, akkor a gépből lehet hallani ilyen kis zizegő hangot. Ha kilépek a játékból akkor megszűnik, de utána játék alatt(30perc 1 óra után) mindíg jelentkezik.
A válaszokat előre is köszönöm!
Bye!
Az ideális nő olyan mint a Hold. Este jön, reggel megy. :)))
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv.
A probléma lényege,t-com adsl, dlink modem,konektálva a szolgáltatóhoz,böngésző megnyit a kapcsolat azonnal megszakad. Másik hálókarival nincs ilyen gond,és ha az alaplapi hálókártya,routeren kapcsolódik,akkor tökéletesen működik!
Valaki találkozott ilyen hibával?? -
Pero
senior tag
Hali,
Volna nekem egy M2N-SLI Delux lapom, és raidelni szeretnék 2db 640es Wd vinyót, csak ezt még nem próbáltam. az volna a kérdés h kell hozzá floppy, vagy megoldható nélküle? -
Jamie2166685
csendes tag
Hay!
Használ itt valaki ASUS M2N32-SLI Deluxe - WIFI-AP alaplapot MSI N9800GX2-vel?
Mik a tapasztalatok?
Kérlek írjatok!!Jól mükszik?
Vagy problémás a cucc?ASUS Commando, Intel Cora2 Quad Q6700 3500MHz - HyperTX2, KINGSTON HyperX 2x2GB(Kit),MSI N9800GX2 1GB, CHIFTEC 850W, PIONEER DVD, ENERMAX CHAKRA, Skythe Kaze Master
-
Jamie2166685
csendes tag
Még annyi, hogy ez kompatibilis AMD Phenom procikkal?
ASUS Commando, Intel Cora2 Quad Q6700 3500MHz - HyperTX2, KINGSTON HyperX 2x2GB(Kit),MSI N9800GX2 1GB, CHIFTEC 850W, PIONEER DVD, ENERMAX CHAKRA, Skythe Kaze Master
-
pigatt
őstag
válasz Jamie2166685 #3439 üzenetére
HI!
Én 8800gt sli-t használok vele, és már azt sem hajtja ki sőt még egyet sem a proci miatt (X2 6400+ BE), Phenommal kompatibilis, csak azt sem hajtaná ki! Úgyhogy ha a legjobbat akarod kihozni AMD-ből akkor AM2+ szerintem!
i9 / 4080 / 32"
-
RaCa
csendes tag
Ha a raid-re akarod a rendszert telepíteni mindenképpen kell floppy. Az installáció elején kell nyomni egy F6-ot, hogy telepíthesse a raid drivereit. Azt meg a driver cd-ről lehet csinálni, ha boot-ol, akkor ott van riad driver floppy készítése, ha nem akkor windowsból is lehet. Nem tudom hogy legasy usb drivról megy-e... azt nem próbáltam.
Ha a rendszer más hdd-n lesz akkor nem kell, cd-ről installálod a drivereket.a működő dolgokat nem szabad javítani...
-
tag
Hali!
Másnak is van baja a WI-FI progival, vagy csak én vagyok hülye?Mr. LAN
-
Guszti
aktív tag
Hali!
Akinek van esetleg 5000+ BE, vagy csak 5000+ nal nagyobb, (de mindenkeppen brisbane magos) szamozasu procija, az meg tudna nekem mondani, h m2n32-sli-ben ha auton hagyja a feszultseg beallitasokat, akkor mennyit ad neki a lap 200-as FSB-nel?
Es hogy mekkora FSB utan emeli emg automatikusan a feszt az alaplap?Az a problemam, h nekem BE-2350-em van, es 250-ig ha allitom az FSB-t, akkor hagyja alapfeszen, ami olyan 1.24-1.26 korul van nalam, de amint 250 fole tolom az FSB-t, akkor megemeli 1.34-re a feszt, es olyankor viszont mar nem tudom szoftveresen allitani winfos alol, sot olyankor a CNQ is csak azt hiszi, h allitja a feszultseget, de nem tortenik semmi.
Termeszetesen ez szorzo fuggetlen, tehat mind1, hogy 5-os szorozoval allitom 250 fole az FSB-t, akkor is ugyanez van.Elore is koszi!
-
unorbert89
csendes tag
Sziasztok!Akarok venni egy ASUS M2N-X Plus alaplapot,2gb Kingmax DDR 2(800mhz) RAM-al.A lapot egy AMD Athlon 64 X2 proci hajtaná 2ghz-en és egy MSI 8400 GS kareszt raknak bele.Szerintetek milyen lehet a konfiguráció játkokra?Érdemes ezt választani?
Norbi
-
Guszti
aktív tag
válasz unorbert89 #3445 üzenetére
Hat a gep az eleg, de az a 8400GS nemhinnem, hogy jatekra valo, de majd jonnek az okosabbak, es mondanak valamit, de szerintem legalabb 2* annyit szanj a VGA-ra, ha jatszani szeretnel. Nemtom mennyiert nezted a 8400-et, de olyan 7-8K korul lehetnek, es ennek a duplajaert mar hasznaltan 8600-ot kapsz, ami azert mar hasznalhato
-
tag
Talán van itt egy elsínylett kérdésem : másnak is van baja a wi-fi progival, hogy nem indul el (M2N32-SLI Deluxe) ?
Mr. LAN
-
Zin
őstag
pci-e 2.0-as az m2n-e sli ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest