- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petreszku
senior tag
Air, nggabi köszönöm a válaszokat.
Amit nggabi írt, hogy plusz "formázzam a belső/külső memóriát ha van", hol találom a be állításokon belül? Egy samsung tablet van nálam kölcsön. Ha ezt is meg csinálom az utánam jövő minden gond nélkül tudja majd használni? Amit az alap gyári beállítás jelent az megmarad? A hsz-ek előzménye a 2440-ás hsz-em.
Még annyi jutott eszembe, hogy csak belső memória van.[ Szerkesztve ]
-
M.W.H
aktív tag
hali
van egy icecream sandwitches táblagép, és egy zte mf195 usb-s mobilnettöl szeretném neki a netet adni, de sajnos nem működik hogy tudom megoldani hogy működjön?köszi előre is
üdv
Mad W. Highflyer
-
Petreszku
senior tag
A tárhelyen belül nincs semmiféle opció csak a felsorolás a memória használatáról. Csak a védett adataim menü pontban van olyan, hogy Mentés és visszaállítás ebben van 3 alpont. És van a Személye adatok ezen belül a Gyári adatok visszaállítása. Akkor gondolom, hogy csak ezzel az utolsó ponttal tudok törölni és vissza állítani? Előre is köszönöm a választ.
-
hodostamas
addikt
Kolléga készített egy kis segédletet a kezdőknek, akik most ismerkednek az Android világával
Reméljük segítségére lesz sokaknak!Android Magyar Kézikönyv: Letöltés
ui.: észrevételeket, hibákat a topikjába várjuk, illetve ha szerintetek még hiányzik belőle valami
[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
LG Optimus L7-en érdemes szerintetek 4.0.3-at frissíteni. illetve lehet jb-re ? -
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Próbálok fastboot-tal felnyomni egy ClockworkMod recoveryt a telefonra, de sehogy sem akar összejönni.
A fastboot látszólag felrakja az img-t a telefonra, kapok is két Okay-t, mégis ha a recovery módban indítom újra a telót, a gyári recovery jön be. Mi lehet a probléma? -
Winner_hun
titán
Van olyan alkalmazás ami nem engedi hogy bizonyos programok a háttérben csak úgy elinduljanak? A google térképe pl. szeret elindulni amikor egyáltalán nem használom.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
GEPESZ66
veterán
Véleményetek szerint elég-e a Zoner Antivírus, vagy a Kaspersky Mobile Security-t vegyem meg a Play áruházból,, ami 1100 Ft-ért elérhető? A Zoner-t letöltöttem, elég jó a benyomásom, de nem tudom, hogy a Kaspersky-ért érdemes-e is ezt az összeget kiadni?
-
GEPESZ66
veterán
válasz Superhun #2474 üzenetére
Semmi warez nincs.Nem rootolt a telefon, T-Mobile-s .A Google Play-ból töltök le alkalmazást, internetezek, s a céges leveleimet olvasom. Egyre több hír van az android-os kártevőkről, s nem én vagyok az egyetlen, aki biztonsági szoftvert telepített. Szerettem volna megkérdezni, hogy a Kaspersky-vel mi a tapaszatalat, mennyire fogyasztja az aksit, stb. A Zoner abszolút nem terheli az aksit, két hét tapasztalata ez.
-
GEPESZ66
veterán
válasz #40993792 #2476 üzenetére
Ahogy írtam, a Zoner ingyenes, az interneten talált cikkek szerint nagyon jó, a Kaspersky-t meg kellene vásárolni a Play áruházban.
A PC-n sem szerettem használni feltört biztonsági programokat, ki tudja, mit raktak bele.
Újságos kódot használtam, vagy kerestem olyan áruházat, ahol jó áron lehet kapni biztonsági szoftvereket .
Nem sajnálok pénzt adni érte, de van egy határ, ami szerintem még megéri (4000 Ft/év/1 gép).
Az igaz, hogy a root, ill. a warez között nincs összefüggés, elnézést, ha félreérthető voltam! -
OgKush
senior tag
ES file explorert gondolom hazsnáltok páran, nem tudjátok, hogy miért nem akar csatlakozni a Mac-emen megosztott mappához? Azt írja, hogy felhasználó, vagy jelszó hiba.
-
Pribi
senior tag
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
Pribi
senior tag
válasz #40993792 #2483 üzenetére
Köszi a válaszokat. A telefon azt írja a szinkronizációs részénél, hogy sikeres volt a szinkronizáció, de ha belépek a webes felületre, és megnézem a címtárat, akkor az teljesen üres. Mi ronthatok el szerintetek?
Pribi
[ Szerkesztve ]
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom szorul segítségre, facebookon írt.Samsung Galaxy Y Telenor Internet beallitasokban segitsen mar valaki mert mar kivagyokpszihésen...
300Mb mobilnet megrendelve beallitasok telepitve es megse megy...Köszönöm előre is
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Letöltöttem egy ingyenes wallpaper alkalmazást. Nagy rajongója vagyok a Warhammer 40,000 világának és találtam egy ilyen wallpaper alkalmazást- remélem jó a megnevezés-. Azóta jönnek a reklámok meg mindenféle hírlevél. Tudtok valami alkalmazást amivel ezek szűrhetők? Avast van fent, nem rootolt a telefonom. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
A telefono gyári topicja elég halott, ezért megpróbálom itt is, nem tudom, hogy lenne-e jobb hely a kérdésnek. Ha igen, irányítsatok át kérlek! Ez lenne a probléma, idézem:
Egy kis segítségre lenne szükségem, nem jutok egyről a kettőre a HTC Chacha-val. Egy hölgyemény barátom kért meg, hogy vessek rá egy pillantást. A "hiba" az, hogy megtelik az itnernal storage, állandóan. Kvázi használhatatlan a telefon. Összesen 150MB használható, és úgy, hogy semmi nem fut, 146 foglalt, 3,6MB szabad hely van. Telepítve van rajta egy Skype, egy Viber, és itt ki is merül a dolog. Ezzel mit lehet kezdeni? Van benne egy 2 gigás SD kártya, de ez ebből a szempontból ugye irreleváns. Azt sem értem, hogy papíron 512MB ROM van benne. Az én Desire S-emben 1100MB, és ebből fel is használható több, mint 1GB. Akkor itt miért csak 150 megából gazdálkodik?
Illetőleg ami még furcsa, hogy a microSD 2 gigája majdnem teljesen szabad, alig van rajta valami. Ha viszont belépek a zenelejátszóba, akkor egyből azt írja ki, hogy (I)"Your phone is low on storage space. Please delete some files to make some space before using this application."(/I) Ebből azt szűröm le, hogy hiába van hely a zenéknek, annyira karcsú az internal storage, hogy nem hajlandó futtatni a zenelejátszót sem. Én ilyet még nem láttam, nincs valami ötletetek? Felajánlja, hogy csináljak több helyet, de egy kis cache törlés, pár email és sms törlése nem lendítene a dolgok túl sokat, úgyhogy nem fejeztem be.
A telefon teljesen gyári, független.
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok! sos help!
hol lehet kikapcsolni, hogy a telefonnal készített képeket ne szinkronizálja automatikusan a facebook és töltse fel a netre?
szerk: megoldva. sorry az off-ért.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Grande Ale
őstag
Kérem, ha találkozott valaki ilyennel, írja meg, hogy mi a megoldás!
Mostanában a Google fióknál a címtárnál folyamatosan ott a szink jel. Minden más a Googlenál friss, rendesen szinkronizál. Kipróbáltam egy új névjegyet, beírtam, átviszi a gmailbe. Most akkor mi lehet ez? Kiexportáltam az összes névjegyet a gmail címtárból, meg vissza, hátha csak be volt ragadva valami. Semmi eredmény. Nem kötöttem össze a címtárat már a g+-al sem, de akkor is csinálja. Mi lehet ez? Már egy új fiókban gondolkodom, de elvetettem az ötletet, ezer éve ezt használom!
HELP![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest