- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
én azt nem ertem?
az angol amazonon már kaphato a g752....
de a tesztek a legfrissebb is több mint 1 honapos
szoval akkor meg nem volt kiszallitas?
csak etetik a megrendeloket hogy raktaron van es szallitas pár nap mulva.....aztan majd szépen elhuzzak decemberig
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
SkyS1gn
félisten
Csak én nem találom hogy lehet megfordítani touchpadnál a görgetés irányát? Ennél más a mutatóeszköz driver, nemtalálom.
Amugy nekem 100Hz-ig hajtja a monitort meg.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Amúgy eléggé van hangja idle állapotban is... G550JK után, nemkell valami gpu tweak vagy valami hogy normalizálja?
-
SkyS1gn
félisten
GF Experience is fagy, laggol és 5 perc mire betölti magát... MI folyik itt.
-
vandor01
őstag
ertem hogy a nem a boootbol veszik!
de azt sem hiszem el egy verjozsi sem rakja fel a jutubra az uj szerzemenyrol a kis tesztjeit
hiba keresgélem a boootban a gép (970) már hetek ota "stock"-on van par nap szallitassal...
a legfrisebb jutub meg oktober 1-9.....szoval mintha ha meg csak "rendelni" lehetne azt a gep meg az uton van vagy a postan
vagy meg csak egy kontenerben a suezi csatornanja az arák? egy fullus 8kilo is lesz vagy meg tobb kis full vagy nagy full? .)
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
nagyúr
A MM-ben a G751JY 11%-al olcsóbbak most.
-
SkyS1gn
félisten
Azta, 45C proc hőfoknál már rákapcsol mégjobban, ennek ilyennek kell lennie? G550 tényleg halál csendes volt windows alatt.
BF4 alatt néztem full maxon, gpu 70, cpu 77C volt, nem volt hangos a gép, de idle valamiért ez igy nemOK.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
27dB mérek bill felett, 40-et a proc ventinél, és csak windowsban vagyok... meg eléggé halani a gépet, ez a normális?! Ne mondjátok már, G550 miért tudott kussba maradni win alatt pedig sokkal jobb ennek a hűtése.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz ForRedGlory #5472 üzenetére
Elöbb hozzá se nyultam, lekapcsolt kb minden ventit vagy minimum, megnyitom firefoxot, megint duruzsol
"kicsit" agresszív lehet a fan curve.
-
SkyS1gn
félisten
Igen most is 41C mind a kettő és csak a cpu é megy, akkor azért hangosabb? Ennyi erővel mehetne mindkettő minimumon...inkább.
DVD olvasó amit még folyton kinyitok, arréb tolnám vagy megfognám gépet mindíg belenyulok
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
kozmy
őstag
Amit meg figyeltem és egészen bíztos,hogy az utolsó bios frissítés óta áll le,vagy el sem indul a gpu bentie,ha nem ugrik meg annyira a hőfok.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
kozmy
őstag
A hűtésen kicsit módingoltam annyit csak, hogy a teknőt a ventilátorok alatt esztétukusan 3 furóval ki furkáltam meg a cpu,gpu körűl, a hő fokom annyival lett kisebb,hogy egy sres test alatt a cpu 71-72 között mozog stabilan a gpu meg 60 fok fölé nem megy. Mivel hűtő padot használok így a ventik állnak ha csak netezgetek,videózás közben a cpu venti indul csak el. Az is max 38-40celsius között ingázik.
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
válasz ForRedGlory #5495 üzenetére
Én kivettem a dvd meghajtót és egy jóminőségű vinyó van most benne.
-
SkyS1gn
félisten
válasz ForRedGlory #5495 üzenetére
Én sem használok asztaliban se jópár éve...
2 dolog ami a csőrőmet böki:
-tuchpad görgetést nemlehet megfordítani a driverben, G550nél volt egy pipa hogy reverse... és a zoom se megy pl adobe readerben
-hűtőt még ki kell ismernem load alatt nagyon halk, de idle nekem kicsit hangos, ráérne 50foktól felpörögni addig alapon, meg ez az egyik megy egyik nem, menjen ink. mindkettő alapon.
Melyik az utolsó bios ahol még nem kapcsolgatta le?
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyS1gn #5498 üzenetére
Touchpadra van megoldas Szurj ra az itteni kommentjeimre, par hete en is hasonlo cipoben jartam, de linkeltem hozza egy oldalt. Telefonrol most nincs idom keresgelni.
Na jo, megkerestem neked: [link]
Az ASUS Smart touchpad drivert szedd le (de a tobbi deiver is javasolt)
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #5499 üzenetére
Akarom mondani: ASUS Smart gesture, de ugyis megtalalod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Új - MacBook Pro Retin(2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512 SSD, Magyar billentyűzet
- Mechrevo Kuangshi X / RTX 3080 Ti 16GB VRAM / i9 12900HK / 32GB + 1TB
- Macbook Pro 2016 Late 15" Retina (modell: A1707) - alaplap hibás!
- ASUS TUF Gaming FX505D Laptop eladó
- Macbook pro 13 (2017 modell) makulátlan állapotban, 8 gb ram, 8 órás aksi, retina kijelzős stb
- Lenovo Y540-15IRH i5-9300H GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest