-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Gesztusvezerlest sima egerrel hogy oldottatok meg? A kozepso egergombbal es gesztusokkal valtanam ki a 4 ujjas gesztusokat, tehat peldaul kozepso gomb nyomvatart + felfele huzas a Mission Controlt hozna be. BTT nem tud ilyet, legalabbis en nem talaltam kozepso gombos triggert.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
consono
nagyúr
Azért ennyire nem vészes a helyzet, csak mindig van, aki kifogja... Főnököm gépén első perctől van fólia (i5-ös Pro), semmi baja nem volt soha vele. Én nem tennék rá, mert szerintem csúnya...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Divinity
őstag
válasz hszilard666 #96449 üzenetére
Mondjuk a top shell pont nem az, semmit nem befolyásol kb na meg nem is olyan anyag, hogy bent tartja a hőt
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
kid46
tag
Udv. Na csusztam 1 napot, holnap erkezik az M1 air. 1 hete csak a videokat nezegetem a rendszerrol. Ti mit tanacsoltok, mik azok az ajanlott beallitasok amiket csinaljak meg rajta?
-
marsu.
senior tag
válasz SharpSA #96457 üzenetére
-aktív sarkok
-trackpad bellításokba kapcsold be a tap to click-et (nem is értem ez miért nincs alapból bekapcsolva)
-ha használsz ntfs meghajtót szerezz be olyan programot, ami tudja írniHirtelen...de tele a youtube 50, 100, 200, stb kezdő tip mac-es felhasználóknak.
sry, félrement a válasz
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz marsu. #96458 üzenetére
Force Touchnal minek tap to click? Az ujjad vegig rajtatarthatod a trackpaden. Pasztazas utani klikkelesnel igy csak nyomsz es felengedsz (mint egy egerrel), nem pedig felemeled az ujjad, nyomsz, felemeled az ujjad, es visszateszed az ujjad.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
SharpSA
veterán
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz TigerCat #96129 üzenetére
& vadászcsiga
Kösz a visszajelzést - végül nem tettem fel, nem volt kedvem vacakolni. Főleg, ha sérül az üzemidő, ami jelenleg pont jó. Talán majd egy M1-es MBA kipróbálom.
..bár anno a Mac Minimen nagyon sokat dobott az update a El Capitanról High SierraraWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pethYeti
addikt
Vissza küldött Air helyett vettem most egy másikat. Az is billeg... annak a jobb alsó sarka. Ennek most adok annyi esélyt, hogy rendelek egy P5-ös csavarhúzót, hétfőre ideér. Megpróbálom azt hogy mindegyik csavart kicsavarozom a hátulján majd vissza. Ha nem segít akkor elállok ettől is...
-
kid46
tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz TechN7ne #96475 üzenetére
Ezt én sem értem, nekem csak az iPad meg az iPhone billeg, De ugye az természetes...
Ő ugyanazt járja be, amit én anno a Samsung tévékkel... Sosem volt szerencsém.
Mástól még nem is hallottam hogy billegne a gép.Szerk: most esett le, hogy Head88 kolléga már rendszeresen találkozott vele. Lehet én vagyok alulinformált
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
pethYeti
addikt
-
TechN7ne
nagyúr
válasz pethYeti #96476 üzenetére
Én a helyedben hivatalos márka szervizbe vinném és mutatnám az asztalon (pl. 1061 Budapest, Andrássy út 36.) ,elmesélném 2x próbálkoztál vele ,adjanak egy normálisat.
Csavar lazítással vesztenéd a garanciát mert észrevennék.
(#96483)
Persze ,nem szabad külsőleg kísérletezni ,annak úgy kell lenni ahogyan kaptad ,és a billegés pl. illesztési hibának számít mert nem szabadna.[ Szerkesztve ]
-
blscrn
tag
Én nagyjából 1 éve vettem meg az első MBP-mat, az elsők között állítottam be az említett funkciót, mert a korábbi laptopjaimnál ezt szoktam meg. Kb. 15 perc használat után rájöttem, hogy mennyivel jobb a force touch, a gesztusokról nem is beszélve.
Szóval szerintem a "megszokás" idejéig jó lehet ez azért, azóta már ki is kapcsoltam.
-
Régebben volt 2014-es Air-em és az is billegett egy picikét. Talán a jobb első gumitappancs nem ért le 100%-ban. Gépeléskor elég frusztráló tud az ilyen lenni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz vadászcsiga #96487 üzenetére
Azonnali garanciális csere ,nem feltétlenül kell lemondani róla ,nem mindegyik ilyen ,pl. az enyém is halál stabilan fekszik mindenhol.
Én is visszavinném alap ,de csak cserére ,mert nagyon jó ár/érték aránya van ,ennél jobbat nem találni a jelenlegi áránál ,és az sem biztos ,hogy a következő szériánál sem lesznek ilyen bakik. -
pethYeti
addikt
válasz TechN7ne #96489 üzenetére
Az a baj, hogy most nem is Pesten vagyok, tehát nem tudom csak úgy bevinni. Inkább elálltam mindkét esetben. Meg most istyle-nál pl drága. De ha ott veszem, ott biztos kicserélik idővel olyanra ami nem billeg. Ilyen eMag, Media Markt, Euronics, na velük nem fogok belekezdeni ilyen gariztatásba 0 napos géppel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz pethYeti #96491 üzenetére
Honnan származik?
eMag nál egy gyufaszálat sem vennék mert nincsenek jó tapasztalataim ,viszont egy MediaMarkt azonnal cserél vagy visszaadja a vételára online rendelés esetén 14 napon belül ,legutóbb egy apple tv t vittem vissza 13 nap után - azonnal megkaptam az árát ,de pl. egy iStyle/iCentre nél már + kérelmet is kell benyújtani. -
-
pethYeti
addikt
-
pethYeti
addikt
Még úgy látom itt felénk Euronics-ben is van M1-es Air, szerintetek helyszínen ki lehet bontatni és megnézni hogy az rendben van-e és nem billeg?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2020 8GB/512ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p3777
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- Apple Macbook Air M1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 2019 13" i3 8GB 256GB notebook - i3 1000NG4 8GB 256GB garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest