- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz dhraken #61552 üzenetére
mmm.... Nemaddiga' ! Valahogy meg kell tudni azt oldani. Lehet, hogy újabb verzió, és más kernel kell az elkészítéséhez. (Ilyen már volt más telefonok esetén is, pl lenivo a820, haier w718, stb...)
Ha érdekel a dolog, akkor itt megbeszélhetjük: [link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Upo
addikt
válasz cappa72 #61553 üzenetére
Nekem van cwm a 889s-emen, még nem adtam fel a hirdetést, ha gondolod le tudom menteni illetve meg is van a mentés, itt, flashtool readback mentés, azzal kell felrakni.
Ha nem kell vagy ha már letöltötted akkor szólj és letörlöm mert a hirdetésem mellé szánt képek vannak ott.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
nagyúr
Nagyon köszönöm a felajánlást!
Nekem is van mentésem, szerencsére. Abból portoltam a CWM-met.
Az ő esetén arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy mi van a recovery memóriaszakaszon. Hátha abból kiderül valami. Ha ott recovery van, akkor lehet, hogy már picit más a hw (bár ez zte-re eddig nem volt jellemző), vagy pedig más miatt nem akar recovery-be belépni. Végülis itt fogjuk folytatni: [link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tolvaj!
őstag
válasz Viktor0610 #61551 üzenetére
Sajnos a hacker ugyanúgy hibásan ette bele magát a köztudatba, mint a skinhead rasszista mivolta...És amikor mondom, hogy az első skinheadek feketék voltak, akkor csak néznek... éljen a magyar kulturálatlan kultúra
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Erről az oldalról mi a vélemény? [link]
Valaki rendelt már innen? -
tolvaj!
őstag
válasz gipsztigris #61557 üzenetére
Na b+ ... ezt komolyan, ha tervezve lett volna sem jön össze így.... néztem a facét, kiléptem és benéztem a fórumba... az utolsó poén amit a kékségen olvastam pont ez volt... egy pillanatra megzavarodtam rendesen
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
doongoo
addikt
válasz #45553408 #61558 üzenetére
teló nekem túl nagy méretben, de ha azt nézed, hogy a Sygic EU térkép most akciósan 35 € (amúgy 45 €, amikor meg én megvettem még 60 € volt) akkor megéri a teló a maradék összeget (főleg ha jó is benne a GPS-vétel)
Nem rossz speckó és hazai garancia...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #61568 üzenetére
Pár napja még akciós volt?
(Én is 209 dollárért rendeltem meg a Hongmit, két napra rá levitték 190 $-re az árát. Időközben felmondtam -nem ezért-, de így még annyira sem bántam. )
Xiaomi 13T
-
pècsimunkás
addikt
válasz Viktor0610 #61569 üzenetére
Gondolom a bevezető ára volt. Valahol azért számítottam rá,hogy fel megy kicsit az ára. De majd lesz megint akciós ára biztosan !
A tesztjére kiváncsi leszek.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kmarci25
veterán
válasz Viktor0610 #61569 üzenetére
Szabad tudni, hogy miért sztornóztad a rendelést? Éppen erősen gondolkodom egy Hongmin...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
MODERÁTOR
válasz kmarci25 #61571 üzenetére
Inkább megrendeltem Magyarországról. Az ÁFÁ-t el tudom számoltatni, így ugyanannyiban jön ki, mintha Kínából rendeltem volna, plusz hamarabb is meg lesz.
Igen, a Xiaomishoptól. Ma hívott(!!) a cég mögött álló vállalkozó, és szinte biztosra ígérte a 17-19-ei beérkezést. Szerintem nyugodtan vedd tőlük!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kmarci25
veterán
válasz Viktor0610 #61572 üzenetére
Tőlük? Xiaomishop.hu. Mert én is őket néztem először, de nemrég még fenr. 12-re írtak készülék érkezését, ma már 17-ét írják. Ez egy kicsit elbizonytalanított...
-
MODERÁTOR
-
kmarci25
veterán
válasz Viktor0610 #61574 üzenetére
Jó, persze hogy utánvét... Csak azrán jöjjön is készülék! Nekem még nem aktuális, de drukkolok, hogy neked megérkezzen (majd jelents), aztán szerintem én is rendelek.
-
MODERÁTOR
válasz kmarci25 #61576 üzenetére
Beszéltem vele többször telefonon, szerintem simán arról van szó, hogy nem tárazott be elég készlettel a Hongmiból.
Egyik beszélgetésünk alatt elmondta, hogy meglepődött, milyen sokan keresik a Hongmit, többen, mint a Mi3-at. (Nem is értem, miért volt meglepve, nyilvánvaló, hogy az olcsóbb jobban fogy, mint a kétszer annyiba kerülő társa... )Ja, még valami. Szerintem tuti, nem kamuzik. Különben miért hívott volna fel "magától" a megrendelést követően?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
pitrikzoli
csendes tag
válasz pècsimunkás #61568 üzenetére
50 volt Sygic nélkül.
-
EG0
aktív tag
Nyitottam egy új témát a Lenovo S650-es telefonnak itt PH-n.
-
mrmft
senior tag
válasz CoolBoy323 #61499 üzenetére
Kaptam ra ma egy horror 180 dollaros ajanlatot, ennyiert nem is vartam volna ra.
Neked mondtak arat? -
sanyee75
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek van e tcl s960 vagy thl t100.
Ezek között hezitálok de egy személyes véleményre nagyon kíváncsi lennék.Ezeknek a telefonoknak frissítése szokott e jönni?Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
myk74
senior tag
lenovo a516-hoz keresek drivert,
win7 32 bites verzio!
Nem látja a droid tools ,pedig nagyon menteném a rendszert!Nincs kéz Nincs csoki!
-
kiskatz
tag
Olyan problémám lenne,hogy egy Lenovo A390-es telefonra feltelepítettem egy proximity sensor programot és azóta a telefon megbolondult. Nem tudok hozzáférni semmihez mert indulás után 3 másodperc múlva lefagy a képernyő.
-
hungobungo
senior tag
válasz sanyee75 #61581 üzenetére
Van nálam egy THL T100s, nagyon makulátlan kis telefon, és még gazdát keres
Tekintve, hogy szinte még meleg, senki nem tudja megmondani, hogy mennyi frissítés várható, kínai informátorom szerint 4.3 vagy 4.4 hamarosan jön az octa core mediatek-alapú telókra. Hogy melyik gyártó fizet a fejlesztőknek a frissítésért, az már az ő döntésük. Jó hír, hogy ota frissítést támogatja a teló.
Saját véleményem, hogy az Android 4.2.2 abszolut nem elavult rendszer, ezen a telón pl. 2014 január 10-i build van.QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
tfalcon96
aktív tag
100 USD alatt mit ajánlanátok most, a fő szempont a stabilitás, élettertam.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
kiskatz
tag
válasz hungobungo #61585 üzenetére
Nincs rajta recovery.
-
nagyúr
-
Kacsanova
csendes tag
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik összeállították az összefoglalót és megosztották ezt a rengeteg információt. cappa72-nek a blogoldalán található leírásokért, a cwm készítő műhelyért. [hungobungo:]-nak magyarításról szóló leírásokért. Illetve azoknak, akik már előttem felteték azokat a kérdéseket, amiket nagyrészt én is megkérdeztem volna, így csak a keresőt kellett használnom. Az egyik barátomnak rendeltünk egy Umi X1S-t, az általatok megosztott információk alapján teljesen magyar lett és minden működő képes a telefonon. Életemben először csináltam ilyet, így elég nagy a sikerélmény, ráadásul úgy hogy nekem is csak 1 hete van androidos telefonom Köszönök mindent a saját és a barátom nevében is, eddig teljesen elégedett a telefonnal.
-
sanyee75
tag
válasz hungobungo #61584 üzenetére
Te mit ajánlanál tcl s960 vagy thl t100?
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
doongoo
addikt
válasz Viktor0610 #61577 üzenetére
Mert ugye az MI3 az csúcskategóriás, drága, de csak egy simes, a vörös rizs meg ugyan alsóbb kategória, ezáltal olcsóbb, de dual-sim és a mindennapokban ugyanúgy használható, vagy a dual miatt még jobban is
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Egy 200$ alatti CUBOT X6
már 8 maggal![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Viktor0610 #61598 üzenetére
Lehet mert az előd ami nekem van most(CUBOT ONE) az is 190$ volt. Viszont teljesen jól megy (kopp kopp ) eddig
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Komplikato
veterán
válasz Viktor0610 #61598 üzenetére
Vagy raktársöprés jön az MTK 6595 miatt és egyik első fecske?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest