Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Ragnar95 #33767 üzenetére

    Érdekes, én (aki magamat egy kicsit appl-ellenesnek éreztem az elmúlt időben itt a topikban) úgy gondolom, hogy a keynote nagyon jó volt. Egyáltalán nem volt meg az az érzésem, ami a múltkorinál, hogy unatkoztam volna.
    A mostani keynote alapján ismét úgy érzem, hogy az apple egy nagyon innovatív vállalat, és olyan termékeket tesz le az asztalra, amiket - ha jól megcsinálják - öröm használni, és megkönnyítik az életem.

    A termékeik közül talán csak a watch és az azzal kapcsolatos bejelentések nem érdekelnek (mechanikus órát használok, amit nagyon nehezen cserélnék le egyáltalán bármilyen elektronikusra, pláne okosórára).
    A tv-jük érdekes, és tuti lesz egy ilyenem, ahogy lesz nálunk is netflix (valószínű azonban, hogy az nagyon sokára lesz, ha lesz).
    Az ipad pro nekem nagyon bejött, simán tudnám használni a munkám során, kár hogy az ára miatt valószínű, hogy nálam ki fog esni (inkább vennék egy MBA-t, sokkal inkább, persze egészen más). Megvárom a következő MBA/MBP kiadást, és akkor szerintem váltanom kell már a jelenlegi gépemről (szerintetek mikor lesz következő generációs gép?).

    Az iphone 6s/6s+ nekem nagyon bejött, ez az a termék a most bemutatottak közül amikre a legbiztosabban érzem, hogy megveszem a hazai forgalmazás beindulásával.

Új hozzászólás Aktív témák