-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
Mivel megvolt az Affinity Photo winre leszedtem Mac-re el is fogadta a licenszet. De a telepítés után egy ? van az ikonja helyett és ha elindítom akkor az asztalon csinál egy ikont ami olyan mint egy drive. Aztán elindul a progi de elég lassan tölt be. Bocs ha kicsit kusza, még új nekem a rendszer. Nem jól telepítettem vagy ez a progi ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Milyen kodod van, egy adott verziohoz valo (pl 2016)? Jo esellyel a windowsos kod nem fog menni maces office-szal, ket kulon termek. Probald ki a gyari alternativakat (Pages, Numbers, Keynote), alap dolgokra azok is jok. Kezelik az Office-os formatumokat is.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
pethYeti
addikt
válasz TechN7ne #96514 üzenetére
Nem kell de köszi, viszont akkor lehet csak én fogtam ki kettőt aminél ez van. Szerintem teszek egy utolsó próbát. Mondjuk ha az is problémás akkor már feladom, lassan nincs olyan APR ahonnan még próbálkoznék
Egyébként nekem is ugyan ez volt mint ebben a videóban, 1. baloldalt, 2. jobb oldalt.
[link] -
vadászcsiga
félisten
Az hogy másoknál nem billeg a MacBook pethYetit vajon mennyire vigasztalja? Megmondom, semennyire
-
pethYeti
addikt
válasz vadászcsiga #96520 üzenetére
Azért kicsit vígasztal, mert ezért rendeltem meg harmadjára is. Hátha mostmár jó lesz
-
-
kid46
tag
igazad volt... fájlrendszer volt a gond. na akkor át költöztem életem első macbookjára. Összességében azt hittem bonyolultabb lesz. Hála nektek - youtube - google - összefoglaló minden fenn van! Viusal studio code is könnyen érthető. Youtube tele van videókkal , milyen bővítményeket kell használni hozzá. A gépről is szólnék pár szót. Billentyűzet eszméletlen , kijelző szintén, akksi meglehetősen jól bírja pedig megállás nélkül nyüstölöm. Windowsról Macre átköltözni pik pak és nagyon felhasználó barát a Big Sur. wifi hibátlan, iphone és series 5 simán kommunikál. 256 gb tárhely bőven elég nekem... nagyjából ennyi. köszönöm mindenkinek
-
mazsiii92
aktív tag
Nem kötekedésképp kérdezem de ez mitől vagy mennyivel jobb mint egy standard 13,3”-os notebook tok? Én pl MM-ben hatod ennyiért vettem egy Hama tokot, és teljesen jó arra amire én használom.
Nyilván ne ezen legyen spórolás ha már 4kilóért megvesszük a gépet, de a 25k azért az nálam már bőven túl van a határon.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
tl-x
őstag
válasz mazsiii92 #96537 üzenetére
Jó kérdés. Sok tokot megnéztem. Én nem akartam olyat ami czipzáros. Van 5e ft-os Hp sleeve-m abban hordtam egy darabig elég vékony volt és nincs semmi tartása, lötyögött benne. Ég és föld a kettő. Fizetésnél én is húztam a szám, remélem sokáig bírja majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
TheMarci
addikt
válasz mazsiii92 #96537 üzenetére
Egy korabbi verzios tokom van, ami ugyanilyen, csak mashogy nyilik, en azert vettem, mert az egesz tok massziv, es merev, nem hajlik, nyugodtan be tudom rakni az utazotaskaba a gepet, es nem lesz baja utazaskor, nem kell kulonos figyelmet forditanom ra.
Do You Dream?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #96530 üzenetére
Na most olvasom hogy en értettem félre, nincs kérdőjel, de a bővítmény visoznt hasznos, ha nincs yt előfizetés.
-
-
-
Mr Bond 007
őstag
Érdemes megnézni, elmondja azt is miért tud kevesebb rammal is elég lenni az apple chipes gép az intellel szemben gpu intenzív alkalmazásokban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16GB RAM / 512 GB SSD / USA bill / 60 nap garancia
- MacBook Air M1 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./92%/p3773
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- 2021 MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- MacBook Pro Retina 13" M2 8C / 10C / 16GB RAM / 256 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest