- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Chaser #74148 üzenetére
A dual standby az nem soc függő, úgy képzeld el, hogy nagyon gyorsan kapcsolgatja felváltva a kártyákat a hálózatra, nincs fent soha egyszerre mind a 2 (az a dual active), szoftverből megoldható a dolog. A moto G dual sim is akkor fake? Az is snapdragon 400 és nekem viszi mind a 2 kártyát.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
trialboj
őstag
Dual sim-es telefonban melyik slotot érdemes használni ha csak 1 simkártyám van? A mobilnet rendkívül fontos. A WCDMA van slot 1-nek jelölve, eddig viszont GSM-et használtam, mivel abba normal méretű simkártya ment.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Chaser
legenda
válasz Laza... #74154 üzenetére
Magában
Upo: Elhiszem. Lehet fals info, vagy csak valaki hallott valamit, ezért kérdeztem rá. Csak MTK-s telóm volt eddig. Nekem a SoC-ból is annyi fontos, hogy gördülékenyen kezelje a HD felbontást, 1 navi elketyegjen, GPS jó legyen, menjen a dual SIM. Játszani nem játszok, az kb lényegtelen.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
trialboj
őstag
válasz Laza... #74156 üzenetére
Az mitől más? Ha két kártyát szeretnék használni, egyiket telefonálni, másikat mobil net miatt, akkor melyiket melyikbe kellene helyezzem?
Köszönöm a segítséget
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
sbe561
tag
Ajánlatokat várok 50E-ig "jó" kamerával rendelkező szögletes telóra ami max 140mm.
Előre is köszönöm!
-
WOT-H-A-C
veterán
Én egy kori sört várok meg 2 db medvetalpnyi rántott húst!!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
veterán
Holnap jön ki a ZTE V5 (akár a V967s utódjának is tekinthetjük).
Várom már (bár a 8926 helyett mehetett volna bele a 8228-as is)
De a mérete pont ideális lenne nekem, jobban tetszik, mint a Hongmi 1s"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
myk74
senior tag
válasz hungobungo #74179 üzenetére
Köszi!Nekem pont nem kellene rá Miui.Gondolom be tudod szerezni?
Nincs kéz Nincs csoki!
-
fotosjani
aktív tag
Ha már ZTE, nekem tetszik a ZTE Star 1 is
LTE, MSM8928, Android 4.4, 2GB RAM 16GB eMMC, FHD, -
-
fotosjani
aktív tag
válasz hungobungo #74182 üzenetére
Lehet engem is érdekelne egy majd.
-
forzaroma
tag
válasz tahepa #74167 üzenetére
Gondolom már sokaknak van nagy tapasztalata ezzel kapcsolatban, nekem ez az első kínai rendelésem.
Hogyha jelen pillanatban így állok akkor mikorra várható a telefonom véleményetek szerint?
Posting Date Status Date Status Description
16-05-2014 23-05-2014 Arrived at overseas (Country code: HU)Realme GT2
-
_Hodor_
tag
válasz #46372352 #74193 üzenetére
Majd jönnek a profibbak a tippekkel, én csak azért osztom meg amatőrként a tippem, mert anno egy hölgynek é nis ilyen paraméterekkel kerestem telót. (végül meggyőztem h nagyobbat vegyen)
tehát: Jiayu G2F viszont én ahol hirtelen ránéztem mindenhol out of stock volt
Ui: minidealt és etotalkot néztem csak (ezekben bízok igazán)[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz #46372352 #74193 üzenetére
Nem írtál árat. Megbízhatóság szempontjából szerintem csak a legeslegalja (a totál noname kategória) nem játszik, mert már a 70-100 dolláros kategóriában is jó eséllyel tudsz sokáig jól működő telefonokat kifogni. Tehát olcsóbb vagy drágább készüléket keresel?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
plokij
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt telefont vettem itt olvasgattam így most én is beszámolok a telefonomról: TCL-idol-X-S960. Ezt vettem. Akkor még 334$ volt. A TCL megvette az Alcatelt, Európában Alcatel néven futnak a telefonok (két kártyás természetesen nem). Megrendeltem 28 nap múlva megérkezett, minden rendben volt (Singapore post) . Egyéb költség nem volt :-)
Szempontjaim ezek voltak:
full hd, szép kép
max 5" és minél kisebb keret.
gyors (ne legyenek döccenések, antutu 31-32e pont jó)
2 kártyás, passzív is jóTeljesítményben hozza amit ígértek. nincs akadás. aránylag "kicsi". Energiatakarékos üzemmódban (csak telefon) több napig is bírja, egyébként naponta töltöm.
Van a telefonon updater program, de nem működik, kínaiul ír valamit.
Android 4.2.2 frissítése nem javallott 4.3-ra
Pár kínai felirat van benne, jó lenne egy tiszta angol (vagy magyar) Android verzió.
Első lemerülés után állt be az akku mérő pontosra (először egyszerűen kikapcsolt)
Bluetooth kapcsolat az autómmal nem mindig jó.
Általánosságban nagyon meg vagyok elégedve 67eFt tokkal kitűnő ár volt érte.
Privát üzit előbb észre veszem. -
djnice
veterán
Van esetleg már valakinek Mijue M10 készülék? Használható a kamerája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest