- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
csak mar látnank vmi árlistat?
gondolom a "költsegtakarékos"
- 4-8gb ram
- 750gb-os vincsi
- 2-4gb os vga...azt mire "felöltözteted" ugyan ott lesz az ára... ??
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
thomasa
senior tag
g751 Egy kellemetlen "széria" hibával szembesültem, miszerint a némelyik usb3-as portokon nem használható usb3-as külső hdd , mert másolás közben ki-be kapcsolja. És nem nálam jött elő először ez az issue. Bocsánat ha már téma volt korábban.
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz thomasa #4707 üzenetére
Nem hiszem el, hogy egy ilyen értékű notebooknál megengedhető ilyen hiba és ez már régóta probléma ahogyan olvasom, egyenlőre nincs rá működő megoldás. Egyeseknek az egyik oldal usb jól működik, de én nem vagyok ilyen szerencsés. Vajon hardveres vagy szoftveres eredetű? És miért nincs asuséknál egy faq, hogy ez valós probléma, amin 7/24-ben dolgoznak rajta? Én ilyen munkát adnék ki a kezemből már az utcán lennék. Kiégtem
-
Pocok256
veterán
válasz thomasa #4709 üzenetére
Az asus ROG és a minőség köszönő viszonyba sincsenek Ez a gép egy átlagos jól összerakott cucc, de meg kell érteni hogy nem volt halálra tesztelve. Nem is tervezték tökéletesnek ez látszik az árán is. Egyszerűen ez ilyen, bőven van hibája, viszont ezekkel többségére együtt lehet élni.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
thomasa
senior tag
válasz Pocok256 #4710 üzenetére
Eddig Msi-m és Dell-em volt közép kategóriában. Mindegyik sok évet kibírt hibátlanul. Gondoltam a megbízhatóság miatt vállalják a bizalom programot is. Ezért a csalódás. Nagy valószínűséggel ez a széria már így marad, koncentrálnak a g752 és 700-asokra.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Darth_Revan #4717 üzenetére
nem az anyag és összeszerelési minőség itt a probléma, szerintem lényegesen jobbak az átlag gépeknél. Inkább a jelentkező hibák mennyisége tűnik nagyobbnak a korábbi gépekhez képest.
Jah, win10 + alien kijelzők (más gépeknél is előfordult)... maradt a win7 nálam is egyelőre. Nekem már valamiért nem is engedte frissíteni a rendszert a win update progi, szóval lehet, hogy felfigyeltek rá valahol. -
nagyúr
Nekem volt G75VW,ami alaplap hibás volt.nem kapcsolt be,csak ha ő is akarta.Kétszer küldtem szervízbe,ugyanúgy jött vissza,náluk nem produkálta a hibát.Kénytelen voltan videóra venni,úgy küldeni harmadjára is szervízbe a gépet.Közben meghirdettem,már az új gazdája mert érte,mivel azt ígérték,alaplapot cserélnek.
Utána a G75VX hibátlan volt.A speciális GPU-val volt a legtöbb "gond",azaz a driverével.
Következett a G750JH,ez gyárilag akkuhibás volt,nem töltött fel teljesen és később egyre kevésbé.Cserélték,de ehhez be kellett küldeni a gépet egy hétre.Előre le volt beszélve,állítólag megrendelték hozzá az akkut,mire a gép beért.
A G751JY hibátlan volt,"MM"-es verzió,sajnáltam is,hogy el kellett adnom.Ha lesz,a következő is ROG lesz,ár-érték arányban még mindig verhetetlenek a kategóriában.
-
Gausz
aktív tag
Nálam lassan másfél éve G750JM üzemel. Az elején akadtak gondok a wifivel, mert kb 2 percenként megszakadt, majd 1-2 másodperc múlva visszajött. Szép kis élvezet volt még a skype is...
Szervízben cserélték a vez.nélküli kártyát, de nem oldódott meg. Aztán valaki javasolta, hogy esetleg a bluetootht le kellene tiltanom, azóta megy Bezavarja ugyebár a 2,4GHz-t... User error
Pár hónapja tűnt fel, hogy a képernyő bal alsó sarkánál levő vízszintes műanyag takaróelem leválik 1-2mm-re a géptől, tehát a billentyűzet síkjából felfelé lifeg. Ilyet más is tapasztalt már a fórumon. De ez szerencsére nem ront a teljesítményen. -
lajxko
tag
Akinek gyári ssd-je van (Samsung mzhpu256hcgl-00005 256GB) tudna írni egy SSD-Life vagy Hard Disk Sentinel által kimutatott Health státuszt és a hozzá kapcsolódó Work timeot?
-
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #4729 üzenetére
A 990M meg is haladhatja a GT980-at kb.30%,de az csak a vizesben lesz-érthető,gondolom K-s procival és 4K kijelzővel.Ezt már régebben megjósoltam.A gond ezzel az,hogy oda a hordozhatóság a külső hűtéssel.
-
-
lajxko
tag
Sziasztok!
Hoztam nektek egy kis infót a G752-esekről:
G752VY-GC067D
i7-6700HQ, FULLHD, 16GB RAM, 1TB HDD+256 SSD, GTX980 8GB, Freedos
br. 639.900 Ft ajánlott végfelhasználó ár ( még változhat, mire beérkezik )G752VY-GC110D
i7-6700HQ, FULLHD, 8GB RAM, 1TB HDD, GTX980 8GB, Freedos
br. 579.900 Ft ajánlott végfelhasználó ár ( még változhat, mire beérkezik )Beérkezés talán karácsonyra.
-
vandor01
őstag
1900/2000 euro...
hasonlot osszeallitani a Clevobol a ceg nel : 2300/2400euro...
tenyleg gazdasagosabb egy alap 4th gen 965/970-el 1400/1500eu ert
aztan kesobb VGA-t cserelni... vagy legalabb is igynezkiCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Pocok256
veterán
-
lajxko
tag
válasz Darth_Revan #4741 üzenetére
Hazai beérkezést írtam.
-
vandor01
őstag
válasz Pocok256 #4749 üzenetére
ahhh.. regi fost csak felenek a feleert!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Új - MacBook Pro Retin(2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512 SSD, Magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest