-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
Na bele olvastam.
Látom kisebb vitát váltott ki a minöség és megbízhatóság...Nekem is voltak már más márkától (nem a leg olcsóbb) notijaim, és ennek ismeretében van véleményem.
Ja és G75VW-röl váltottam G751JY-ra.[/Tud valaki olyan márkát, típust mondani ami hibátlan???B] (szerintem nem, vagy akkor nagyon fiatal ember, vagy nem volt még sok müszaki cikk a tulajdonába.)
Nekem és ismeröseimnek is volt már más márkával is problémám.
Az elözö ASUS-om is volt szervízbe, de mégis maradtam most ennél a márkánál. Én sem tartom makulátlannak, de megint csak vissza térö kérdés: melyik az?Sajnos amit ember tervez, az hibázhat.
Amit használunk az kopik, és el romlik (elöbb v. utóbb)Más topikban én is mérgelödtem már pl: telefon. Felsö kategóriás telcsi,(nem almás) és hibázik... 100ezer forintokért néha télleg xart kapunk, és akkor el pattan az embernél a cérna.
Mint fentebb írta valaki, együtt lehet élni velük, legalábbis próbáljuk meg.pl: nekem most Explolerben nem tud írni hosszú -ö-ü. betüt. (gondolom valami bövitmény vagy ijesmi lehet...)
Összességében nekem eddig be vált ez az új széria. (1 hónapja használom)
Hirtelen ennyit szerettem volna hozzá szólni.[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
vandor01
őstag
itt van ezt kell venni!!!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
thomasa
senior tag
G-sync-es modelled így állítsd át 75 hz-ről 100 hz-ra
-
Muerte
addikt
válasz thomasa #4758 üzenetére
Köszi,tudom mi a G-Synch... sokkal nem jobb mint egy adaptív vsynch,ettől függetlenül még mindig semmi értelme a 75Hz vs 100Hz-nek ~30 FPS Witcher 3-ban például.Max egy hardcore játékosnak multi FPS-ben(BF3/4) lefixált 100 FPS-el tolni,de azonkívül semmi értelme a panelt szarrá húzni.
-
thomasa
senior tag
USB 3.0 másolás megszakadás problémára egy lehetséges megoldás friss tipp.
-
vandor01
őstag
persze hogy viccel
hisz ki adna 450-et erte?
mikor 350-400 kiloban mennek ezek a cuccok
és meg mennek az árak lejebb is!!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jazz
Topikgazda
Hogy félreértés ne legyen , én arra gondoltam, hogy:
Ugye csak viccelsz....(hogy képes lennél a jó kis 17"-osat lecserélni egy 13"-asra és low felbontáson kuksolni a kijelzőt).(#4763) vandor01: Honnan veszel ilyeneket embör? 500-tól indulnak az olyanok mint ami neki van, nem 400-tól. (és kérlek ne, ne linkelj szürkeimportos oldalt hogy "nem is 500 mert van már 480-ért is", se hivatalos oldalt hogy "nem igaz mert van már 495-ért is". )
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
vandor01
őstag
na ja ez most a kinalat a hasznalt fronton
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
???
gondoltam pocok szaktars nem nagyker hanem user es a gepet hasznalja
nem pedig foliazva original dobozban varja ra a vevőket
a hasznalt bicnice meg ilyen.... nehéz az árat jo belöni
eladhato legyen az alapvetően "luxus" cucc .)
felének a felééert[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Darth_Revan #4771 üzenetére
ne hallgass rajuk!! cserélj!!
mi meg vennenk megkimelt 751-t a felének a feléééert!
HAJRA!!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
ForRedGlory
félisten
Lesz egy hülye kérdésem
E között a két laptop között (1. vs. 2.) mi a különbség +70eFt ár és a 256 GB eltérés között?
Én vagyok naiv és nem tudok valamit? Ha az elsőbe vennék egy 256 GB-os SSD-t akkor hol éri meg a második a 70.000 Ft különbözetet? Tuti lehet venni 40eFt alatt 256-os SSD-t. Miért érné meg a 2. verziót megvenni? Vagy az első nem bővíthető SSD-vel mert csak egy hely van benne?
-
thomasa
senior tag
válasz ForRedGlory #4773 üzenetére
Nekem is van egy hülye kérdésem, miért nem a g-sync-es modellek közül válogatsz?
-
thomasa
senior tag
válasz ForRedGlory #4775 üzenetére
Bocsánat nem akartalak megsérteni , csak ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, már szó volt róla, hogy kijött az upgradelt g751 amiben van g-sync. Sokan csak ez miatt cserélik le a korábban kiadott g751-üket.
-
gézu
őstag
256Gb vs 240Gb+HDD box. Ugye a terás vinyót is be kéne tenni valahogy ssd bővítés után.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
tag
m.2 - pcie-s ssd van benne gyárilag, azt nem kapsz 40e alatt, emaitt a különbség. (gyorasbb mint egy smia sata-s, neten találsz teszteket)
-
ForRedGlory
félisten
válasz thomasa #4776 üzenetére
Ettől függetlenül sem értem ezt a g-sync dolgot, hogy honnan a fészkes fenéből kellene az embernek tudnia, hogy az-e vagy sem, ha egy árva mukk nincs róla a honlapon? Egyszeri parasztember azt látja, hogy G751 az összes, de utána van pár szám és betű különbség, de alapvetően mind ugyanaz (leszámítva, hogy van-e SSD, matt-e vagy fényes a kijelző).
(#4780) misk@: általános felhasználásra nálam már nincs sebességbeli különbség SSD meg SSD között. Én megelégszem, hogy pörögjön a Windows, a játékok úgyis HDD-re mennek majd.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Mindegyikben 2 sata hely van. Viszont amelyik gyárilag ssd-s, ott az egyik sata helyhez nem férsz hozzá, mert fölötte keresztben van az m.2 slot, amibe az ssd került. Azért nagy a különbség, mert a sata és az m.2 ssd között is nagy a különbség sebesség terén (bár, hogy ebből mennyit tapasztalsz, az már más téma).
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz ForRedGlory #4781 üzenetére
az hogy neked vagy másnak megér-e ennyit az más kérdés, eredetileg azt kérdezted, hogy miért van 70e a két modell között, én arra válaszoltam.
-
bylow
senior tag
Gyors kérdés!
Wifi direct csatlakozást tudok csinálni 1 Androidos telefon és a G751JY között?
Vagy nem is pazaroljam az idöt a beállítások keresésére mert lehetetlenByLow #
-
bylow
senior tag
válasz Pocok256 #4786 üzenetére
Találtam App-ot, de az nem az igazi... böngészön keresztül müködne ha müködne, de nállam elsö körben nem is sikerült...
Telefon telefon között simán meg tom csinálni, de a notival nem akar össze jönni.
Valahol olvastam 1 cikket, hogy nem kell mind a 2 eszköznek tudnia a W.Directet, elég ha az egyik tudja, a másikba elég ha normál Wifi csatlakozást tud... (lehet téves infó vólt? )ja: Galaxy S4-el szeretném.
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
david5745
tag
Üdv mindenkinek Laptopvásárlás előtt állók arról érdeklődnék hogy a ASUS G751JL-T7003 GTX965M 2GB-os mennyivel járnék jobban mint vagy éppen rosszabbul mint egy SSDs g551-el ami max350k illetve hogy hol érdemes venni. Válaszokat előre is köszi
A szívem a g751 fele húz az agyam meg mondja közbe hogy ne költs annyit úgyse játszol annyit viszont hosszú távra terveznék mindkettővel 4 év minimum
-
NTonee
veterán
válasz david5745 #4791 üzenetére
G751! Majd veszel bele később ssd-t és ebben a gépben a hdd is benne maradhat, mivel 2db sata csatlakozó van belül. A G551-ben csak caddyvel mehet 2 tároló a gépbe. A két gép hűtése is egészen más, a G551-ben finoman szólva alultervezett, i7 procival abszolút nem boldogul, i5el is elég magas hőmérsékletet produkál.
A lehetőleg kerüld lista: digiprime, radium, emag, imperium.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem ilyesmi árak lesznek a G752-nél is....
Érdekes,hogy itt nincs K-s proci sehol,a G752-t vajon kiadják azzal is?
-
vandor01
őstag
itt a konkurencia 6th gen is arakkal érkezes nov 25 tol!
Acer / predator
hopaaa ugynazt linkeltuk
jaja vmi ilyesmi lesz elsőkőrben... majd a tavaszi frissitéskor bövől a kinalat!
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
Azert ezek az árak szinte majdnem dupla
de mar a Clevo / XMG is labdaba rughat!
Szerintem veszek egy Asus 4th gen....551/552-t félaron
vagy vmi 751-est hasznaltan.... féláron
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz vandor01 #4796 üzenetére
Eeees az Acertol nem is lesz 8GB memoriaval szerelt VGA, szoval ezen a teren az Asus mar nyert
Sot, kijelzo teren is csak 4k lesz 17"+GTX980M konfigbol...Hat ha csak nem lesz horribilis ara a G752nek es tenyleg fullhd kijelzovel es 8GBos GTX980Mel jon hozzank, akkor a magyar Asus mar hutheti a pezsgot, mivel nalunk mar gyoztek...
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Darth_Revan #4798 üzenetére
ja tenyleg meg a giga draga 1.111111Milas gépnek is csak 4gb
biztos nem fert bele ebbe a low badget jatekos cuccba
a hianyzo gb-kat elvittek az idegenektulajdonkepen ki lehet hasznalni a 8gb? .. habar ha mar 4K a kijelző??
asus belerakja a 4k a 15.6"-ba?
ja ertem orditva!
szoval Asusnal lesz FHD 17 -ben mig az acer csak (arcoskodik) 4K val![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #4798 üzenetére
Nem mind lesz 8 GB-os a 980M-szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest