- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
A GTX 980M kártya nem tudja a "PhysX"-et ?
Régebbi játéknál nem telálom hogy be tudnám kapcsolniByLow #
-
bylow
senior tag
Ja, és a Num.bill. bal sarkában van egy dedikált ROG emblémás gomb. Ennek mi szerepe van, ill. mikor lehet használni, és mire?
Nekem most nem csinál semmit![ Szerkesztve ]
ByLow #
-
bylow
senior tag
-
matteo_szg
őstag
Közben megérkezett egy ilyen is; úgy látom, nagykernél van is készlet belőle.
jupiiii
-
Pocok256
veterán
Belinkelem már ide ezt a kommentet.
Ha ez így igaz akkor az eddigi bénázás és kommunikációs politika valami zseniális magaslatokig ment és az óntökónrúgás kimaxolása folyt.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Gausz
aktív tag
válasz Pocok256 #4407 üzenetére
True story
"Fontos kiemelni, hogy a notebookok esetében az NVIDIA nem használ G-Sync modult. Ez persze nem gond, mert erre igazából amúgy sem lenne szükség, viszont licencelni így is kell a technológiát a partnereknek. Ilyenkor az NVIDIA egy VBIOS-t biztosít, amit bele kell tölteni az adott MXM modulba, és úgy fog működni a mobil G-Sync a beágyazott DisplayPort összeköttetésen keresztül"
Íródott 2015-06-01én. -
Pocok256
veterán
Bakker dátumot nem is figyeltem Akkor benéztem, azt hittem friss cikk azért nem értettem. SRY
-
kozmy
őstag
Valaki tudja, hogy az új BIOS mit frissit?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
Darth_Revan
veterán
válasz Pocok256 #4412 üzenetére
Én is majd az új ROG gépemre biztos, hogy csak akkor fogok BIOS-t frissíteni, ha nagyon kell, mivel tegnap a friss ASUS alaplapomon BIOS-t frissítettem és azt hittem, hogy ajtótámasz lett
Kb 2 percen keresztül nem adott képet a gép, csak azt ismételgette, hogy beindult, ment pár másodpercet, majd leállt, majd újra bekapcsolt és újra leállt...de egy idő után feltámadt az új BIOS-al[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #4414 üzenetére
Na igen kell az istennek a kisebb szívroham egy egy frissítésnél. Nevetséges ez is, hogy a dual biost miért kell kispórolni...
-
Jazz
Topikgazda
válasz matteo_szg #4406 üzenetére
Jött egy ilyen verzió is: ASUS G751JT T7107D. Még ez se g-sync-es?
free your mind
-
Jazz
Topikgazda
válasz Darth_Revan #4417 üzenetére
Azt olvastam, a JY-ból...hátha a JT-re más "törvények" vonatkoznak.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-Alvin-
tag
-
-
Djatis
senior tag
válasz Darth_Revan #4420 üzenetére
Matteo azt mondta, hogy a kinézet lett brutális nem pedig az ár
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
zolizozo80
tag
válasz matteo_szg #4422 üzenetére
Szia! Csak érdeklődnék lesz valamikor 990m-es változat belőle?
-
matteo_szg
őstag
-
PPeti1986
tag
[link] itt is.
-
marci123
csendes tag
Sziasztok!
Én is tagja lettem a csoportnak egy g751jy-vel.
Első kérdésem az lenne, hogy a külső gumi borítást ti mivel tisztítjátok?
Próbáltam vizes ruhával, csak rosszabb lett, alkoholos ablaktörlővel is jó-jó de nem az igazi.
Köszi
-
elemerk
csendes tag
Sziasztok, bár új vagyok itt a fórumon, a G750JY-t megjelenése óta használom, ami a korábbi G73JW-met váltotta.
Azt hiszem, mostanában megérett a csere, bár Máté úr által posztolt vizes GX700-as sorozat nekem túlkomplikált egy laptopnak.
Viszont a G752VY-t a combos i7-6820HK-val érdekesebbnek találom, vajon ez a modell is felkerül a hivatalos importlistára? -
Darth_Revan
veterán
válasz matteo_szg #4425 üzenetére
Ez aztan szep kis tumor
-
Darth_Revan
veterán
válasz PPeti1986 #4426 üzenetére
Ajjaj, e szerint lesz 4gb es 8gb GDDR5-el ellatott modell is es kijelzobol is 2 fajta lesz, 1920x1080 es 3840x2160...
Remelem hozzank a 8gb VRAM es 1920x1080 valtozat jut el, mert vrambol azert 8gb jo lenne, viszont 980M eseteben en inkabb a fullHD felbontast valasztanam, e fole max 990m-el mennek.
Szinbol is 3 fajta lesz, bronz, titan szurke es lava voros.
Egyertelmuen a voros lesz a legszebb Mar erzem, hogy a bolt ahol en fogom tudni megvenni az vagy szin vagy hw teren nem olyat fog forgalmazni, ami nekem kene
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz Darth_Revan #4432 üzenetére
G752-ből egyelőre két konfigot látok, mindkettő 8 GB VRAM-mal jön.
A GX700-ban pedig nem GTX980M lesz...
jupiiii
-
Darth_Revan
veterán
válasz matteo_szg #4433 üzenetére
Gtx 965m vizhutessel ?
Szinbol es felbontasbol miket latsz, milyenek jonnek?
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz Darth_Revan #4434 üzenetére
upcoming mobile GeForce GTX...
FHD és 4K felbontás opciók vannak. Én most egyféle színt látok, ezt a réz-alu párost.
jupiiii
-
nagyúr
Üdv!
Ez a vízhűtés kicsit a hordozhatóság rovására fog menni,nem? -
Pocok256
veterán
válasz matteo_szg #4429 üzenetére
Most ezt nem értem Alapból vízhűtéses a noti és csak dockal megy vagy dock nélkül is megy akkor meg minek rá a nagy bigyó ?
Vagy a dock kisegítő hűtés ami azt jelenti, hogy alapból kuka a hűtése ergo hordozni hordozhatom csak nem használhatom vagy pedig alapból jó hűtése van akkor meg minek vennék ilyen bigyót rá ?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Darth_Revan #4434 üzenetére
ha ebben lesz az a bizonyos 990m, akkor rögtön értem ezt a tumor dolgot. Ha nem az lesz benne, akkor úgy érzem, hogy túl erős volt ez a nyári meleg Asuséknál is.
(#4437) Pocok256: Az egyik külföldi cikk is azt írja, hogy valószínűleg megoldották a leválasztást és összekapcsolást is, hiszen enélkül egyértelműen megszűnik a hordozhatóság, onnantól meg nehéz notebooknak nevezni.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz matteo_szg #4439 üzenetére
no, épp ezt kezdtem el írni, hogy talán K-s lesz a proci (6820HK) és a tuninglehetőség miatt lesz kapható kiegészítőként ez a bogyó, amit fel és lecsatlakoztatni lehet. A korábban általad linkelt cikkbe jó képek kerültek, látni a csatlakozót is és a videóban egy pillanatra az összeillesztést is.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
-
matteo_szg
őstag
-
Pocok256
veterán
válasz matteo_szg #4439 üzenetére
Jó hát na
Mondjuk így talán talán van értelme Jó kis 990m mellé egy szaftos nyúzható K s intel proci hmm. Mondjuk ennyire sokat nem keresek (sajnos nem politikus vagyok ), hogy egy ilyet vegyek, de na azért szép ötlet
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz matteo_szg #4442 üzenetére
G752-bol jon hozzank K processzoros (6820HK) varians vagy csak 6700HQ?
Vagy lenyegtelen, mivel a G752ben a BIOSban le lesz tiltva a tuning es csak a GX700-ban lesz engedelyezve? -
nagyúr
válasz matteo_szg #4442 üzenetére
Ez a bizalom program-az ördög a részletekben van,az apró betűs részt is el kell olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz Darth_Revan #4444 üzenetére
G752-ből egyelőre csak HQ-s procis jön. A K-s opció nekem most új, lehet csak később lehet konfigolni.
Meglátjuk, milyen végárak lesznek akkor.jupiiii
-
Darth_Revan
veterán
válasz matteo_szg #4446 üzenetére
Jo lesz az is, csak jojjon mar
G752 akkor iden jon, a GX700 pedig hozzank csak jovore?
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #4447 üzenetére
Állítólag okt. vége,nov. eleje és várható a "sima" G752.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mikulásbá #4448 üzenetére
Szerintem en maradok annal, mivel a vizhutes, a k cpu es a 990M a GX700 eseteben az arat 150-200e Ft-al biztos meg fogja dobni.
980m, fullhd kijelzovel es sima Skylake cpu-val is boven eleg lesz, foleg, hogy a GSync-el mar kevesbe lathato lassulas, ha az fps 60 ala esik
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #4449 üzenetére
Egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- ASUS routerek
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest