- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz hungobungo #73550 üzenetére
Szia. A memkarit még anno a telefonban formáztuk le, aztán átkerült egy BlackBerry-be, de nem lett formázva. Utána került vissza a Lenovoba, de másik Memkarival is kipróbáltam, azt sem ismeri fel.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
aytukabozs
addikt
válasz szaszyka #73551 üzenetére
Pár dilettáns kérdés míg a profik belendülnek;
Szgépre dugva látszik a memkari? (így kiderülne hogy maga slot jó-e)
CWM (vagy más custom recovery) van rajta? Az látja a kártyát?Ha ezekre igen a válasz, akkor én (ismétlem szakbarbárként) tuti hogy mentenék még egyet CWM-el is, aztán feltolnék valami frissebb romot, hátha...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
eszementális
tag
Nyáron nem várható véletlenül egy kis árcsökkenés a 6592-eseknél, amikor jönnek a 6595-ösök?
-
hungobungo
senior tag
válasz eszementális #73554 üzenetére
Folyamatos árcsökkenés van, de ennyiből sose vegyél műszaki cikket....
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
hungobungo
senior tag
válasz szaszyka #73551 üzenetére
ja és még egy, mivel nem volt egy darabig a foglalatban kártya, nézd meg hogy nincs-e látható szennyeződés, idegen anyag, oxidálódás a memóriakártya foglalaton.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
eszementális
tag
válasz hungobungo #73555 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert a nyári munkából lesz rá keret és csak tudjam mire számíthatok, milyen mértékűre.
Egyébként ez a THL t11 nagyon szimpatikus kis készülék. Tudtok valami egetrengető problémáról vele kapcsolatban? -
szaszyka
senior tag
válasz hungobungo #73553 üzenetére
Megnéztem, nincs oxidáció, fizikai sérülés a csatlakozón, de a Blackberry sem látja a memkarit, azt írja, hogy formázni kell, és ennyi. Viszont raktam az S890-be egy új kártyát, azt sem látja, Recoveryben sem elvileg.
-
hungobungo
senior tag
válasz szaszyka #73558 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani hogy a Blackberry is rossz? Csináld azt amit javasol, de telefonról, ne Windowsból... ja és eredeti kártya, vagy valami nagyonolcsón vett hamisitvány?
[ Szerkesztve ]
-
szaszyka
senior tag
válasz hungobungo #73559 üzenetére
Egy 16Gb-os Sandisk SDHC élettartam garanciával. Mindjárt megpróbálom, csak közben a telefonon csinálok egy biztonsági mentést, mielőtt nagyobb galiba lenne
-
szaszyka
senior tag
válasz hungobungo #73562 üzenetére
Azóta újabb fejlemény. Beleraktam egy 32Gb-ost, azt sem látja. A formázás óta kidobja, hogy sérült a kártya, mint írtam is. Most leformáztam a kártyát a saját P780-ambanami formázás után szépen látta is a kártyát, most megpróbálom, hogy visszarakom az S890-be, hátha látni fogja végre.
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, feltettem már hardverapróra, de sajnos nem jött érdembeli ajánlat / válasz...
Azért itt megkérdezném, hogy szerintetek ezért mennyi lehet max elkérnem? Mi a piaci ára?
Illetve további kérdésem, hogy jelenleg mi a legjobb ár értékű MTK6592-es telefon?
-
szaszyka
senior tag
válasz hungobungo #73562 üzenetére
P780 telón történt formázás után azonnal látta a teló a memkarit. Lehet, hogy a Blackberry kavart be valamit a fájlrendszerbe ezek szerint, mondjuk azt még mindig nem értem, hogy egy zsír új kártyát miért nem látott. Na mindegy, a probléma megoldódott látszólag!
Köszönöm szépen a segítséged, és a tippeket, igazából nem is gondoltam volna, hogy a telefonok beletúrnak a memkarik fájlrendszerébe, hiszen elvileg mind exFAT-ot használ. Ma is tanultam valamit
Köszönöm még egyszer a segítséget, és további szép estét!
AndrásLenovo Thinkpad X220 :D
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok! Most jött meg egy UMI X1 PRO. Találok ehhez valahol leiratokat? Eddig egy ZTE 889m volt. Ott pl volt egy led ami a töltést és esetleges elmul-hívást üzenetet jelezte . Ezen van ilyen ( én nem látom) Köszi a segítséget Laci.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz:
Kínai kétkártyás mobilba micro SD-ból class 4-et, vagy class 10-est érdemes venni?
-
MODERÁTOR
-
dlaj
őstag
Köszi (szaszyka, Viktor0610), akkor 10-es lesz!
-
Komplikato
veterán
Ez erősen készülékfüggő, bár az újakkal nincs baj, de régen volt olyan aminek a vezérlője olyan sz*r volt, hogy a Class 4 kártyát is lassan kezelte. Elvileg ha akarsz videózni, akkor érdekes, hogy 720p-hez (meg fotósorozathoz) CL6-ot javasoltak régebben, brutálisabb dolgokhoz meg CL10-es kártyát.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
sandlerf
tag
Sziasztok, a kérdésem a következő, van egy Jiayu f1 es telóm és az a gondom hogy a programok a belső memóriára települnek....eddigi telóknál betudtam állítani hogy sd legyen az alapértelmezett...de itt egyszerűen nincs ilyen lehetőség...így már elég kevés a belső tárhely...esetleg valami megoldás? aki az app2sd progikat ajánlja annak előre üzenem hogy nem működik, mivel ez is a alkalmazás menübe dob, és itt megint nincs sd választási lehetőség...
[ Szerkesztve ]
Apple Iphone 15 Pro Max
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Az asszonynak két hete vettem egy CUBOT P5 telefont Kínából. Sajna ma elejtette pont egy kavicsra és be is tört a képernyője... Tud valaki valami megoldást, hogy hol lehetne javíttatni ezt a típust, vagy honnan lehetne hozzá egy kijelzőt rendelni? Előre is köszi!
-
tolvaj!
őstag
Class 10 akkor kell, ha sok fényképet csinálsz pl. Nekem class 6 os 32es van benne, mert sok nagyméretű fájlt hordozok. Ha kis dolgokat használsz akkor kell a c10, de amúgy felesleges.
Csubuka
Cl10 -nél volt egy szabvány váltás. Pont nem jó fhd filmekhez. Az apróbb dolgokat piszok gyorsan másolja, de a nagy folyamatos fájlok belassítják.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
dlaj
őstag
tolvaj!, Komplikato, csubuka köszi!
A jövőre is gondolva, és viszonylag (ezen jó kis vita lehetne) erős kínai kétkártyásom van, maradok a class 10-nél!
Még 1x mindenkinek THX
-
aero.
veterán
Kozben vasarnap mar megrendeltem a telot az UK-ba, kedden dolgoztak fel a rendelest, aznap el is indult, szerda delutan, azaz ma pedig mar itt van a varosban, jofele. Ja, es 15£ ado kellett a 94£-os keszulekre, kenyelmesen a DHL oldalan kifizetheto. A szallitas is ugyanennyi volt.
-
Cyborg
őstag
Akinek esetleg van Iocean X7 HD, netalántán 3000-es akksival, megosztaná velem a tapasztalatait üzemidő/kijelző idő, valamint gps ügyben? A gps javult az elődhöz képest?
Akár privátban is jöhetnek az infók.
Köszönöm!
...nagyon kevés szó esik erről a telefonról itt, és jó lenne tudni, miért, hiszen pusztán a specifikációt és az árat nézve üt, mint a buszkerék. Talán ezért is kerülte el a figyelmemet, hogy adtak ki HD verziót is.
-
svgyula
addikt
válasz szaszyka #73563 üzenetére
Szia! Biztosan az érintkezőkkel van gond az, hogy te szabad szemmel nem látod még nem jelent semmit. Valami alkoholos szerszámmal le kellene pucolni. Nekem csinált olyat az egyik telefonom, hogy egy nap alatt lemerültet mutatott meg időnként magától kikapcsolt hiába az új akkumulátor! Aztán kiderült az érintkezőnél volt gond. Akkor úgy oldottam meg hogy a kétoldalú radírgumi "tintához való" oldalával leradíroztam az oxidos-koszos réteget. és onnantól megint egy hétig bírta(K800i) Sajna nem ismerem a telefonodban hogy helyezkedik el a kártya és mennyire hozzáférhetőek az érintkezők. Azért írtam hogy "szerszámmal" Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.
Szerk. Látom közben "látszólag megoldódott" valószínűleg a ki-be rakogatáskor sikerült letolni az érintkezőkről a koszt[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
belan
addikt
hello tudna valaki infot adni HARDVERAPRÓ hirdet mmgsm hogy meg Bízható bolt vagy emberke ?,,,?mert árul Black Edition s4,, 95 ezerért 2 ev samsung garival
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
szaszyka
senior tag
válasz svgyula #73586 üzenetére
Szia svgyula! Köszönöm a reakciódat. Hozzáférhető az összes érintkező, mert egy kicsi ajtót kell felnyitni, és rárakni az érintkezőkre a kártyát, majd racsukni az ajtót. Fényes mindegyik láb, de a biztonság kedvéért holnap, vagy hétvégén megsikálom őket. Most azért kíváncsi vagyok meddig megy majd. Mondjuk ez az oxidáció legyen a legnagyobb baja!.! Köszönöm a válaszod még egyszer, és szép estét! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.