- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
Galaxy Giom van custom rommal, az érdekel hogy mivel lehetne a mentett wifi jelszavakat megnézni ?
Lementeni tudom hogy kell az adatokat, de engem csak a wifi jelszavak érdekelnek !“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
rep3at
őstag
Egy Motorola Photonom van, minden szép és jó, gyors főzött ROM van rajta, egyedül a státuszbár ikonjaival nem vagyok kibékülve, ezt szeretném Motorolásra lecserélni, meg esetleg a galériát a gyári alkalmazásra. Lehetséges ez?
Üdv.
Forward thinking. كرر
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdem elveszteni a fonalat. Van egy CM7 alapú fözött romom, amiben néhány alapbeállítást szeretnék megváltoztatni, pl. a fényerő alapból nagyon gyér értékre van téve...
No ha csak annyit csinálok, hogy a settingsprovider.apk-t szétbontom apktoolal, majd módosítás nélkül újra elkészítem belőle az apk-t, majd lecserélem az eredetit az újra, akkor már megáll a bootolás folyamata. A szignált, szignálatlan állapot nem befolyásolja, ez van mind odexed, mind deodexed fájlok esetén is. Legfrissebb apktoolal csinálom, de régebbi verzióval és az apkmanager progin keresztül csinálva is ez van.
Valakinek van ötlete erre, hogy mi lehet a gond?
rep3at: a gyári romból könnyen ki tudod szedni a galéria apk fájlát, kb. csak ki kell cserélned az új romod zip fájlába. Winrarral meg tudod csinálni a cserét az nélkül, hogy újra kellene szignálni bármit.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Atmo
senior tag
Hali
Nem tudja valaki, hogy miért nincs az efs mappában az nv_data.bin file meg? root jogok stb megvannak, cask ez a file nincs sehol
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Bibby
addikt
Volna egy ilyen kérdésem. Ez telefonfüggő, vagy android?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz #40993792 #2657 üzenetére
Egyesével én is tudok, ezzel nincs probléma. De ehhez semmi kedvem nincs, manuálisan ezzel foglalkozni... most pedig már tényleg sok sok hónap benne van, maximum az egészet tudom likvidálni.
Ez tényleg csak engem bosszant? És meddig megy el a lista? Évekig?Ελευθερια η θανατος
-
D-Roy
tag
Sziasztok!
Van egy myaudio 708w táblám és a problémám a következő:
Internal storage total space :0.00b,nem enged programokat sem telepíteni.
Mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm. Think Different.
-
batai15
félisten
ti hogy tudtok fekvő módba gépelni? opera és uc ban egy külön szövegdoboz jön fel, de
a többiben nem. nem tudok a szövegbe görgetni meg nem is követi a kurzor a szöveget.ötletek? -
batai15
félisten
válasz #40993792 #2665 üzenetére
aza gondom hogy van az sms doboz,mikor írod az sms-t akkor szövegdoboz jön elő fekvő módba.
De pl matxthon böngészőben az oldal saját szöveg doboza jön fel, és ott nem tudok görgetni egy hosszabb szövegnél.
Nem tudom mennyire érthető de így tudom leírni.
[link]
egyedül az opera böngésztőben jelenik meg így a szöveg doboz, de az opera egy bugos szr..[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az apk-t, vagy az egész zip-et?
Magát a zip-et egy testsign.jar szignálja. Ez lenne a gond?
Egyébként a lentebb írtak hasonlóan alakultak a CMParts.apk-val is, hacsak kicsomagoltam, majd vissza, akkor ugyan a boot sikerült, de a cyanogenmod beállításoknál a com.android.settings összeomlott...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx.
Amit mondjuk nem értek, az az, hogy mikor decompile-t csinálok, akkor szépen kibontja az apk az apktool, vagy az apkmanager. Viszont mikor összerakom, a kibontott fájlok fele már nem kerül be és az eredetileg 12kb-s fájlból lesz 8kb. Ezt eddig minden így csinálta, mind az apktool, mind az apkmanaer, bár utóbbi is az apktoolt használja elvileg ugyanúgy, ahogy én.
Most kerülő úttal próbálkozom, a cwm-es update-scriptbe próbálom beletenni, hogy a rom felhúzása alatt cserélje le az adatbázis fájlokat a /data/data/com... alatt. Egyenlőre nem jött össze, még vizsgálom miért nem tudok oda írni fájlokat, miközben pl. a /system/app-ba simán tudok írni és egyformán vannak felcsatolva...
-
ux1
addikt
válasz CPT.Pirk #2673 üzenetére
Tudsz írni, de az első indulásnál ugye az apk-ból felülírja ( futásidőben jön létre ) ezeket a fájlokat. Így marad az apktool-os megoldás. Nálam bléden CM7 alatt simán megy. Remélem a framework-öt is megadod, ja és a rendszerfájlokat mindenképpen szignózni kell (legalábbis nálam).
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
klambi
addikt
szevasztok!
telefonom nem látja az sd kártyát, tipp hogy mi lehet a gond?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a frameworks-res.apk át van nevezve 1.apk-ra és be van másolva oda, ahonnan beolvassa dekódolás közben az apktool. Ettől függetlenül ha másik helyről származó ilyen fájl van ott, az sem befolyásolja ezt, az állományok fele úgy sem kerül be a kész apk fájlba.
Felraktam ezt a pici apk-t "gyári" állapotában ide: [link] ha esetleg megnéznéd hogy nálad mi történik szétbontás majd összerakás után, annak örülnék.
A fájlok cserélésére még volt egy ötletem, hogy az init.d-ből indítok egy shell scriptet, ami újracsatolja a fájlrendszert R/W módban, és akkor cseréli le az állományokat, de hiába volt meg a parancs, az stdout csak visszaadta, hogy a filerendszer maradt R/O, ott már nem tudtam ezzel mit csinálni.
Bár ezzel még lehet elszórakozok egy kicsit.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Wow, na most a Systemsettings sikerült, megmaradtak a beállításaim! o.O
Ugyanezzel a platform kulccsal szignáltam a CMPartsot is, de az még nem lett jó. Bár össze nem omlik, de az értékek maradtak az alapértékükön. Ez azért érdekes, mert ha szétbontom az elkészült apk-t, akkor ott meg ott vannak a módosításaim, szóval nem tudom, honnan vette a rendszer az alapbeállításokat.
Továbbá az is érdekes, hogy az apk-t megnyitva csak a tartalom fele látszik, és a mérete is kisebb mint az eredeti apk fele, de kibontva mégis megvan minden állomány.
Amúgy igen, apktool if framework-res.apk parancs teszi be a frameworks fájlt a megfelelő helyére, de ez is csak annyit csinál, hogy átnevezi 1.apk-ra, szóval ebben nem sok különbség lehet.
Jobbulást!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz CPT.Pirk #2681 üzenetére
CPT.Pirk, ne haragudj a kerdesert, de mivel latom, hogy te nagyon vagod a temat kerdeznek valamit.
Adott JB kernelhez (4.2.1 verzio, Nexus 7 stock room, rootolva) kellen R820T tipusu tunert belonom. Azbest eliranyitott egy google group oldalra, ahol a legfrisebb kernelhez letolthetoek a .c es .h fajlok ehez a tuner tipushoz. XDA-s topik alapjan nekem a legutolso kernelhez keszult .ko kiterjesztesu driver kellene, amit be kell terminal emulatorral tolnom a rendszerfajlok koze,hogy a DVBT app lassa a script lefuttatasa utan a tunert.
Tudnal ebben segiteni vagy valami linket adni, amerre el tudnek indulni? Lelkesedes az lenne, ilyen szintu tudas kevesbe
Koszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajnos nem ez a helyzet.
Egyrészt ez kézzel is megcsinálom, de az update-script maga is elvégzi a cache és a többi formázását a telepítés elején. Megnéztem, az új apk van benne a zip fájlban, szal ez sem lehet probléma. Itt számíthat, hogy milyen kulccsal szignáltam?Balinov: huhú, nem kis dolgot akarsz megcsinálni! - én meg kevésbé értek hozzá.
Kezdésnek azt mondanám, hogy fogj egy root böngésző proit, pl. az ingyenes root browsert lite, azzal sokkal egyszerűbben tudsz másolni, mint terminálban.Szerintem oda kell bemásolnod, ahol a többi HW .ko fájlt tárolja, talán a /modules -ben. Hogy van-e neked ilyen, azt nem tudom, telóm a kevés ram miatt alkalmatlan a 2.3 utáni droidok futtatására, apám tabletját meg még nem sikerült rootolni...
Egyébként milyen programmal tervezed a tuner képét nézni? PC-n én erre Linux alatt a VLC-t szoktam használni, de annak az az androidos verziója meg nem alkalmas ilyesmire.
-
klambi
addikt
fuu nem tudjátok mi annak a play ből letölthető programnak a neve, ami megnézni, hogy merre követett a telefon, és üríti, tiltja ezt???
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
hogy tudok valamilyen recovery-t telepíteni, de úgy hogy nem indul el a telefon, csak hboot van...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest