- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
válasz aimettirlz #1651 üzenetére
akkor nem tudom gyere át az arc topicba, hátha ott tudnak okosat mondani. nekem ugyanezzel a builddel így néz ki:
[ Szerkesztve ]
-
DjuDan
csendes tag
Kedves Androidosok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit tehetnék? Tegnap megkaptam a ZTE Skate típusú telefonomat innen hardverapró-ról, és minden tök szuper vele, egyetlen problémája hogy amikor lehúzom a fenti legördülő cuccot, akkor az értesítések felett ott kellene lennie annak a sornak, amiben lenne a Wifi, Bt, Hálózat, vagy akármi (http://img.tapatalk.com/704f2469-b330-87e6.jpg) (nem az én telefonom, de a felső sor kellene.. ), valaki tudna nekem valami ötletet mondani, hogy hozzam elő? már lenulláztam, újraraktam az androidot és semmi, és kifejezetten örülnék ha meglenne Válaszokat előre is köszönöm!!!!PÜ-re mindig minden körülmények között illik válaszolni! :)
-
Necc
addikt
QuickBar-nak nevezik, es nem alap android tartozek. Ha gyarilag nincs fent, akkor ra kell valahogy "hax"-elni (root, custom ROM, ilyenekre kell gondolni), mivel a dolog telefon es szoftverfuggo, reszletekkel kapcsolatban a telefon adott topicjaban tudnanak sokkal nagyob esellyel segiteni.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
mg105
senior tag
válasz aimettirlz #1654 üzenetére
alulról a második. ne mond hogy nem látod
-
fatorzs
tag
válasz aimettirlz #1661 üzenetére
Szia.
Ha van rootod, akkor nézd meg ezt a mappát:
/data/data/com.sonyericsson.conversations, azon belul shared_prefs, és ott van egy file, com.sonyericsson_conversation_preferences.xml.
Ezt megnyitod egy szövegszerkesztővel, keress rá arra,hogy character conversion, két érték van, az egyik, hogy éppen be van-e kapcsolva a költségkímélés, a másik, hogy megjelenjen-e a menüben. Átírod true-ra, újraindítod a telefont és voilá.
Persze előtte backup[ Szerkesztve ]
-
mg105
senior tag
válasz aimettirlz #1661 üzenetére
szolgáltatós a telefon vagy független?
-
fatorzs
tag
válasz aimettirlz #1668 üzenetére
Akkor esetleg az lehet, hogy nem a közép-európai régióba szánt firmware van a telefonodon.
-
olivera88
veterán
Hát ezt nem tudom h sikerült elérni a telómnak. Magától restartolt, azóta nem indulnak memóriakártyán lévő alkamazások Az ikonjuk is hiányzik. Csak azt irja h loading az ikonok alatt. Pár napja volt ilyen mikor az új kártyára másoltam át az appokat, és egy mappát nem másoltam át, majd aztán átmásoltam és rendbe volt minden.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Clay
senior tag
Nova launcherre telepíthető GO locker?
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
SureStudio
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Spicám és 2.2.3-as android van rajta...és hát kicsit lassú és lefagy sokszor.
Tudtok valamit ajánlani, hogy mit csináljak Vele? Vagy rakjam vissza rá a 2.1-et?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
*-._.-* *-._.-*-* [SureStudio] *-*-._.-* *-._.-*
-
nggabi
félisten
-
mg105
senior tag
válasz SureStudio #1679 üzenetére
én inkább a 2.3.7-et tenném fel, az stabil, és racionális elvárások esetén gyors is! további infók a spica topikban.
-
FET-MEN
veterán
Na sikerült beszereznem egy XPERIA u-t
Iphone 7
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Adott egy készülék amin android 4.0.4 verzió van, a készülék a telenornál lett vásárolva. Azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan verzió amire érdemes frissíteni, mondjuk amitől picit gyorsabb lesz a készülék. És persze nem szeretném elveszíteni a garanciát. Köszönöm előre is.
-
GEPESZ66
veterán
Mitől van az, hogy ha az ACE 2 telefont csatlakoztatom a PC-hez, akkor néha kiírja a következőt, máskor pedig minden rendben van?
-
nggabi
félisten
-
GEPESZ66
veterán
Ha nem tetszik valamelyik alkalmazás, akkor letörlitek, vagy rajtahagyjátok a telefonon.Az eltávolítás hagy-e sok szemetet a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest