Hirdetés
- Kormányos topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A bolondok napján még a hardverek is lazítanak
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miután lassan teljesen szét-offoljuk a ASUS ROG G75-ös topic-ot ezért inkább nyitottam egy G750-est.
Ma sikerült beszereznem egy G750-JH modellt. Az összeszerelés minősége nagyon ott van, lassan utolérik az AlienWare-t (sajnos árban is). Sajnos a support viszont hagy maga után kívánni valót; egy kicsit kotorászni kell a neten, hogy minden driverünk és kiegészítő program a helyén legyen az eszközkezelőben. Jöhetnek a tapasztalatok, a tanácsok, ötletek, tuning eredmények!
Itt egy elég részletes leírás, hogy hogyan telepítsük fel a Windows 8.1-et! Angol, de gondolom ez nem okoz gondot senkinek. (köszönet vis.p kollégának
)
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel...
-
Megoldódott a WiFi problémám ami azért volt mert nem hittem a szememnek; a gépen egy bazi nagy matrica van, hogy BigFoot KILLER WiFi. Most már értem, hogy miért nem ment fel a standard Atheros driver , az Asus support oldaláról (az egyetlen WiFi driver az oldalukon
). Mondjuk elég gáz, hogy a hardverazonosítót a Google-ba másolva kell kibogarásznom, hogy 1202-es Killer Wifi van a gépben (ha már a kb 15x5 cm-es matrica elkerülte a figyelmem
)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel...
-
vis.p
aktív tag
OEM Logo.
A zip tartalma két file-t tartalmaz:
- asuslogo.bmp
- oem.reg
Az asuslogo.bmp-t másold be a windows mappápa.
A oem.reg-re kattints ->igen ->ok. -
zolizozo80
tag
Gratula a géphez!
-
etern
tag
válasz
zolizozo80 #5 üzenetére
Grat! Szép darab!
-
Muerte
addikt
Üdv Asus gamerek!
Pár 3DMark 11-et tolnátok performance módban? Kíváncsi vagyok a Haswell procik hogy muzsikálnak
-
Olvastam a ROG topic-ban, de nem találtam érdemi információt. Az az érdekes, hogy a G75-ösömet Win8-al vettem, baromi pofásra custom-izált ROG-os Win8 volt. Persze ész nélkül letöröltem, mert elfelejtettem a recovery lemezeket kiírni, meg különben is Win7-re cseréltem. Amikor mielőtt megvették tőlem, visszaraktam a Win8-at (ugyanazt ami gyárilag volt rajta), de maradt az undorító kék ablakos boot. A rendszerinformációknál viszont megjelent az Asus logó
-
vis.p
aktív tag
válasz
KillHates #15 üzenetére
Igen, újra kell telepíteni. Ha csak átállítod a bios-t nem fogja látni a meghajtókat, mert az UEFI boot-managert keresi. A lényeg az , hogy állítsd át a bios-t, és telepítéskor az "UEFI optikai meghajtót" válaszd. Bár szerintem nem is ajánl fel több lehetőséget, tehát nem nagyon lehet eltéveszteni.
-
Djatis
aktív tag
Alig várom már hogy én is bekerüljei a klubba de az még bő másfél hónap
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Üdv!
Mi a gond ezzel a UEFI BIOS-al?Ma készülök belakni a G750-t,de ahogy olvasom,nem is olyan egyszerű?
Az ajánlott oldalon lévő driverek kellene majd hozzá?Szedjem le mindet?ÚJ Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
-
Nincs net a gépben,se a wifi se a kábel nem megy,pedig szerintem minder driver fenn van.Mi van elállítva?
ÚJ Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
-
vis.p
aktív tag
Szerintem a GPT-t megcsinálja a telepítő, de ha nem akkor, lemezkezelésnél GPT-re kell formázni a vinyót vagy ssd-t. Én így csináltam.
-
Most frissítem a BIOS-t 205-re
-
Sikerült a net!Tényleg az a Killer net driver az első,addig semmi más-pedig előttem Killhates szívott vele,de hiába olvastam el.......
-
"Beállít van beiktatás vezetőhajcsárok......
"
-
Aktiválás megvolt,frissítés megvolt,minden rendben az eszközkezelőben-most jön a rendszermentés!
-
Ja,a VX-ből átraktam a 8 GB RAM-ot,minden okés.
Természetesen átkerült az SSD is,fullos a G750!ÚJ Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
-
A gyári HDD-n van valami,mi az és kell-e az nekem?
-
-
Most megy fel a Crysis 3.Kíváncsi leszek,szabad szemmel lesz-e észrevehető különbség.
-
-
vis.p
aktív tag
Azt megnézhetnétek, hogy az XTU-nál van-e nektek memória beállítási lehetőség.
Nekem sajnos sincs. Egyébként ha a Multipliter-t 36-ra állitjátok +200mhz-el több lesz. -
Felraktam ugyan a MSI Afterburnert,de gondolom nem lesz rá szükség.
-
Nem,köszi,ennyire nem megyünk bele.
Viszont van egy kis gond,nem kapcsol be a G750! Megérkeztem a melóhelyre,kapcsolnám be,a BIOS után feket képernyőnél bejön a win logó,aztán a főkapcsolónál kattan egyet és semmi tovább,kikapcsol.
A BIOS-nál megy a gép,ha ott vagyok,de a kilépés utáni restart sem megy.
Már benne a HDD is-mert ugye anélkül telepítettem a SSD-re,az particionálva lett,már másoltam rá pár cuccot is.
Mi lehet a gond??ÚJ Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
-
CivicEsi
aktív tag
válasz
Mikulásbá #45 üzenetére
biosban restore defaults, mentés, valamint kézzel bootoltasd arról a hddről amin a win7van, illetve a Launch CSM-et enabledretedd.
Velem is ez történt BIOS Update után a VX-en.[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Mindegy,mert most bejött,amit írtál-legalább is valami ilyesmit csináltam.
A BIOS utolsó oldalán van a default restore vagy mi,ott nyomtam a SSD-re,enable-re állítottam amit írtál,most a nagy gépről írok,bekapcsolt.
De mindig ez lesz??ÚJ Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányos topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitbook 840 G4 / I5 / 8GB / 256 M2 SSD
- Többé ne kell kompromisszum Tervező/Gamer DELL Precision 7720 i7-6920HQ/32GB/256SSD/P3000/17,3"
- HP ProBook 640 G5 / 8GB DDR4 / 256 M2 SSD
- Lenovo Flex 5 14ALC7 14.0"FHD+ IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD- Win10 - 2,5év garancia
- Több darab Dell PA-4E 19.5V 6.7A (130W) gyári laptop hálózati töltő
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs