- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1ó
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget/tanácsot kérni.
Páromnak tervezek telefont vásárolni 40-50 ezer környékén, néhány főbb szempont figyelembe vételével (kicsit nagyobb akksi, jó gps, elfogadható méretű kijelző, stb,) keresgettem is, és már majdnem letettem a voksomat a Lenovo P780-ra.
De épp olvasgattam róla, és rábukkantam a 3g/ 900 Mhz hiányára ami nekünk nem jó mert vodások vagyunk, és írások alapján gondot okozhat! (kell a net!)
Tovább guberálva szimpi lett a Xiaomi hongmi 1s ami jó árban van, és elég sok feltételnek megfelelne.
Erről viszont ahány oldalt nézek, annyi infó van arról hogy van-e benne 3g/900 Mhz, vagy nincs!
Van-e esetleg valakinek ilyen készüléke, és netalántán vodás, aki meg tudja erősíteni a meglétét/hiányát?!
Vagy esetleg más esszerű alternatívával tudtok szolgálni ami a anyagi keretbe belefér, megbízható, és ami elég fontos, hogy jó legyen benne a gps?!
Előre is köszönök minden segítséget, útbaigazítást! -
lord_devil
tag
Sziasztok!
120$-ig milyen telefont ajánlanátok (2 vagy 4 mag, 1Gigabit ram , hölgy felhasználó)?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz lord_devil #73703 üzenetére
1 gigabit ram biztos jó lesz? az pont 128MB
-
Laza...
addikt
válasz lord_devil #73703 üzenetére
pl. dugi Valencia DG 800. Tapasztalat az 0 jelenleg
De jó a Jiayu F1W, (ez csak 512MB RAM) UMI X1 Pro, iNew i8000 (szűken, és 5,5") JIAYU G3C (ez utóbbi már több) pl.
(szigorúan szerintem)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Sanyesz.
őstag
válasz CoolBoy323 #73704 üzenetére
Értsd rá.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
lord_devil
tag
válasz CoolBoy323 #73704 üzenetére
Ezek szerint nem láttad a reklámot.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz lord_devil #73707 üzenetére
én csak az Intimissimi reklámot szoktam megnézni
-
Laza...
addikt
válasz lord_devil #73709 üzenetére
Nem rossz teló, csak már "régi". Ha választanom kellene a Doogie, és a Lenovó között, utóbbit választanám
(Vagy a jiayu F1W, még olcsóbb is)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
tahepa
senior tag
-
fudi2002
veterán
Tippet kérnék Urak.
Megéri dualsimnél a netes simet letiltani vagy csak az adatforgalmat letiltom? Számottevõ az akku szempontjából?Köszönöm!
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
nagyúr
válasz sandlerf #73712 üzenetére
Sajnos a belső sd csökkentése/megszűntetése nem egyszerű művelet, MT6572-re egyenlőre nincs átparticionáló program, mint az MT6577 vagy MT6589-re.
Azonban ki lehet számolni a partíciók változtatásához szükséges méreteket és meg lehet változtatni a méreteket.Volt pár MT6572, aminél megcsináltam már (htm a6w, haier w718, apls-987s). Azonban készülék nélkül vak módon "csak úgy" nem állnék neki, az biztos.
Még mindig egyszerűbb a /system/vold.fstab fájlt szerkeszteni, ha csak megcserélni szeretnéd a fizikai / belső SD-t.A link2sd veszélytelenebb mindkét előbb említett megoldásnál.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
-
nagyúr
Esetleg egy aroma installerrel nem lehetne megoldani?
Dehogynem.
Kell két menüpont, és akkor vizuálisan csak ki kellene választani az érintőképernyőn, hogy melyiket szeretnéd, a többit meg a szkript elintézi a háttérben, így tényleg csak egy aromainstallert kellene indítani. (erre mondaná tanult kollégám, hogy "cicatuning" )
Hm... használná egyáltalán valaki?[ Szerkesztve ]
-
klogw
aktív tag
Jó, ha regelek az adott webshopnál, vagy anélkül is ugyanúgy tudok vásárolni?
-
klogw
aktív tag
válasz aytukabozs #73723 üzenetére
Pontosítsd kérlek:
Igen, jó ha regelek vagy igen, ugyanúgy tudok vásárolni? -
klogw
aktív tag
válasz CoolBoy323 #73726 üzenetére
Köszi!
-
tolvaj!
őstag
válasz Laza... #73717 üzenetére
Mivel a wp kizárólagos qualcomm proci használó, nemhiszem,hogy az mtk platform dualboot modszerét használná. Pont nemrég volt egy cikk ma-n, amiben azt fejtegették,hogy a microf#s nem hajlandó másra optimalizálni, csak snapi procikra.
Junkpod.
A mac az a hw ba van "égetve". Valahányszor új windost raksz a gépre, megváltozik mindened benne?
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
beg
veterán
válasz tolvaj! #73728 üzenetére
Nem mondott hülyeséget a mac változással, némelyik MTK-s telefon főzött romja képes rá ki-be kapcsolás után. Nem tudom, hogy ez bug vagy feature, de létező probléma.
Linux alatt PC-n bármikor bármire át tudom írni, tehát nem nagyon égetődik a hw-be.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Laza...
addikt
-
gergely64
tag
Üdv!
DHL szállításal rendelnék, aki tudja írja már meg, hogy a vámolás menete hogy zajlik és mi alapján számolják ki a fizetendőket.
Köszi előre is! -
Sanyesz.
őstag
válasz gergely64 #73732 üzenetére
Pillants bele a "külföldi rendelések" topikba.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
pluhm
aktív tag
Ha nagyobb városban laksz (pl.: megyeszékhelyen), vagy Budapesten, akkor semmi hátrányod nincsen abból, ha nem tud 900 mhz-t a telefonod, hiszen a voda is 2100 mhz-n sugároz a legtöbb helyen. Ha kimész a városból, akkor van gond, hiszen itt, - mivel a voda ezeken a helyeken sugároz 900-on - csupán EDGE vagy GPRS lesz a telefonodon. Az én személyes tapasztalatom 850/2100-as telefonnal (DG2014), hogy szinte semmilyen különbség nincsen akkor, ha a voda internetjét használom, vagy más szolgáltatóét (jelenleg a sim2-be egy digi internet van - ami telenor hálózatot használ). Ha kimegyek a városból, akkor a telenor is sok helyen átáll EDGE/GPRS-re, pedig az mindenhol 2100-on sugároz. Tehát a véleményem az, hogy ez a 850/900 dolog eléggé fel van fújva. Itt egy friss hír ezzel kapcsolatban, a cikk alapján ezek után már más frekvenciákra (800/2600/26000) is oda kell figyelni ahhoz, hogy minden igényt kielégítsen a telefon. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha kimegyek a városból, akkor a telenor is sok helyen átáll EDGE/GPRS-re, pedig az mindenhol 2100-on sugároz. Tehát a véleményem az, hogy ez a 850/900 dolog eléggé fel van fújva.
Pici pontosítás:
Amikor kimész a városból, akkor a Telenor a 2,1GHz-es sávról átvált E/G-re, azaz a 0,9GHz-es tartományra.
Amikor kimész a városból, akkor a Vodafone 2,1GHz-es sávról átválthat ugyanúgy a 0,9GHz-es tartományra, ahol 3G van/lehet; ha a telefon tudja a 900-as 3G-t.Tehát nem felfújva van (a macska meg fel van mászva a fára), hanem aki Vodás, annak esélye van 900MHz-en is 3G-re, a másik két nagyobb szolgáltatónál ilyen nincs, ott a 900-as sávban E/G-vel kell beérni.
-
Upo
addikt
Persze a 1949-en 9:00-kor elkezdett bad gateway-ezni, az iocean-ra meg 404 ha a 20. bad gateway után bejönne.
Rosszabb mint az ante, ott legalább lassan de bejött.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz aytukabozs #73742 üzenetére
Ctrl+F5
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Hát még sikerült a kosárba tenni egy 0.01$-os iocean-t (sokadik reloadra), de a paypal gombra (sokadik reload) már azt mondta hogy out of stock.
Most már megy az oldal mint a golyó...
-
mgtom
csendes tag
válasz aytukabozs #73745 üzenetére
Érdekes, hogy mindenki eddig jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs